פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים שלום לכולם , מקווה שאני עושה הכל נכון ופותח אשכול במקום המתאים אני מעונין לרכוש נתב(ראוטר) אלחוטי לרשת בייתיתאני כרגע מחובר באמצעות תשתית הוט בקצב30 מגה ללא חייגן עם מודם של הוטאני קונה את הנתב באופן פרטיאני מתכוון לחבר עוד מחשב + 3-4 מכשירי סלולר לרשתהמחשב הראשי איפה שיישב הנתב יהיה בקומה השניה של הביתהבית מאוד גדול 5 וחצי חדרים 2 קומותלכן צריך נתב עם קליטה למרחק גדול כמה שיותרשמעתי עד עכשיו על 2 חברות מרכזיות שהם: Tp-Link + Edimaxמה אתם ממליצים לקנות ?? ואיפה אפשר למצוא מידע רחב יותר בנושא??התקציב שלי הוא עד 350-400 ש"חתודה רבה מראש לכל מי שעוזר .
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים קניתי לפני כמה ימים את הראוטר הזה אחרי שהראוטר הקודם שלי DIR 655 של DLINK התחיל לעשות בעיות.בינתיים אני מאוד מרוצה מהביצועים
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים אצל אחותי בבית שמתי מודל ישן קצת של אדימקס התומך בתקן N עם 3 אנטנות. לא זוכר בדיוק את הדגם אבל קליטה מצויינת בכל הבית.מה שכן אם אתה בהוט למה 30 מגה ולא 100? זה מגוחך אצלי הגדילו ל100 בלי שהוספתי שקל וספקית אני משתמש בהוטנט ב20 ש"ח.
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים מחבר תודה רבה ג'רי נראה ראוטר מאוד איכותי אני יברר עוד מידע לגבי ועוד חוות דעת אבל בכללי נראה ממש טוב המפרט שלו מאוד מפורט .גוגלנס לצערי בגלל בחברת הספק שלי 100 מגה עולה יותר מ-30 אני נשאר על 30 זה לא באמת משנה כי גם ככה בארץ לא באמתמקבלים 100 מגה אמיתי מלא בנוסף אדם ממוצע לא מבחין בהבדל בין 30 ל-100 מגהאשמח לקבל עוד אופיות לעוד ראוטריםתודה רבה.
פורסם 2014 באוקטובר 611 שנים אני מקבל עם הוטנט והוט על 100 מגה מהירות ממוצעת של 95Mb\sובהוטנט (ספקית) זה 20 שקל עד 100 מגה לכל מהירות.
פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים אני לא רוצה לקלקל לך את השמחה אבל לא בטוח שנתב אחד יצליח לכסות בית בין שתי קומות - זה מאוד תלוי במבנה שלו. אם נתב אחד לא יספיק לך, תצטרך להעביר כבל רשת בין הקומות ולחבר נתב נוסף על פי המתואר בפרק האחרון של המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2014 באוקטובר 811 שנים אצלנו WDR4300 מכסה את כל הבית, באזורים הרחוקים קליטה חלשה (מקליינט חלש, מקליינט חזק כמו לפטופ יש בכל הבית קליטה טובה) אבל כמובן רק ב-2.4 גה"צאין מה לדבר עם 5, זה מכסה רק את הקומה התחתונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.