עבור לתוכן

FIFA 15 דיון ראשי והוספת חברים.

Featured Replies

פורסם

השרתים לא פעילים בכל אופן כבר כמה שעות טובות :)

• תגובות 195
  • צפיות 63.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחקתי נגד OhayoNB, ובמשחק הראשון הוא ניצח 2-1, ואז אמרנו עוד אחד.. וניצחתי 2-1 גם. ואחרי זה עשינו משחק מכריע והוא ניצח 1-0.

הוא משחק ממש טוב, אז זהירות נגדו :P

פורסם
שיחקתי נגד OhayoNB, ובמשחק הראשון הוא ניצח 2-1, ואז אמרנו עוד אחד.. וניצחתי 2-1 גם. ואחרי זה עשינו משחק מכריע והוא ניצח 1-0.

הוא משחק ממש טוב, אז זהירות נגדו :P

יש לציין שניצחתי אותו בפוקס ! חחח הוא מניע כדור ממש טוב .. ואיכשהו הצלחתי לעצור התקפות ... ;)

פורסם

חברה אני לא יודע מה לעשות.

אתמול שהיו בעיות עם הסרברים לי היתה בעיה אחרת לגמרי. בקיצור שאני לוחץ על הלאנצ'ר על כפתור הPLAY הוא מעלה לי הודעה שכתוב שזה לא חוקי או משהו כזה ושאני צריך לעשות אקתיבציה למשחק.

אחרי שאני רושם לו תסריאל של המשחק הוא עדיין לא נותן לי וכותב לי :we could not activate fifa 15 on this computer using the origin accountr you provided/ please locate your key to activate the game using your origin account

enter product key.

אחרי שאני מכניס את המפתח זה עדיין חוזר ואומר את אותו הדבר.

הקטע הוא שאני מנסה לתפוס את ea help שיעזרו לי בדבר הזה ואחרי שפתחתי שם טיקט של הבעיה שלי גם אחרי חצי שעה שהיה פתוח לי אף אחד לא חזר אלי ועכשיו משום מה זה אפילו לא נותן תאופציה שמישהו יחזור אלי! ואני פאקינג מת לשחק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

סתם לשאלה, לא ניסית להפעיל איזה תוכנה לטריידים או דברים כאלו? או עשית משהו חשוד עם החשבון שלך?

פורסם

מאיפה רכשת את המשחק?

פורסם

רכשתי תמשחק ב http://www.cjs-cdkeys.com/ ותאמין לי שזה בסדר ועובדה שגם kingyes קנה משם ואין לו שום בעיה.

הבעיה היא עם האוריג'ין וEA הדפוקים האלו שאני מצתער על כל משחק שקניתי מהם ולא רק זה לפני כמה ימים קניתי את dragon age החדש שהיה במבצע ווואללה אני פאקינג מפחד לנסות לפתוח אותה שמע הוא גם יעשה לי בעיות.

פורסם

חברה משום מה המשחק חזר לעבוד לי באמת שאין לי מוסג איך ואני מקווה שזה לא יעשה לי עוד בעיות כי נשבר לי הזין מהחברה המחורבנת הזו.

פורסם

לאחר משחק קצבי ומורט עצבים ניצחתי את

Darq בתוצאה 3-2

פורסם
  • מחבר

היה משחק טוב, ומאתגר. כל הכבוד.

שיחקתי כמעט עם כולם ממש כייף תמשיכו ככה חברה.

פורסם

שחקתי נגן LAVIII 3 משחקים היה משחקים משוגעים לרוב חבל שבמשחק השלישי קבלתי כרטיס אדום בדקה 20 של המשחק שזה ביעס תעסק.

ולהלן התוצאות: 6-1 ! ללבי 4-1 לי ובמשחק האחרון 2-0 ללבי.

משמע LAVIII ניצח !

ונראה לי שאם כולם עשות תמשחקים שלהם אפשר להתחיל תסיבוב הבא.

אגב כולם שחקו עם קבוצות 4 כוכבים? כי שחקנו לפי ההוראות של הסיבוב מקווה שגם אתם.

פורסם

חברים יקרים ערב טוב,

אני מאוד שמח לראות שהמחזור הראשון יצא לדרך,

היה לי שלושה משחקים משוגעים עם MusBurger, השחקן הזה תותח, דריבל, חשיבה, הכל! היה מאתגר ברמה אחרת. מאוד נהנתי תודה!

סימנתי את מנצחי המחזור הראשון:

מחזור ראשון קבוצות 4 כוכבים בלבד.

1. Kingyes VS OhayoNB

2. Darq VS AVIVGREEN

3. Musburger VS Laviii

וכמובן הטבלה:

League Table:

1. AVIVGREEN 3

2. Laviii 3

3. OhayiNB 3

4. Darq 0

5. Kingyes 0

6. MusBurger 0

ואלו משחקי המחזור הבא:

מחזור שני קבוצות 5 כוכבים בלבד

1. Kingyes VS AVIVGREEN

2. Darq VS Musburger

3. Laviii VS OhayoNB

לפי דעתי אפשר לסיים את המחזור השני עד יום חמישי. (במידה ונסיים לפני נתחיל את המחזור השלישי).

שוב תודה חברים ובהצלחה לכולם!

פורסם

גם פה שיהיה 3 משחקים?

פורסם
גם פה שיהיה 3 משחקים?

לא חובה אחי

פשוט תברר עם מי שמשחק נגדך מה בא לו.

פורסם

אני חושב שצריך משחק אחד לפחות בשביל להכיר את היריב.. אבל כמו שאמרת :)

אגב, אני שמח שהצלחת לסדר את הפיפא שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים