עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנט להנדסה

Featured Replies

פורסם

שלום, מחפש מחשב נייד לסטודנט להנדסה.

בגדול אין תקציב, התלבטתי מאוד לגבי apple air 13 .

השאלה היא אם לא עדיף apple macpro retina ?

לגבי תקציב - לא כלכך יודע כמה כדאי להשקיע, אני מוכן להשקיע שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים.

הבנתי שapple air מאוד מאוד חזק וזמן הבטריה שלו מוביל.

כמובן שהתקין וינדוס במקביל, אבל יש הרבה תוכנות תמיכה למאק.

אשמח לדעות, תודה!

פורסם

היחס בין כמה שתשלם על מקבוק איר למה שתקבל ממנו הוא בדיחה. בזבוז כסף אחד גדול.

למה לא זה, למשל?

http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=24388&txt_search=Z30&buy=&minprice=0&maxprice=0

נכון, אין לו כרטיס מסך חזק - אבל בכל שאר הפרמטרים הוא לא נופל (ואף עולה) ממקבוק.

ואם אתה רוצה המלצה יותר טובה - מלא את הטופס המופיע בחוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גלישה, עבודות, טיפה עריכת וידיאו, סטודנט להנדסה

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13

* רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - כמה שיותר גבוה כמובן יותר טוב, לא קריטי,

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא

* משקל רצוי? קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - ארוך

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - אולי HDMI , כומבן שUSB3

* Bluetooth? למה לא, אבל לא קריטי

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)

* כונן אופטי? לא

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אפל?* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - לא

לגבי אפל, נכון יקר, אבל יש הנחת סטודנט עכשיו בנוסף לרכישה שתתבצע באילת. זה מוזיל בהרבה.

פורסם

ההמלצה שלי עדיין עומדת בעינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים