עבור לתוכן

האם אפשר לבטל כרטיס מסך שלא יצרוך חשמל אם מתחברים ב REMOTE DESKTOP ?

Featured Replies

פורסם

או שהאופציה היחידה זה לנתק אותו מהמחשב ?

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב שהוא רק מתפקד ב REMOTE, הכ. מסך שלו צורך מן הסתם כל הזמן קצת חשמל. אבל ב REMOTE גם ככה הוא לא בשימוש... אז למה שיצרוך חשמל בכלל..

פורסם

איך מדדת את זה? בכל מקרה יש שימוש ב GPU.

פורסם

צריכת חשמל של GPU קל (מובנה בציפסט או במעבד) היא כמה W בודדים מקס' ב idle, כ 15W-20W במאמץ מקס' (שלא תגיע אליו במחשב שכל הגרפיקה שלו עוברת דרך remote desktop)

ייתכן שתוכל לחסוך עוד W או משהוא אם תוכל לכבות את היציאה על ידיי DPMS, אם זה לא קורה אוטומטית כשאין מסך (אין לי שמץ), אבל זה לא כיבוי של ה GPU

פורסם
  • מחבר

זה מחשב ישן... ה GPU זה מפלצת של פעם :). כשאתה ב REMOTE, כרטיס המסך בפועל של המחשב הוא כרטיס וירטואלי, ככה שאין ממש צורך ב GPU אמיתי.

פורסם

אתה עובד איתו רק מרחוק? תוציא את הכרטיס מסך לגמרי.

זה מחשב ישן? מה אתה עושה איתו ברימוט? רוב הסיכויים שאפשר להעביר את רוב הפונקציונליות לענן.

פורסם

בדוק אם קיים כ מסך מובנה על הלוח. ברוב המקרים הוא חסכוני בדיוק כמו כ מסך מובנים מודרניים

אם לא - יש לוחות שבלי כ מסך מחובר לא יעשו POST. אתה יכול לנסות להחליף ב BIOS ל Halt on no errors, לא בטוח שיעבוד. אם לא, יתכן שתוכל למצוא כ מסך פשוט יותר - ב AGP למשל היו קיימים כ מסך בלי צלע קירור על ה GPU - הספק של כ מסך כזה הוא כמה W בודדים

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי, יש לו רק AMD מפלצתי, אם היה על הלוח אם, לא הייתי מתלבט.... מחיקת הדריבר בחלונות לא ישפיע על זה ? אני מניח שבעתיד אני יעביר את מרבית הדברים למחשב אחר ואז יהפוך אותו לשרת אחסון ביתי או משהו.

פורסם

מחיקת הדרייבר יכולה גם להעלות את צריכת החשמל - אם בדרייבר יש תמיכה במצב חיסכון כלשהוא ובלי הדרייבר אין, או אם בלי הדרייבר פעולות כלשהן נופלות על המעבד

תמצא כ מסך פשוט יותר להחלפה

פורסם
  • מחבר

כן, חיפשתי עכשיו ביקורות שלו מפעם, ב IDLE הוא לוקח 152W... יש משהו מומלץ לקנות ב 50 שקל ?

פורסם
זה מחשב ישן... ה GPU זה מפלצת של פעם.
כרטיסי מסך מפלצתיים קיימים היום כמו גם פעם. הם לא הלכו לשום מקום. אתה תמיד יכול לקנות כרטיס מסך זול ופשוט.

QUOTE=needacomp;4960630]כשאתה ב REMOTE, כרטיס המסך בפועל של המחשב הוא כרטיס וירטואלי, ככה שאין ממש צורך ב GPU אמיתי.

פורסם
  • מחבר

ב REMOTE רגיל, למיטב ידעתי הוא משתמש ב software rasterer, כל התמונה מיוצרת במעבד. צודק.. לגבי ה 152W זה תצרוכת מערכת מלאה....

פורסם

תעבור על אתרי יד שניה ו ebay. אם זה כ מסך AGP, שים לב למיקום הפלסטיק שמחלק את הסלוט : בגרסאות שונות של AGP הוא נמצא במקום שונה, ובכ מסך המתאימים יש חריץ בהתאמה בחלק שמתחבר אליו. יש כ מסך שמתאימים לכל גרסאות ה AGP (יש 2 חריצים) ויש כאלה שמתאימים לגרסה מסויימת בלבד

פורסם
  • מחבר

זה PCIE1. אני אבדוק אצל חברים קודם אם יש משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים