עבור לתוכן

שדרוג כרטיס מסך (1500~ ש"ח) וצוואר בקבוק ממעבד

Featured Replies

פורסם

שלום וחג שמח,

אחרי 4 שנים ומשחקים שמתאימים לקונסולות הדור-הבא, מחשב הגיימינג שלי רשמית זקוק לרענון. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות כרטיס מסך, משהו בתחום ה mid-high, שיריץ הכל על גבוה ומעלה והכל שוב יהיה בסדר בחיי. המחשבה השנייה היא, כנאמר בכותרת, חשש מצוואר בקבוק של המעבד!

המפרט כרגע:

AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz

Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H

12GB RAM (ב-4 סטיקים נדמה לי)

Sapphire Radeon HD 5850 1GB GDDR5

השאלות שלי הן: האם באמת יש ממה לחשוש? אם כן, האם אוברקלוקינג סביר (הבנתי ש 3.7Ghz זה לא קשה במיוחד עם המעבד הזה) ימנע את צוואר הבקבוק?

וכמובן, אם כבר אז אז כבר - המלצות על כרטיס מסך בסביבות ה1500 שקלים חדשים?

תודה מראש!

פורסם

^^מחזק המלצה על הכרטיס הזה.

איזה ספק-כח יש לך ?

לגבי OC - אין לך מה לדאוג כל עוד יש לך קירור מתאים.

היה לי מעבד כזה עם OC ל 4.0GHZ. עבד בלי בעיות. (בלי קירור מים)

יש לי אפילו סקרין שוט אם תרצה

נערך על-ידי Teknik

פורסם

אם תרצה אני מוכר GTX780 ב1500 שקל ויש עוד על מה לדבר במידה ואתה רציני

פורסם

הלוח שלך לא אידיאלי כל כך לOC וגם אנו לא יודעים מה הספק והקירור שלך

אם יש לך קירור מקורי עדיף שלא תעשה OC כנ"ל אם הספק שלך לא חזק במיוחד - מעבדי פנום צורכים המון חשמל תחת אוברקלוק

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה לעוזרים! אני כנראה אקנה את כרטיס המסך המומלץ, HD 7950, בתקווה להחליק עוד איזה שנה עד למחשב חדש.

בקשר לOC, הספק הוא: SeaSonic 520W Bronze Series Active PFC. קירור המעבד הוא לא סטוק אלא Arctic Cooling Freezer 64 Pro. משום מה המעבד די חם- קצת יותר מ-50 מעלות במנוחה, ו-80 מעלות במאמץ. כרגע הכיוון הוא גם לקנות קירור חדש, Cooler Master Hyper 212X, שיגיע גם עם משחה טרמית חדשה, ואיתו לעשות OC.

פורסם

לא הייתי עושה אוברקלוק עם הלוח שלך, הוא לא צפוי להתמודד עם זה טוב.

80 מעלות במאמץ זה הרבה מאוד למעבד שלך. בדוק קודם את מצב המשחה הקיימת. אם טמפרטורת המארז סבירה, אין שום סיבה שבעולם שקירור כמו ה-Freezer 64 לא יריץ אותו במאמץ בהרבה פחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים