עבור לתוכן

ראוטר לרשת ביתית ~ 250 ש"ח. ראו מה הצורך (תרשים רשת מצורף)

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע מנוי בבזק ומחובר במהירות 15 מ"בייט לשניה.

יש לי מודם TNN-AZTECH 600E וראוטר TP-LINK TL-WL841N version 7.2.

[h=3]

ראוטר נוסף של EDIMAX מדגם BR-6424N V2 נמצא בבויידם ללא שימוש.[/h]

מה טוב?

a) מהירות גלישה סבירה

b) קליטה טובה בכל הבית

מה צריך לשפר?

1- סרטוני HD ב HOMEGROUP דרך הרשת הביתי לא רצים חלק.

2- מהירות LAN איטית. לא יכול לערוך סרטים ב DESKTOP REMOTE

3- חומרת מודם מוגבלת ל 15 מ"בייט. כרגע באותו המחיר לספק ותשתית הייתי יכול לקבל גם 40 מ"ב (אילולא החומרה)

4- מכשירי סמארטפון לא מסתנכרנים ל WIFI.

מה תמליצו לי להתקן/ לקנות כדי שתהיה לי היכולת לעשות את ארבעת הסעיפים לעיל?

אגב, כדי לשדרג מהירות בזק מציעים להחליף לראוטר משולב מודם תמורת 10 ש"ח בחודש למשך שנתיים. בתמורה מקבלים אחד משני הדגמים:

1) D-LINK 6850U

או

2) NETGEAR VEGN2610

האם הם יתאימו לצרכים שלי?

פורסם

לי המליצו TL-WR1043ND בגרסה החדשה (בשחור) ויש לי דרישות כבדות בהרבה ממך.

עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת שתחת אותו דגם יש ישן (לבן?) ושחור (חדש). אני חשבתי שזו טעות בתמונה שבאתר..

ישנה דרישה נוספת ששכחתי לציין - לחצן כיבוי והדלקה לרשת האלחוטית. האם קיים בדגם הזה?

נ.ב. אני רואה שבתקציב הזה אני יכול לשכוח מתמיכה ב DUAL BAND. כי המחשבים הניידים והסמארטפונים שבבית תומכים..

נערך על-ידי Mike_IL

פורסם
  • מחבר

מה יקרה כשארצה לשדרג מהירות גלישה? איזה מודם לקנות?

פורסם

אני עובד עם הנ"ל על 100M נקי בלי בעיה

יש גם את זה (DUAL BAND) - הדגם הבא בסידרה:

http://ksp.co.il/?uin=17613

לא עבדתי איתו אבל אמורים שהוא טוב.

נערך על-ידי tmpusr

פורסם
  • מחבר

כן, ראיתי. בסקירה על ה 1043 מציינים גם את ה 4300. אבל כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק ברור.

זה לא מודם. זה רק ראוטר.

אני עדיין אצטרך מודם.. המודם הנוכחי תומך עד 15MB. אבל בזק לא נותנת את השדרוג בחינם אלא תמורת עלות "השכרה". האם יש מודם שאני יכול לרכוש באופן פרטי שיהיה תואם בזק ויתאים למהירויות מעל 40MB בתשתית שלהם?

פורסם

אם אתה משדרג את המהירות שלך ליותר מ-15M אתה צריך מודם VDSL וכאלה נמכרים בארץ רק על ידי בזק. האפשרות היחידה האחרת שיש לך היא להביא מודם VDSL מחוך באמצעות EBAY.

פורסם
  • מחבר

הצ'יף שיפמן,

בין wr4300 ל- wr1043 גרסה 2, מה הייתה ממליץ?

אני כן משתף מדיה HD בין מכשירים. כבר היום יש שלושה clients בבית שתומכים ב 5Ghz. לכן אולי כדאי Dual Band בראיה לעתיד?

מצד שני ראיתי בפוסטים ישנים (לפני שנה וחצי) שיש בעיות בעדכוני הקושחה של 4300 מצד בנדא. בנוסף, עד כמה 5GHz מסורס לשימוש ביתי קצר טווח (ארבעה חדרים, ללא ממ"ד). אם מסורס ורוב התעבורה בכל מקרה תהיה דרך 2.4GHZ, הרי שבמבחני ביצועים ל 2.4GHz ה 1043v2 עולה על ה 4300 הן במהירות והן ביעילות צריכת ההספק

נ.ב. אין לי כוונה לשחק עם קושחה צד ג כגון dd wrt

נערך על-ידי Mike_IL

פורסם

ההבדל המהותי בין שני הנתבים היא התמיכה ב-5Ghz ב-4300. אם זה קריטי לך - לך על ה-4300. הסיפור עם הקושחה של ה-4300 הוא ישן ובגרסאות החדשות הוא כבר נפתר.

פורסם

קצת ויכוח (ממש קצת) עם בזק ואתה יכול לקבל את המודם-ראוטר בחינם למשך שנתיים ואחרי זה תתחיל לשלם 10 ש"ח בחודש.

בנוסף, אתה יכול להוסיף את אחד הראוטרים שלך שיישמשו כנקודות גישה.

פורסם
  • מחבר

צ'יף, 5GHZ לא קריטי. אני שואל אותך בתור המומחה: האם תוספת DUAL BAND מורגשת בשימוש יומיומי במשק בית בישראל (עם המגבלות הקיימות של משרד התקשורת).

לגבי הלחץ על בזק - ביררתי היום אם נשאר 7850u ( הראוטר VDSL משולב מודם היחיד שתומך 1G בתקשורת קווית) ואין. לכן אין טעם ללחוץ עליהם. חשובה לי יותר תקשורת קווית מהירה מאשר אינטרנט ב 40MB.

נערך על-ידי Mike_IL

פורסם

אני סבור ש-5GHZ הוא אלמנט חשוב מאוד בנתבים. אם הקליינט האלחוטי שלך תומך ב-5GHZ ואתה לא מאוד רחוק מהנתב, איכות החיבור בתדר הזה היא לאין שיעור הרבה יותר טובה - זה תדר יחסית פנוי וכמות ההפרעות בו קטנה. תוספת המחיר בין 1043 ל-4300 היא לא גדולה ולדעתי יש בכך יתרון. עוד על התדר הזה אתה יכול לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm

פורסם
  • מחבר

מצוין! קראתי. הולך על 4300 עם Dual Band.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים