עבור לתוכן

קירור מים לכ. מסך בארץ . קיים?

Featured Replies

פורסם

אהלן , אני מרכיב מחשב כרגע ,

asus x99 deluxe

5280 i7

RAM 16 GB DDR4

נותרו רק ספק של 1010W וכרטיס 580 GTX ישנים שצריך להחליף .

השאלה שלי ,האם יש קירורי מים לכ. מסך בארץ?

כמובן ל-GTX980 .

ושמתי לב שהוא מגיע ( GIGABYTE) כמו הגרסא נקיה של NVIDIA, עם מאוורר אחד קטנצ'יק . אין של תחליפים ? ( טראומה מ-RADEON עם מאוורר אחד זהה , מאז אני לא שומע טוב )

• תגובות 33
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתחדש , בלוק תזמין ישירות מEKWB.COM , הם שולחים לארץ וגם מורידים לך את המע"מ , תרשם באתר ואז תראה את כל המחירים ללא המע"מ המקומי , משלוחים מהירים ואנשים אדיבים בכללי .

פורסם

לקירור סטוק הכי קל למצוא בלוקים. כל הNON REFERENCE PCB מאוד מגבילים, זה לוקח זמן אם בכלל בוחרים להוציא לגרסה ספציפית.

פורסם

אם זה GTX 580 3GB - חפש ב-EK

אם זה 1.5GB, מכור כל עוד הוא שווה משהו, כי עם 1.5GB אין הרבה ש-GTX 580 יכול לעשות במשחקים חדשים.

פורסם

אני חושב שהוא מחפש קירור מים "סגור" לכרטיס מסך (כמו שיש למעבדים).

פורסם
אם זה GTX 580 3GB - חפש ב-EK

אם זה 1.5GB, מכור כל עוד הוא שווה משהו, כי עם 1.5GB אין הרבה ש-GTX 580 יכול לעשות במשחקים חדשים.

הוא מחפש לGTX980

פורסם

לGIGABYTE יש גם גרסאת G1 של GTX 980, מהיר יותר ועם קירור אחר לגמרי.

פורסם
  • מחבר
תתחדש , בלוק תזמין ישירות מEKWB.COM , הם שולחים לארץ וגם מורידים לך את המע"מ , תרשם באתר ואז תראה את כל המחירים ללא המע"מ המקומי , משלוחים מהירים ואנשים אדיבים בכללי .

Thanks man . נשמע מצויין!!!

אני חושב שהוא מחפש קירור מים "סגור" לכרטיס מסך (כמו שיש למעבדים).

אתה חושב נכון .

לGIGABYTE יש גם גרסאת G1 של GTX 980, מהיר יותר ועם קירור אחר לגמרי.

כן ראיתי , טעות שלי .

אך עדיין נשאלת השאלה האם אני יכול להשיג בארץ ( במקרה הגרוע חול ) , כ. מסך הכי מתקדם ( לא הגרסאות המטמטמות של התאמה לעבודה גראפית במחירים של 9K לכרטיס :))

אלא 3K .

כמו 980 לדוגמא ( ראה סימון אדום בציטוט )

נ.ב

תודה על התגובות ! !

פורסם
Thanks man . נשמע מצויין!!!

אתה חושב נכון .

כן ראיתי , טעות שלי .

אך עדיין נשאלת השאלה האם אני יכול להשיג בארץ ( במקרה הגרוע חול ) , כ. מסך הכי מתקדם ( לא הגרסאות המטמטמות של התאמה לעבודה גראפית במחירים של 9K לכרטיס :))

אלא 3K .

כמו 980 לדוגמא ( ראה סימון אדום בציטוט )

נ.ב

תודה על התגובות ! !

את הגרסא הפשוטה של GTX 980 של GIGABYTE אתה יכול להשיג כבר עכשיו בIVORY וKSP, ראיתי באתר שבכמה סניפים יש אז אם תמהר אולי תשיג.

פורסם
  • מחבר
את הגרסא הפשוטה של GTX 980 של GIGABYTE אתה יכול להשיג כבר עכשיו בIVORY וKSP, ראיתי באתר שבכמה סניפים יש אז אם תמהר אולי תשיג.

כן , כי זה מה שאני מחפש בשרשור הזה ..

פורסם
כן , כי זה מה שאני מחפש בשרשור הזה ..

"אך עדיין נשאלת השאלה האם אני יכול להשיג בארץ ( במקרה הגרוע חול ) , כ. מסך הכי מתקדם"

דבר ברור יותר פעם הבאה

פורסם

יש פתרון שהוא אולי פחות אלגנטי מממערכת סגורה ייעודית לכרטיסי מסך אבל משהו ששוה אולי לבדוק - NZXT G10.

זה מתאם/תושבת לכרטיסי מסך שבעזרתה ניתן להתאים מערכות קירור מים סגורות למעבדים שיתאימו לכ.מסך.

http://www.nzxt.com/product/detail/138-kraken-g10-gpu-bracket.html

לפי האתר שלהם היא תומכת בכרטיסים הבאים:

Nvidia : GTX 980, 970, 780 Ti, 780, 770, 760, Titan, 680, 670, 660Ti, 660, 580, 570, 560Ti, 560, 560SE

AMD : R9 290X*, 290*, 280X**, 280**, 270X, 270 HD7970**, 7950**, 7870, 7850, 6970, 6950, 6870, 6850, 6790, 6770, 5870, 5850, 5830

The compatibility list is based on AMD Radeon and NVIDIA's reference board layout, screw spacing and die height only. Please check the height restriction before purchase.

* Some variation in die thickness and height may cause issues with screws being too short to install on some AMD 290-based cards.

* Do NOT force the G10 to fit if your card is too thick, contact support for a revised screw set.

** Some variations in AMD die height may require the use of a shim.

ותומכת במערכות הבאות:

NZXT : Kraken X61, Kraken X41, Kraken X31, Kraken X60, Kraken X40

Corsair : H105, H110, H90, H75, H55 , H50 (CW-9060006-WW only)

Antec : KUHLER H2O 920V4, KUHLER H2O 620V4, KUHLER H2O 920, KUHLER H2O 620

Thermaltake : Water 3.0 Extreme, Water 3.0 Pro, Water 3.0 Performer, Water 2.0 Extreme, Water 2.0 Pro, Water 2.0 Performer

Zalman : LQ-320, LQ-315, LQ-310

מחיר בארה"ב - 30 דולר.

פורסם
  • מחבר
יש פתרון שהוא אולי פחות אלגנטי מממערכת סגורה ייעודית לכרטיסי מסך אבל משהו ששוה אולי לבדוק - NZXT G10.

זה מתאם/תושבת לכרטיסי מסך שבעזרתה ניתן להתאים מערכות קירור מים סגורות למעבדים שיתאימו לכ.מסך.

http://www.nzxt.com/product/detail/138-kraken-g10-gpu-bracket.html

לפי האתר שלהם היא תומכת בכרטיסים הבאים:

ותומכת במערכות הבאות:

מחיר בארה"ב - 30 דולר.

ואו אחי! בדיוק מה שחיפשתי !

רק ....במחשבה שנייה . רגע ... SLI חייב להיות 2 PCI-E צמודים ? או שאני יכול לשים אחד למעולה ואחד נגיד בשלישי ? כי אני מתכנן לSLI ואני אתבאס אם אצתרך להחזיר למאוררים כדי לשים 2 כ. מסך ..

פורסם

אם אתה מחפש קירור נוזלי לכרטיס מסך במערכת סגורה אז יש את זה:

http://ksp.co.il/?uin=23763

פורסם
ואו אחי! בדיוק מה שחיפשתי !

רק ....במחשבה שנייה . רגע ... SLI חייב להיות 2 PCI-E צמודים ? או שאני יכול לשים אחד למעולה ואחד נגיד בשלישי ? כי אני מתכנן לSLI ואני אתבאס אם אצתרך להחזיר למאוררים כדי לשים 2 כ. מסך ..

זה בעקרון תלוי בלוח האם.... במקרה שלך ואם אתה עושה SLI של שני כרטיסים- אתה צריך להשתמש בשני החריצים הראשונים אבל בלוח שלך אסוס דאגו לשים חיבור PCIEX X4 בין שניהם כדי שיהיה מרווח.

בכל מקרה, ברגע שאתה מחבר את כל החלקים של המחשב, יש לך כפתור על הלוח של SLI/CF (בחירה בין מצב של X2 או X3) ואז על הלוח עצמו ידלקו לך נורות שיראו לך איפה לחבר את הכרטיסים.

לדעתי, במצב של שני כרטיסים יהיה לך מספיק מרווח ביניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים