עבור לתוכן

[Win7] לא מצליח למצוא התקני Bluetooth.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

התקנתי Win7 על הלפטופ שלי כי ה Win8 שמגיע איתו פשוט נורא. לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים והתוכנות ניסיתי לחבר את המקלדת BT שלי וגיליתי שהמחשב לאמצליח למצוא אותה.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לסדר את זה.

בעיה:כאשר אני מנסה להוסיף התקן בלוטוס חדש, לא נמצאים שום התקנים.

אני מנסה להוסיף דרך Control panel > Hardware and sound > Devices and Printers > Add Device.

בחלון שאומר " Select a device to add to this computer" ההודאה המוצגת היא "Searching for devices... Make sure your device is discoverable".

מיותר להוסיף שבדקתי אם ההתקן ניתן לגילוי עם הנייד שלי.

כמו כן כשלחצתי מקש ימני על האיקון של הבלוטוס ב-Taskbar ולחצתי Add Device, זה לוקח אותי ל Devices and Printers.

תהליכים שבוצעו במטרה לפתור את הבעיה:

1. התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים כולל הדרייברים של ה Bluetooth. דאגתי לפני ההתקנה למחוק את הקודמים. (מחקתי עם Ccleaner.)

2. עשיתי לפי המלצה מחיפוש באינטרנט: Start > Services > Bluetooth support service > Startup type: Automatic

Log On tab> Local System account , Allow Service to interact with desktop.

3. Bluetooth Settings נראה שהכל תקין בהגדרות...

שום דבר מזה לא פתר את הבעיה. בדקתי שבאמת ההתקן נמצא על ידי מכשירים אחרים. מבחינת ההתקן הכל תקין.

יכול להיות שלא הסרתי והתקנתי נכון את הדרייבים. אשמח אם מישהו יוסיף לתגובה שלו מחיקה נכונה של דרייברים. מבחינתי נראה שעשיתי הכל כמו שצריך.

יש למישהו הצעות נוסופות?

פורסם

מחיקה נכונה היא הסרת התוכנה מלוח הבקרה, ואז במנהל ההתקנים להציג התקנים מוסתרים (לפעמים ההתקן מוצג ככמה התקנים - מודם וכו'), לבחור הסרת מנהל התקן ולסמן את הV של מחיקת מנהל ההתקן.

את מנהל ההתקן החדש שתתקין תוריד מאתר יצרן המחשב מתאים לווינדוס 7.

פורסם
  • מחבר

הסרתי כפי שציינת והתקנתי את הדרייבר שמספק היצרן לגרסא הזאת של הוינדוס.

מבחינת עדכונים כנראה הכל תקין. מה שמוזר שזה לא מספק לי את דגם ה Adapter. רק מצין שזה Generic Bluetooth Adapter. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שם תוצאות...

רעיונות מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים