עבור לתוכן

איזה אנטיוירוס חינמי הכי טוב נכון להיום ?

Featured Replies

פורסם

איזה אנטיוירוס חינמי הכי טוב נכון להיום ?

פורסם

אני משתמשת ב - AVG ומעולם לא הייתה לי בעיית וירוסים.

למחשבים חלשים יותר אני משתמשת ב- AVIRA מכוון שהוא קל יותר, בעוד ש-AVG דורש קצת יותר ביצועים.

פורסם

משתמש בAVAST כבר כמה שנים,הציל את ישבני כבר כמה פעמים....

פורסם

הייתי משתמש בAVG אבל לדעתי הוא פשוט לא מספיק טוב.

כרגע אני עם avira antivir + תוסף לכרום של avira ואני מרוצה

פורסם
הייתי משתמש בAVG אבל לדעתי הוא פשוט לא מספיק טוב.

כרגע אני עם avira antivir + תוסף לכרום של avira ואני מרוצה

AVIRA עצבן אותי עם כל הנוטיפיקיישן שלו.. בגלל זה עברתי פשוט לAVG. הוא מבצע את העבודה שלו ואני את שלי, בלי להציע לי פעם בשבוע אולי לקנות את הגרסא המלאה.

פורסם

כאשר הייתי עם AVG הסריקה אונליין של NOD32 מצאה לי כמה וכמה איומים אמיתיים שהAVG לא אמר כלום לגביהם

הavira מצא אותם.

פורסם
כאשר הייתי עם AVG הסריקה אונליין של NOD32 מצאה לי כמה וכמה איומים אמיתיים שהAVG לא אמר כלום לגביהם

הavira מצא אותם.

אין אנטי-וירוס חינמי מושלם. במחשב הקודם שלי היו דברים רבים שדווקא הAVIRA לא מצא, והוא התריע לי על דברים שידעתי בוודאות שלא וירוס.

בכל מקרה, שתיהן תוכנות מאוד נוחות ומומלצות, רק קח בחשבון שAVG לוקח יותר מהמחשב. אני אישית משתמשת בשתיהן ושתיהן נוחות לי,

אבל תמיד יהיה איזה חור באנטי-וירוס חינמי - אחרת כולם היו משתמשים בחינמי ומעולם לא קונים, פשוט השאלה באיזה אתרים אתה גולש. :funn:

פורסם

AVAST אנטיוירוס נהדר!

פורסם

משתמש ב-AVG, שמעתי הרבה דברים טובים על AVAST.

משתמש ב-Malawarebytes ידנית מדי פעם.

פורסם

AVIRA + Malawarebytes. ניסיתי אחרים ולרוב לא הייתי מרוצה מהם באותה מידה.

AVAST מצויין אבל יש לו הודעות מעצבנות כל כמה דקות (הודעות ענק) ובאחד מהעדכונים הוא פשוט הפך להיות כל כך כבד שלא היה לי ברירה ומחקתי אותו (בנייד עם I5). אני גם פחות אוהב את הממשק שלהם (כל אחד ומה שהוא מעדיף).

AVG בממוצע מוצא פחות מ AVIRA ו AVAST ואני לא כל כך אוהב את הממשק שלו. בכללי הוא טוב ויודעים בדיוק איך הוא הולך לתפקד, מבחינת משאבים וביצועים הם דיי שומרים על רמה אחידה בזמן שאחרים עושים קפיצות למעלה ולמטה כל כמה גירסאות.

את ההודעה של AVIRA אפשר לבטל דיי בקלות, משם הבעיה היחידה שנשארת זה שיש לו יותר false positive (דברים שמזוהים כוירוס למרות שהם לא) מאשר לאנטי וירוסים אחרים.

פורסם

טוב, אפילו אותי שכנעתם שעדיף AVIRA.

אני מניחה שקיבלת את התשובה שלך,

וההתלבטות שנשאר לך זה בין AVIRA ל - AVAST.

פורסם

ל-AVAST יש פיצ'ר שנקרא "gaming mode" שמשתיק את כל ההתראות המעצבנות בלחיצת כפתור.

קליל, אמין ומהטובים שיש.

אם אתה עובד הרבה עם קבצי bat/exe כדאי לנטרל את ה-avast shields בזמן העבודה.

פורסם

אני משתמש ב PANDA בנתיים לא היו לי בעיות...

פורסם

Common Sense ® 2014

פורסם

AVG עשה לי בעיות עם גיימניג אז עברתי לAVAST בינתיים הכל חלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים