עבור לתוכן

טלוויזית led 32 כמסך מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום

אני כרגע בתהליכי רכישה של טלוויזית Led 32 אינץ שתשמש אותי גם כמסך מחשב ההתלבטות העיקרית שלי היא האם ללכת על טלוויזיה FHD

או שאפשר להסתפק בHD ready ובאיזו מידה הדבר ישפיע על החווית משחק? וכמה הוא יורגש במסך שהוא יחסית קטן (32 אינץ)

המחשב שלי בנוי לגיימינג ואני כמעט תמיד משחק על ההגדרות הכי גבוהות

פורסם

למשחקים בלבד אולי אין בעיה עם HD Ready, למרות שFull HD בהחלט יכול לתת חוויה הרבה יותר נעימה.

לעבודה ואפילו לגלישה באינטרנט HD Ready זה פשוט לא מספיק בימינו. אני כרגע על מחשב נייד עם הרזולוציה הזו, ומרגיש שזה מגביל אותי.

שורה תחתונה - לדעתי אין שום סיבה לקנות מסך פחות מFullHD בימינו. בטח לא "32.

פורסם

עד לפני חודש ההיתי עובד עם HD Ready 32 אינטצ' של SONY במרחק של כ-2.5 מטר במשך ארבע שנים, עכשיו אני עובד עם 46 אינטצ' FHD של Samsung, השינוי מאד מורגש גם בגימינג ובמיוחד בעבודה משרדית וגלישה באינטרנט.

לכן ההיתי ממליץ לך לקנות מסך Full HD בגודל הכי גדול שאתה יכול במסגרת התקציב (עדיף מחברות מוכרות ואיכותיות).

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שאני עדיין מתכנן להשאיר את המסך 22 אינץ הרגיל שקיים היום לעבודה משרדית גלישה באינטרנט וכד' פשוט כי זה נראה לי יותר נוח והרבה יותר פרקטי

מרחק הצפייה גם הוא יהיה בסביבות ה120 ס''מ כך שאני לא יודע אם יש צורך ביותר אבל בכל זאת אני מתייעץ כאן

פורסם

גם אני עם טלויזיה (32) בתור מסך מחשב, ממליץ מאוד על 1080p במיוחד כשהפער במחיר היום די זניח.

מה שכן, אני זוכר שבדקתי בזמנו input lag נמוך ופאנל נורמלי של LG או Samsung (אצלי זה s-pva לדוגמה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים