פורסם 2014 באוקטובר 911 שנים שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הדרישות הבאות מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , Microsoft Office. גודל מסך: 15.6 אינטש משקל רצוי: עדיפות למחשב קל משקל (ברור כי גודל המסך משפיע) סוללה: חיי סוללה ארוכים - חשוב. דיסק קשיח: אשמח לדעת על אופציה עם SSD ואופציה עם HDD. כונן אופטי: יש צורך העדפה לצבע אדום בגדול המחשב צריך להיות מהיר , אז אני מניח שכמות מספקת של DDR ותוספת של SSD יעשו את העבודה.. *נדרשת תמיכה לצפייה בסרטי Full HD. מכיוון שמדובר בדרישות סטנדרטיות , אני מניח שהתקציב גבוהה ממה שנדרש , אז אם אפשר לקנות מחשב בתקציב נמוך אעדיף... בתודה והערכה! ארז נערך 2014 באוקטובר 1111 שנים על-ידי Erezxz
פורסם 2014 באוקטובר 1011 שנים מחשב 17.3" הוא אינו נייד. אם מדובר בתחליף שולחני, בתקציב כזה עדיף לרכוש מחשב רגיל עם מסך 24" איכותי - גם תקבל מסך הרבה יותר גדול וכנראה הרבה יותר איכותי וגם מחשב הרבה יותר חזק.בגודל הזה גם לא תקבל מחשב ששוקל פחות מ-3 קילו, וחיי הסוללה לא יהיו מדהימים (בכל זאת צריך להפעיל מסך ענק ולרוב גם חומרה תואמת) ולכן תצטרך להסחב עם מטען - שישקול עוד 300-400 גרם לפחות, אם 3+ הק"ג של המחשב לא היו מספיקים.המלצתי היא שכדאי לך לשקול שנית את הדרישות. אם תהיה מוכן להתפשר על הגודל (ל-15.6"), אפשר יהיה למצוא פתרונות נחמדים בסדר גודל של 4000 שקלים, כמו זה למשל:http://ksp.co.il/?uin=23588+הרחבת אחריות ל-3 שנים = ~4000 שקלים.המחשב אמנם בעל מעבד חסכוני - אבל לשימושים שציינת זה ממש לא משמעותי, בעל מסך מגע (מבריק - רע מאוד לשימוש תחת תאורה ישירה ובשמש אבל נעים יותר לעין בסרטים, משחקים וצפיי ממושכת במסך) עם פאנל IPS איכותי ורזולוציית FHD. ביתרת התקציב תוכל לרכוש מסך 23-24" איכותי שישמש אותך כאשר תהיה בבית.אם אתה רוצה SSD - אחד של 256 ג'יגה עולה כ-500-550 שקלים, תוכל לרכוש ולהתקין אותו בעצמך בכ-5 דקות עבודה (לא פוגע באחריות).אם ממש תרצה אפשר גם לרדת מהסכום הזה, אבל זה יבוא על חשבון המסך של המחשב.
פורסם 2014 באוקטובר 1011 שנים מחבר תודה על התגובה!שינתי את דרישת המסך ל15.6 אינטש , אפשר לקבל בבקשה המלצות התואמות את הדרישות?*אין צורך במסך מגע..תודהארז
פורסם 2014 באוקטובר 1111 שנים מחבר שבוע טוב אם חסרות דרישות כדי לעזור לי כאן , אשמח אם תבקשו ואוסיף. תודה ארז
פורסם 2014 באוקטובר 1311 שנים למה אני רואה הרבה המלצות על המחשב הזה, כאשר פה המחשב לא מקבל ציון טוב :http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Flex-2-14-Notebook-Review.122901.0.html
פורסם 2014 באוקטובר 1411 שנים כיוון שהיתרונות עולים על החסרונות, ובמחירו אין מחשב טוב יותר. בטח לא שלוקחים בחשבון שמדובר במסך IPS FHD. עוד לא נתקלנו כאן בתלונות עליו.
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים היי ארז לי יש לנובו יוגה 13 (מסך קטן ממה שאתה מבקש אבל אולי יש להם דגמים אחרים)כבר שנה והוא חיית עבודה ושוקל כלום.קניתי אותו בהונגקונג ב3600 מקורי עם אחריות בארץ בזמנו הוא עלה 5200
פורסם 2014 באוקטובר 2311 שנים מחבר תודה על התגובה שלך!אבל אני מחפש מחשב עם גודל מסך 15.6'..אשמח לעזרה מחברי הפורום
פורסם 2014 באוקטובר 2411 שנים מחבר Chevy - תודה על התגובה.לגבי המחשב שהומלץ בתגובה השניה:*הבנתי שהמקלדת שלו לא נוחה.*מורגשות בעיות עם חיבור הWIFI.*אין לו SSD ע"פ הלינק שקיבלתי לKSP.ברור שיכול להיות שעניין המקלדת והWIFI הוא מוטעה , אני רק אומר מה קראתי.האם הדגם שהומלץ בתגובה השניה מוכר כדגם טוב?אני זוכר שיש לך היכרות כבר הרבה שנים עם עולם המחשבים הניידים , אשמח לקבל את ההמלצה הכי טובה לדעתך ע"פ הדרישות שבהודעה הראשונה!המון תודה ושבת שלוםארז
פורסם 2014 בנובמבר 211 שנים זה הכי משתלם ועם מפרט מאוזן.אם אתה רוצה "לבזבז" יותר בכיף...אתה יכול להוסיף SSD במקום הצורב אם אתה רוצה בנפח שתבחר.רשמת שיש צורך בצורב - באמת? האם אופציה של הפיכת הצורב המובנה לצורב חיצוני USB לא תפתור את הסוגיה?יש את זה:http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-inspiron-5547-in-rd33-7801-%D7%93%D7%9C?aff=Zapעם זמן סוללה ארוך יותר סביב 5 שעות.אבל - ללא צורב בכלל והכונן קשיח "היברידי".מסך FHD IPS מבריק מגע. נערך 2014 בנובמבר 211 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2014 בנובמבר 211 שנים מחבר תודה האם קיים בתקציב שלי מחשב הכולל SSD (לא היברידי) + צורב? אם לא קיים (מה שנראה לי מוזר) , אפשר לקבל המלצות לכאלה בלי צורב? ערב טוב ארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.