עבור לתוכן

מסך 27" קוריאני

Featured Replies

פורסם

יש לי שני QNIX ו-X-STAR אחד.

הם בול אותו דבר למעט הכיתוב על הפנל :)

אני אפילו פתחתי אותם כדי לפרק את הרגל ולהרכיב אותם על סטנד כך שאני יכול להגיד לך שגם מבפנים הם בדיוק אותו דבר.

• תגובות 57
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב, בשום פנים לא לקחת את ה Multi, יש לו פאנל נחות בהרבה..

פורסם
  • מחבר

utgmzxnn5y5c.jpg

D:

פורסם

מזל טוב :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

ותודה על כל העזרה :)

פורסם

בהצלחה עם הbacklight bleeding

פורסם

ראיתי בדיון הרבה תגובות, ויש פה אנשים ניסיון של שנים עם מסכים מהסוג....

אני הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , פאנל PLS, מרוצה עד הגג...

2 שאלות:

1. כבר הזמנתי 5 כבלים DUAL DVI שנראים שונה ממוכרים שונים, ואף אחד מהם לא מתאים למסך שלי (רק המקורי).... מדוע ??? (אם אפשר לינק לכבל 3 מטר שעבד למישהו שכבר קנה אשמח מאוד)

2. עקב תינוקת קטנה שגנבה ממני את החדר, אני נאלץ לחסוך במקום. ואני מעונין לעבור למחשב NUC/BRIX (המחשבים הקטנים של אינטל/ג'גהבייט), אבל יש להם יציאות מיני HDMI, האם הם יתאימו ? (לאינטל יש כרטיס מסך מובנה HD4000/5000 ולג'גבייט יש מובנה HD5200 וגם 760GTX עם 2 מיני HDMI). האם הם יעבדו ?

אם לא יעבוד יש מתאם שיעשה את העבודה ?

תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור

פורסם

אין מתאם פאסיבי מHDMI לDUAL-LINK DVI. תצטרך ממיר כלשהו או לחפש מחשב עם יציאת DVI...

פורסם
ראיתי בדיון הרבה תגובות, ויש פה אנשים ניסיון של שנים עם מסכים מהסוג.... אני הזמנתי לפני כמה חודשים מסך MONEX , פאנל PLS, מרוצה עד הגג...
פחחחח אתה חיי בסרט
פורסם
בהצלחה עם הbacklight bleeding

שלושה מסכים, ואין לי בכלל.

את כל השלושה פתחתי כדי להסיר את הרגל, אז אולי חיברתי חזרה יותר טוב ממה שעשו במפעל, למרות שקשה לי להאמין.

- - - תגובה אוחדה: - - -

צריך מתאם אקטיבי.

נסה את זה:

http://www.amazon.com/gp/product/B00856WJH8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

- - - תגובה אוחדה: - - -

פחחחח אתה חיי בסרט

תגובה לעניין. מאוד תורמת לדיון.

תודה שהעשרת אותנו בידע הרב שלך.

פורסם
שלושה מסכים, ואין לי בכלל. את כל השלושה פתחתי כדי להסיר את הרגל, אז אולי חיברתי חזרה יותר טוב ממה שעשו במפעל, למרות שקשה לי להאמין. - - - תגובה אוחדה: - - - צריך מתאם אקטיבי. נסה את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B00856WJH8/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 - - - תגובה אוחדה: - - - תגובה לעניין. מאוד תורמת לדיון. תודה שהעשרת אותנו בידע הרב שלך.
עברתי מספיק עמודים בדיון של overclock ואין שם אחד בלי backlit bleeding
  • 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל רכישה של המסך הקוריאני QX2710.

כרגע כ-1480 ש"ח כולל משלוח

http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-Matte-27-2560x1440-SAMSUNG-PLS-27inch-PC-Monitor-/121114422949?pt=UK_Computing_ComputerComponents_Monitors&hash=item1c32fb6ea5

האם מישהו שקנה יכול לומר מנסיונו - כמה זמן לקח למשלוח להגיע, ויותר חשוב - כמה מיסים ותשלומים שילם בנוסף למחיר המוצר (מע"מ, מכס שקר כלשהו, שחרורים, מעטפות מזומן..) ?

תודה!

פורסם

תודה גיל, אבל המסך בלינק הזה משתמש בפאנל AH-VA ולא יתמוך ב-Overclock גבוה (למרות הפרסום בדף המוצר).

אני עדיין מתלבט כמה זה חשוב לי כיוון שעם כרטיס גרפי GTX 970 רוב המשחקים לא יסחבו יותר מ-90fps ברזולוציה הזו.

אעדכן אם וכאשר המסך יגיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים