פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house?utm_medium=email&utm_source=arm&utm_campaign=origin-email-na-gem-arm-na-origin-oth-daorigins-oct14-&sourceid=origin-email-na-gem-arm-na-origin-oth-daorigins-oct14-בon the house של חנות origin
פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים תודה!- - - תגובה אוחדה: - - -רק כדי להיות בטוח: אם אני רק מוסיף את המשחק לספרייה שלי ב-origin אבל לא מוריד, אוכל להוריד אותו בחינם בעתיד?
פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים תודה!- - - תגובה אוחדה: - - -רק כדי להיות בטוח: אם אני רק מוסיף את המשחק לספרייה שלי ב-origin אבל לא מוריד, אוכל להוריד אותו בחינם בעתיד?חיובי
פורסם 2014 באוקטובר 911 שנים אני חושב שזה לא כולל את הDLCים כי אם תכנס לדף של המחשב בחנות אז תראה שיש כמה גירסאות ושרק הגרסה הרגילה חינמית...
פורסם 2014 באוקטובר 1411 שנים אני מעוניין ב Dragon Age: Origins Ultimate Editionאני מעוניין בwatch dogs
פורסם 2014 באוקטובר 1511 שנים מחבר אני אישית מזמן רכשתי את המשחק במחיר מבצע וגם את כל ההרחבות שלו. משחק מצויין ומשובח עם עלילה מהנה ועמוקה, אפילו בלי התוספות במינימום 50 שעות אם לא יותר של חוויית בייוואר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.