עבור לתוכן

קירור מים לכ. מסך בארץ . קיים?

Featured Replies

פורסם

ככה זה עובד בASUS X99 DELUXE , בדקתי על שלי גם כן בכדי לוודא

• תגובות 33
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי חברה אתם גדולים !

ככה זה עובד בASUS X99 DELUXE , בדקתי על שלי גם כן בכדי לוודא

לפי התמונה אני מבין שמצב SLI הכרטיסים במרחק מספיק גדול לשים שם גם את הקירור מים הכי לא קומפקטי ! מצויין

אם אתה מחפש קירור נוזלי לכרטיס מסך במערכת סגורה אז יש את זה:

http://ksp.co.il/?uin=23763

בן אדם , אחלה עין!

הרי חיפשתי ב KSP , ולא פעם , לשים קירור לכ. מסך , כפריט יחיד באתר, בין כל הקירורי מים למעבדים ... זה מאוד חכם ! :)

\

אז עכשיו אני מתלבט :

זה

יש פתרון שהוא אולי פחות אלגנטי מממערכת סגורה ייעודית לכרטיסי מסך אבל משהו ששוה אולי לבדוק - NZXT G10.

זה מתאם/תושבת לכרטיסי מסך שבעזרתה ניתן להתאים מערכות קירור מים סגורות למעבדים שיתאימו לכ.מסך.

http://www.nzxt.com/product/detail/138-kraken-g10-gpu-bracket.html

לפי האתר שלהם היא תומכת בכרטיסים הבאים:

ותומכת במערכות הבאות:

מחיר בארה"ב - 30 דולר.

או זה

אם אתה מחפש קירור נוזלי לכרטיס מסך במערכת סגורה אז יש את זה:

בראשון יש מאוורר נוסף שיקרר את שאר החלקים של הכ.מסך ( לא ידוע לי עד כמה זה הכרחי , אבל נשמע טוב )

בשני...זה בארץ , ב KSP :)

פורסם

אני רק אשאל את השאלה (שכנראה לא שאלו)

למה אתה רוצה קירור מים לכרטיס?

הקירורי אוויר של החברות השנות ( לא רפרנס ) עושים את העבודה נאמנה ...

פורסם

^^

ושלא נדבר על זה שבדר"כ קירורי האוויר האלה (לא הרפרנס) שקטים יותר מקירור מים בטח ובטח שאתה מתכנן לקרר שני כרטיסים.

פורסם
  • מחבר

שני דברים

קודם כל אני יריץ OC עם הזמן

והסיבה השניה זה פיזור חום מופחת .

לוקח דוגמא את הANTER 1250 שמקרר לי את המעבד . בקירור רדיאטור,הייתי אומר טמפ' החדר , אולי + 2\3 מעלות .

כל הGTX 580 עם מאווררים סטוק שלהם , אני יכול לעשות פרגיות באמצע BF 3 .

^^

ושלא נדבר על זה שבדר"כ קירורי האוויר האלה (לא הרפרנס) שקטים יותר מקירור מים בטח ובטח שאתה מתכנן לקרר שני כרטיסים.

WHUT?

יש לי 2 מאווררים על מעבד ( ANTEC 1250 ) ב 800 RPM אין זכר לצליל שהם מפיקים .

פורסם

אתה משווה 580 ל 980 מבחינת הספק וחום?

בכל מצב לא יכנס עוד לסיפור הזה ושוב אגיד שאין טעם לקירור מים סגור לכרטיס מסך ( אם היה לך לופ מוכן אז עוד איכשהו לשלם 400-500 שקל על בלוק ... )

קודם כל תקנה את הכרטיס עם קירור צד 3 ואז אחרי זה תחליט

פורסם

העניין הוא שגם אין מה להרוויח מאוברקלוק, לא מאז שהחלו הגבלות כבדות מסדרת GTX 600. צריכת החשמל של GTX 980 נמוכה כמו זאת של GTX 770 או GTX 680. היא לא גבוהה כלל וקירור אוויר מתקדם משתלט עליה בקלות.

פורסם
  • מחבר
אתה משווה 580 ל 980 מבחינת הספק וחום?

בכל מצב לא יכנס עוד לסיפור הזה ושוב אגיד שאין טעם לקירור מים סגור לכרטיס מסך ( אם היה לך לופ מוכן אז עוד איכשהו לשלם 400-500 שקל על בלוק ... )

קודם כל תקנה את הכרטיס עם קירור צד 3 ואז אחרי זה תחליט

אממ....תכנס לזה כי על זה השרשור .

אתה מתכוון של 980 הרבה יותר קר?

פורסם
  • מחבר

לקחת את גרסת הGIGABYTE?

זה מה שהיה לי על 580 , אמרתי אולי אוכל גם לגוון וגם לקבל משהו יותר טוב

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

לפי לא מעט אתרי ביקורות, גירסאות הG1 GAMING של GIGABYTE ממש טובות הן מבחינת קירור והן מבחינת שקט.

זו תהיה בחירה טובה מאוד (ומבלי להתעסק עם מערכות קירור מים סגורות לכ.מסך).

פורסם
  • מחבר
לפי לא מעט אתרי ביקורות, גירסאות הG1 GAMING של GIGABYTE ממש טובות הן מבחינת קירור והן מבחינת שקט.

זו תהיה בחירה טובה מאוד (ומבלי להתעסק עם מערכות קירור מים סגורות לכ.מסך).

מצויין. כן קודם אקנה ונראה אם/מתי אגבל את הקריז שבא לי קירור מים גם אם זה -רק- נראה טוב :)

פורסם

^^

לדעתי, דווקא מערכת קירור מים CUSTOM (כלומר בלוק ייעודי לכרטיס מסך, משאבה ומאגר מים) תראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מהמערכות הסגורות מהדוגמאות שהוזכרו כאן (וכנראה גם מבחינת ביצועים וקירור).

אם הקריז שלך יגיע בעיקר בגלל שזה נראה טוב, תשקיע במערכת מקוסטמת כמו שחלק מציגים כאן בפורום פרוייקטים.

פורסם
  • מחבר
^^

לדעתי, דווקא מערכת קירור מים CUSTOM (כלומר בלוק ייעודי לכרטיס מסך, משאבה ומאגר מים) תראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מהמערכות הסגורות מהדוגמאות שהוזכרו כאן (וכנראה גם מבחינת ביצועים וקירור).

אם הקריז שלך יגיע בעיקר בגלל שזה נראה טוב, תשקיע במערכת מקוסטמת כמו שחלק מציגים כאן בפורום פרוייקטים.

כן כן אני יודע.... המשחב שלי עדיין נראה ככה:

29yi0eq.jpg

אז כל זה פשוט מחשבות עתידה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים