עבור לתוכן

התבלבטות בבחירת תשתית + ספק

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין באינטרנט 100M, בבזק אין תשתית לאזור של יותר מ40M ולהוט יש.

באנדל של בזק ל40M זה 114 ש"ח (הם לא יכולים לספק לי יותר).

באנדל של הוט זה 120 ל100M.

עכשיו הנציג של בזק התחיל להסביר לי שיש הבדלים בין החברות הוא אומר שבהוט יש תשתית (?) שיתופית זאת אומרת שהם מתחייבים לתת לי מהירות שבין 0.1 מגה עד 100 מגה

ובבזק זה כבל ישיר ויש התחייבות על מהירות. זה נכון?

אני משחק במולטי די הרבה אז אני צריך שיהיו פינגים נמוכים, הבנתי שזה תלוי באזור אז אין אפשרות לדעת?

פורסם

צא מנקודת הנחה שאנשי מכירות תמיד יגידו ויעשו הכל כדי להרוויח ממך. יש מקומות עם תשתית גרועה של הוט, ויש מקומות עם תשתית גרועה של בזק.

אני בהוט והתשתית מאוד יציבה. פינגים במשחקים? תלוי איפה נמצאים השרתים שאתה משחק בהם.

אתה יכול להצטרף להוט דרך האתר שלהם ולקבל התקנה וחודש ראשון חינם. מקסימום יהיו פינגים גרועים ותתנתק.

פורסם

אם יש לך אפשרות לבדוק עם שכנים או מכרים שגרים קרוב אליך זה גם טוב.

אבל הדגש הוא על גרים קרוב אליך. אני יכול להגיד לך שבבית שלי התשתית של הוט לא משהו בכלל ויש המון פעמים שהאינטרנט איטי (גם בחיבור חוטי) ולעומת זאת אצל חבר שגר בשכונה אחרת התשתית פצצה.

פורסם

מניסיון כואב עם הוט... אני יכול להגיד לך שהשירות שלהם חרא, 3 חודשים אני רבתי איתם כי קיבלתי אינטרנט במהירות של 1.5 מגה למרות שאני משלם על 100 מגה... הם טענו שיש "בעיה אזורית" אבל בחייאת, שלושה חודשים ללא טיפול כשאני ממשיך לשלם מחיר על 100?! התשובה שקיבלתי מהם זה שהם מתחייבים לאינטרנט של בין 1-100 מגה ולכן אין שום דבר שיכלתי לעשות בנידון חוץ מלהתנתק... בנוסף המודם שלהם קורס כל הזמן ולפעמים עברו שעות עד שיכלתי להתחבר לאינטרנט... בתור אחד שעובד בתחום המחשבים וצריך אינטרנט על בסיס קבוע זה היה מתסכל... גם אני כמוך, לתשתית בזק אין 100 מגה באיזור שלי, אבל וואלה 40 מגה שעובדים בצורה חלקה בלי קריסות ועם שירות כזה... התחייבו לאינטרנט של בין 30-40 ובפועל לא ירדתי מעולם מתחת ל- 38

בסך הכל החבר'ה פה צודקים, זה תלוי ביציבות התשתית באיזור, אבל אם שירות זה גם אחד מהפקטורים שאתה בוחר לפיהם, אני מאמין שהיית רוצה לקבל שירות נורמלי גם כאשר צצה בעיה, מה שלא קיבלתי אצל הוט.

פורסם
  • מחבר
מניסיון כואב עם הוט... אני יכול להגיד לך שהשירות שלהם חרא, 3 חודשים אני רבתי איתם כי קיבלתי אינטרנט במהירות של 1.5 מגה למרות שאני משלם על 100 מגה... הם טענו שיש "בעיה אזורית" אבל בחייאת, שלושה חודשים ללא טיפול כשאני ממשיך לשלם מחיר על 100?! התשובה שקיבלתי מהם זה שהם מתחייבים לאינטרנט של בין 1-100 מגה ולכן אין שום דבר שיכלתי לעשות בנידון חוץ מלהתנתק... בנוסף המודם שלהם קורס כל הזמן ולפעמים עברו שעות עד שיכלתי להתחבר לאינטרנט... בתור אחד שעובד בתחום המחשבים וצריך אינטרנט על בסיס קבוע זה היה מתסכל... גם אני כמוך, לתשתית בזק אין 100 מגה באיזור שלי, אבל וואלה 40 מגה שעובדים בצורה חלקה בלי קריסות ועם שירות כזה... התחייבו לאינטרנט של בין 30-40 ובפועל לא ירדתי מעולם מתחת ל- 38

בסך הכל החבר'ה פה צודקים, זה תלוי ביציבות התשתית באיזור, אבל אם שירות זה גם אחד מהפקטורים שאתה בוחר לפיהם, אני מאמין שהיית רוצה לקבל שירות נורמלי גם כאשר צצה בעיה, מה שלא קיבלתי אצל הוט.

הייתי עם בזק באנדל 15 במשך שנה ובאמת היה מש טוב הייתי מקבל בין 15-16 מגה.

אני חושב שעדיף לקחת 40 בזק.. אפילו שיוצא יחסית יותר יקר

פורסם

בקשר להתחייבות על המהירות לא הייתי בונה על זה, לא מהוט אבל גם לא מבזק..

הרבה פעמים כשיש אטיות במהירות בזק זורקים את זה על הספק ואין לך שום דרך להוכיח/לדעת.

הספקים פותרים את עצמם בהודעות מסוג-

dGpRyWT.jpg

ואתה נשאר עם אינטרנט איטי.

פורסם

היתרון של הוט הוא כשהתשתית תקינה, היא יותר טובה מבזק. היא אומנם משותפת, אבל הם משתמשים בטכנולוגיה חדשה וטובה יותר מבזק וברוב האיזורים אין שום בעיה לספק 100 מגה.

החיסרון הוא שברגע שכן יש תקלה, אין כל כך עם מי לדבר. הפינגים בתשתית כבלים בדרך כלל גבוהים יותר מתשתית בזק.

לבזק אין יתרון טכנולוגי על הוט, אבל הפינגים דרכם בדרך כלל נמוכים יותר, וניתן להוריד אותם אפילו קצת יותר בשיחה מול נציג טכני שיגדיר rate adaptive (אין חיוב נוסף על זה). יש להם יתרון ברמת שירות. לדעתי לשתי החברות יש שירות גרוע, אבל של בזק עדיין עדיף.

החיסרונות של בזק הם שבחורף התשתית יותר רגישה לתקלות. אתה חייב לקנות ראוטר של בזק בהתחייבות ל-3 שנים, או להשכיר מודם בתשלום חודשי (בהוט המודם הוא בהשאלה בחינם, או נתב בתשלום חודשי).

- - - תגובה אוחדה: - - -

בקשר להתחייבות על המהירות לא הייתי בונה על זה, לא מהוט אבל גם לא מבזק..

הרבה פעמים כשיש אטיות במהירות בזק זורקים את זה על הספק ואין לך שום דרך להוכיח/לדעת.

הספקים פותרים את עצמם בהודעות מסוג-

dGpRyWT.jpg

ואתה נשאר עם אינטרנט איטי.

ממש לא נכון. בחבילה של 40 מגה מתחייבים לך למהירות בין 20 ל-40.

אם בחיבור ל-@1 או ל-@2 אתה מקבל פחות, אין סיכוי שמישהו בבזק יגיד לך שזה הספק.

אם בחיבורים האלה המהירות כן תקינה, זה או הרשת/מחשב שלך או הספק.

פורסם

אני לא יודע מ@1 @2 אומר אבל מה שרשמתי זה מנסיון אישי, לא השערה או משהו..

הרבה פעמים הפתרון לתקלות מהירות זה זריקת אחריות הדדית בין הספק לבזק

פורסם
  • מחבר
היתרון של הוט הוא כשהתשתית תקינה, היא יותר טובה מבזק. היא אומנם משותפת, אבל הם משתמשים בטכנולוגיה חדשה וטובה יותר מבזק וברוב האיזורים אין שום בעיה לספק 100 מגה.

החיסרון הוא שברגע שכן יש תקלה, אין כל כך עם מי לדבר. הפינגים בתשתית כבלים בדרך כלל גבוהים יותר מתשתית בזק.

לבזק אין יתרון טכנולוגי על הוט, אבל הפינגים דרכם בדרך כלל נמוכים יותר, וניתן להוריד אותם אפילו קצת יותר בשיחה מול נציג טכני שיגדיר rate adaptive (אין חיוב נוסף על זה). יש להם יתרון ברמת שירות. לדעתי לשתי החברות יש שירות גרוע, אבל של בזק עדיין עדיף.

החיסרונות של בזק הם שבחורף התשתית יותר רגישה לתקלות. אתה חייב לקנות ראוטר של בזק בהתחייבות ל-3 שנים, או להשכיר מודם בתשלום חודשי (בהוט המודם הוא בהשאלה בחינם, או נתב בתשלום חודשי).

- - - תגובה אוחדה: - - -

ממש לא נכון. בחבילה של 40 מגה מתחייבים לך למהירות בין 20 ל-40.

אם בחיבור ל-@1 או ל-@2 אתה מקבל פחות, אין סיכוי שמישהו בבזק יגיד לך שזה הספק.

אם בחיבורים האלה המהירות כן תקינה, זה או הרשת/מחשב שלך או הספק.

אני חייב להודות בלבלת אותי.

פורסם

אני אסכם לך בקצרה את דעת הרוב לפי מה שנאמר פה כדי שיהיה לך קל להחליט:

הוט:

• יתרון טכנולוגי אבל פינגים גבוהים יותר ביחס לבזק
  • אין התחייבות על מהירות (0.1-100)
  • שירות לא טוב ביחס לבזק
  • טיפה יותר זול, מודם בהשאלה בחינם או נתב בתשלום חודשי
  • תשתית יציבה יותר בחורף

בזק:

• פינגים נמוכים יותר שניתן להנמיך אותם יותר בעזרת Rate Adaptive ללא עלות נוספת
  • יש התחייבות על מהירות בין 20-40
  • שירות יותר טוב משל הוט
  • טיפה יותר יקר ובהתחייבות של 3 שנות תשלום חודשי על ראוטר בזק
  • תשתית רגישה יותר בחורף

תחושה אישית שלי ומניסיון עם שתי החברות... בזק

פורסם
אני לא יודע מ@1 @2 אומר אבל מה שרשמתי זה מנסיון אישי, לא השערה או משהו..

הרבה פעמים הפתרון לתקלות מהירות זה זריקת אחריות הדדית בין הספק לבזק

אני יכול להגיד לך שכשאתה בהוט בחיבור ללא חייגן זה הרבה יותר גרוע.

וזה שאתה לא מכיר את הדרך לבדוק אם מדובר בתשתית של בזק לא אומר שאי אפשר לבדוק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים