עבור לתוכן

מימוש אחריות על כרטיס מסך בלי קבלה על הרכישה

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כרטיס מסך שנדפק, הוא עדיין באחריות לפי המדבקה, אבל אני לא מוצא את הקבלה שלו ואני לא זוכר ב 100% מהיכן רכשתי אותו. האם אני יכול ללכת לכל חנות שיעבירו את הכרטיס ליבואן לתיקון? האם אני יכול לשלוח ישירות ליבואן? או שבכלל האחריות היא של החנות ולכן אם לא זוכר ואין לי קבלה הלכה האחריות?

פורסם

אם יש לך מזל ותזכר בחנות שקנית ממנה והם יהיו מספיק נחמדים כדי לשחזר לך את הקבלה תוכל לממש אחריות.

בכל מצב אחר קשה לי להאמין שמישהו ייקח אחריות.

אם הכרטיס שלך הוא של EVGA האחריות אמורה להיות בינלאומית.

פורסם
  • מחבר

גיגהבייט, האחריות לא אמורה להיות של היבואן אבל לא של החנות? הרי גם אם חנות פושטת רגל עדיין אמורה להיות לי אחריות, לא?

פורסם

חפש את היבואנים שלהם בגוגל. צור קשר עם כל אחד, ספר לו על המקרה ותשאל מה הפרוצדורה. אם יש בעיות, צור קשר עם גיגהבייט העולמית ותשאל מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו מושג מי היבואנים שלהם בארץ? לא מצאתי את זה באתר שלהם.

יש עור תובנות או רעיונות בנוגע למימוש האחריות דרך חנות שלא בטוח שקניתי דרכה?

פורסם
  • מחבר

תודה

פורסם

נראה לי שגם מור לוי ויש גם יבואנים מקבילים...

פורסם

אתה צריך לדעת איזה חנות כי הם יידעו (בשאיפה) ממי הם קנו את הכרטיס.

כפי שציינו בפוסטים מעלי, יש מספר יבואנים בארץ, חלקם מורשים וחלקם בייבוא מקביל.

בתאוריה, יכול להיות שהאחריות שלך עדיין תקפה אבל רק בסלובניה...

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת לפי המספר הסידורי של הכרטיס כמו שעושים במחשבים ניידים?

אני די בטוח מאיפה רכשתי רק לא ב 100%, ולפי מה שבדקתי אין את ההזמנה בכרטיס לקוח שלי בחנות.

פורסם

הבעייה שלך נובעת מזה שיש מספר יבואנים ולכן גם עם המספר הסידורי תהיה לך קצת עבודה.

אולי ניתן לברר מול ג'יגהבייט לפי המספר הסידורי איפה הייתה התחנה הראשונה של הכרטיס, עם קצת מזל זה היה בישראל ואצל יבואן רשמי. משם כבר יש לך קצה חוט.

הדרך השניה היא לבדוק מול היבואנים עצמם אבל קשה לי להאמין שחברה ישראלית תעשה מאמץ כדי לברר אם אתה הולך לעלות להם כסף.

דבר נוסף, כרטיס לקוח זה נחמד אבל אולי היה בחנות מישהו חדש על הקופה שהכניס את המכירה תחת "לקוח מזדמן" או לא יודע מה. שווה לבדוק גם מולם עם הכרטיס ביד. אם יש לך את הקופסא יהיה עליה ברקוד כלשהו, זה יכול לעזור מול החנות והמלאי שלהם.

ודבר אחרון, מה הבעיה עם הכרטיס? למה הוא הוכרז כמת?

פורסם
  • מחבר

עוד לא הוכרז מת, אבל בגסיסה, הקירור (מאווררים) הפסיק לעבוד, ושאני מחבר את ה HDMI המחשב קורס תוך שניות עד דקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים