פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים היי שיחקתי במשחק הזה את השלבים הראשונים , הגרפיקה בין הגבוהים ביותר שראיתי בכל משחק עד היום , ברגע שאני מגדיר על גבוהה מאוד אז יש מין איטיות כזו לאחר כ10 דקות , משהו לא בסדר עם המשחק שנראה שהוא טוען יותר יותר זיכרון , המשחקיות יפה ויש המון סירטונים בכל שלב , לפי דעתי זה משחק שמתאים יותר לקונסלות ולא לPC , אפילו שהורדתי הגדרות לבנוני גם יש את התופעה הזו , בסך הכל נראה לי משחק בסיגנון של גוד אוף וואר .רוני
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים חשבתי עליו כבר כמה זמן אבל קראתי שהסינגל מאוד מאוד קצר ..והמולטי והCO-OP שלו לא מחזיקים אותך הרבה זמן , זאת אומרת שלבים ממוחזרים
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מחבר אצלי עם מערכת חזקה לא עובד טוב לצערי (כרטיס R9 290) בהגדרות גבוהות בקושי יש לי 35 FPS וגם יש המון לאגים.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים המשחק הזה בכלל למחשב? הייתי בטוח לקונסולות..לא ראיתי אותו בשום מקום נחפש
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים המשחק ניראה טוב, אני אישית אוהב מאוד את הסיגנון הזה.רוני ניראה לי שאם תבטל AA אתה תסחוט עוד 10-15 FPS, לפי מה שיצא ליראות בפורומים בעולם הAA ממש מוציא לכרטיסי מסך את המיץ.ובכלל, יש משחקים שהם בהחלט "שחיקים" ב35-40 FPS, איך המשחק הזה? למעט הלאגים כמובן.
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מחבר בקשר לאיך המשחק הזה שמזכיר לי את גוד אוף וואר , לא בדיוק , משחק של גלדיטור שנילחם נגד ברברים , יש נופים יפים ופירוט עשיר ויפה מאוד, אבל חייבים מחשב עוצמתי מאוד .רוני
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים רץ דווקא אחלה. גם 30 FPS שחיק.המשחק רץ לרוב על שיא הגדרות מעל 50/55 FPS . 7970 נערך 2014 באוקטובר 1111 שנים על-ידי rroonnii
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים האמת אם אין סטאדרים במהלך המשחק, אני לא רואה סיבה שהוא לא יהיה שחיק. בעיקרון רוב משחקי הקונסולה מהז'אנר הזה רצים בדרך כלל על 30 fps. אם היה מדובר על משחק fps, אז באמת יש השפעה ישירה בין הפריימים לבין הגיים פלי.כמובן שעל מנת להנות מהמשחק, זה חשוב שלא יהיו דרופים\סטאדרים תוך כדי משחק.לי אישית אין את המשחק, אז אני לא יכול לשפוט..אבל אני אשמח לדעת למעט ה30-50 fps, אם יש דרופים לעתים קרובות במהלך המשחק?, כי שמתי עין עליו.
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים התחלתי לשחק בזה קצת עכשיו בתוך החדר מגן על הקיסר גרפיקה ממש יפה אבל כרגע שאני בתוך החדר הזה עומד על 22 FPS :\ מחוץ לחדר 60 עם נפילות ל 40 כנראה המשחק פשוט בעייתי בלי אופטימיזציה אבל נראה ממש טובעריכה"עכשיו בקטע שאתה מתאמן עם אבא שלך משחק עם ההגדרות הורדתי הגדרות והיו לי 80 FPS ועבד חלק לאיזה 5 שניות ואז פתאום ירד ל 20 ומשהו FPS בלי סיבה נראת לעין אני מריח איזה בעיה מעבר לדרישות של המשחק נראה לי סתם יש פה משהו שאוכל את ה GPU שלא לצורךכי לאיזה כמה שניות שם הסצנה רצה חלק לגמריעריכה"בדוק שיש פה בעיות במשחק הזה ככה סתם באותה סצנה פתאום הכל רץ חלק 60+ FPS ואז חוזר ל20 בלי סיבה ובלי שהשתנה כלום בסביבהאותם אובייקטים אותם טקסטורות וכו מוזרלפי דעתי המערך שלי מריץ את המשחק הזה בלי בעיה ועובדה שפה ושם הוא אכן מריץ אותו אבל איזה משהו חיצוני מוריד את הפריימים כל הזמןעריכה"אי אפשר לשחק אני מקבל 15 פריימים ומתחת ל 10 העיניים כבר כואבות לי חבל נערך 2014 באוקטובר 1211 שנים על-ידי 3emi
פורסם 2014 באוקטובר 1211 שנים האמת אני חושב שהרגע עליתי על הבעיה ובאמת עכשיו הכל רץ לי 60+ פריימים זה היה קשור לסטים ..לישומים שרצים ברקע או לא רצים ברקע ופתחתי סטים מחדש ואת המשחק ועכשיו רץ יפה
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים מחבר פלא פלאים, הפעלתי את תוכנת הסטים ועד עכשיו יש לי בין 86 ל 113 FPS על גבוהה מאוד.רוני
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים המשכתי לשחק קצת משחק מרשים בטירוף גרפיקה סינמטית ואקשן סוחף אמנם המערכת קרבות עצמה מרגישה לי קצת מיושנת בהשוואה ל SHADOW OF MORDOR והזרימה של התנועות שם אבל בכל זאת משחק חזק כרגע סיימתי שלב שאתה נוחת בחוף ועושה את הדרך קדימה שלב פצצות אהבתי שאתה נכנס לפורמיישן של הגנה שיורים על הקבוצה שלך חצים ואז מתקדם קצת כל פעם עשוי טוב לאללה
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים המשחק לטעמי יותר מSHADOW OF MORDOR אבל מפוספס בגלל הקרבות שחוזרות על עצמם ופשוט אין גיוון. אם קצת שיפור והוספות זה היה משחק ממש מעולה. נערך 2014 באוקטובר 1311 שנים על-ידי rroonnii
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.