עבור לתוכן

FIFA 15 דיון ראשי והוספת חברים.

Featured Replies

פורסם

תגידו, מי עוד פה נדפק מה-Winter Upgrades? ומזה שאין יותר Web-App?

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 195
  • צפיות 63.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי..

האם משהוא פה עשה הזמנה ל-FIFA16?

פורסם

לא, ואני ממליץ לכולם שלא.

התלבטתי אם לעשות גם השנה הזמנה מוקדמת, אבל אז ראיתי את הטריילר והבנתי שהחברה הזאת שמה ז** על הקונים שלה. לא משפרים את מוד הקריירה (הן השחקן והן המנג'ר), לא משתנה שום דבר משמעותי במשחקיות, לא מקשיבים לביקורות, העיקר שהFUT שלהם יעבוד. חאלס, ממילא זה מוד מסריח שעושה לך NERF לקבוצה ברגע שאתה משיג רצף נצחונות.

אני מפלל ליום שהם יקחו דוגמה או שתקום חברה כמו 2K שתעשה את המשחק הזה בדומה לNBA2K. פשוט משחק מדהים מוד הקריירה חוויתי וגם האונליין

כרגע אין במשחק הזה שום דבר שאי אפשר להשיג בפרוץ, אותה חוויה מבחינתי.

פורסם

הגזמת. אני עד היום משחק ב-15 ופשוט נהנה ממנו כמו שצריך. ופה הם עשו שיפורים AI מאוד חשובים, שזה יכול להיות מאוד מעניין.. עכשיו בדיוק הם מדברים על ה-FUT החדש (למרות שלא משנה לי אם ישנו אותו בכלל).

וגם לא לשכוח, שלשחק עם אנשים באונליין, זה עולם אחר מאשר לשחק בסינגל.. זה צורך בקריאת היריב וזה, ופה זה ממש טוב לדעתי.

אני לא סגור על Pre-Order, אבל כמעט בטוח שארכוש גם השנה את המשחק הזה.

עריכה:

בוא לא נשכח של-EA יש את המשחק כדורגל הכי טוב.. ככה שאין לך הרבה אופציות.

פורסם

גם אני משחק ונהנה, אבל מפה ועד לקנות את פיפא 16 שהוא במקרה הטוב פאטץ' עם עדכון העברות? על מה ולמה?

הבעיה מתחילה כשאין תחרות לEA כבר שנים. PES פשוט זבל של משחק וזה לא דוחף את EA לשפר את שאר האספקטים של המשחק. אם היית משחק בNBA2K היית מבין על מה אני מדבר.

הבעיה ממשיכה כשאנשים ממשיכים לקנות את המשחק שנה אחר שנה, הם מזלזלים בלקוח והצרכן ממשיך לאכול את זה. בדיוק כמו שבארץ אנשים בוכים על קוטג' יקר ועדיין קונים תנובה שמשקרת במשקל מוצריה.

אין כל סיבה לקנות את המשחק כיום. הפרוץ מביא אותה חוויה. אלא אם כן ממש אבל ממש התאהבת בFUT (דבר שלא מובן לי..בגלל חסרונותיו שציינתי) כל סוג אונליין אחר פשוט משעמם ותפל.

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רכשתי מ-GMG.. אם משהוא ירכוש משמה גם, אולי שיכנס דרך הלינק שלי ואז אני והוא נקבל 2$ על הרכישה..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב, למי ששיחק בדמו ומרגיש שהמשחק איטי.. זה לא באמת איטי, זה פשוט הם ביטלו את הכפתור של ה-Sprint שאתם מכירים.. זאת אומרת, בשביל לרוץ, אתם צריכים ללחוץ המון פעמים על RT (או R2 ב-PS4).

על מנת לסדר את זה, יש להכנס להגדרות קונטרולר, ואז לסמן ב-Analog Sprint -> Off.

תהנו :)

פורסם

אני משתף עוד משהו:

אם משהוא רוצה לשחק במצב Practice Arena Mode‬ עם נורלדו.. שיפתח קובץ טקסט חדש בשם cl.ini תחת התיקיה הראשית של המשחק, וירשום בתוכו:

SKIP_BOOTFLOW=1
FREE_ROAM_DEMO_TEAMID=243
FREE_ROAM_DEMO_PLAYERID=20801

אתם תיכנסו למשחק וישר תעברו למצב הזה.. בשביל לצאת ממנו, תצטרכו לצאת מהמשחק ולשנות את הערך של SKIP_BOOTFLOW ל-0.

אם אתם רוצים גם לפתוח את כל ה"חגיגות", תוסיפו את השורות:

DISTRIBUTE_ANIM=1
UNLOCK_ALL_UCC=1
UCC=1

פורסם

analog sprint זאת אופציה שאומרת שככל שאתה לוחץ על הRT יותר "חזק" ככה הוא ירוץ יותר מהר, אם תבטל אותה זה רק יגרום לשחקן לרוץ תמיד בTOP SPEED שלו ולא לעלות אליה בהדרגה, או לרוץ קצת יותר לאט לעיתים.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אחרי ששחקתי קצת בPES החדש למחשב ושהבנתי שמדובר בפורט גרוע ...

בקיצור עשיתי פריאורדר של פיפה 16 ואני עכשיו מוריד אותו ומקווה מאוד שזה לא שטות גמורה , מקווה שלא יהיו מלאה באגים כמו כל משחק של EA לאגים וDC במשחקי אונליין ובכללי כל הדברים הרעים שעברו עלי ב15 ולצערי עברו עלי כל כך הרבה כאלו !

טוב לפחות קניתי סריאל מוזל ולא מהאוריג'ין כי EA כאלו גנבים ! עלק 60 יורו בשביל הגרסא הסטאנדרטים .... למה מה קרה ?

פורסם

קנית פיפא?? איזה מגניב.. הייתי בטוח שהשנה לא תקנה.. אבל יפה מאוד..

פורסם

מה אני יגיד לכם ...

גם אני וגם חבר שלי מצטערים שקנינו תמשחק.

עזבו שניה תגיימפלי והכל , מה שבאמת מעצבן אותי זה שאי אפשר לשחק בFUT בגלל בעיות שרתים וכל מיניי דברים כמו שלא משנה אם אני מפסיד או מנצח מישהו בסוף המשחק אני מקבל DC עצבני אחרי שעה של טעינה וכמובן בלי שום נקודה בשבילי ... פשוט זוועה.

הדבר היחיד שאני מצליח לשחק בוא הוא SESSON או איך שלא כותבים את זה וגם פה לוקח לי בערך ממוצע של 6-9 דקות עד שאני מוצא עם מי לשחק ורוב הפעמים יהיו לאגים ובלגנים.

ועכשיו לגיימפי שממש אבל ממש מעצבן כי שום מסירה לא מגיע למקום שלה ורוב הפעמים שחקני ההגנה יקחו תכדור כאילו מסרתי להם.

הכי גרוע הוא שכרגיל למשחקי EA המשחק קורס שוב ושוב , אם זה בהתחלת משחק אם זה בסוף משחק , לפעמים הוא פשוט נתקע אבל הסאונד ממשיך שזה בכלל מפגר , ולפעמים פשוט STOP RESPONDING עצבני שמותיר אותי לסגור אותו מהTASK MANAGER.

בקיצור אם יש פה מישהו שמעוניין לקנות אותו דבר ראשון היתי מציע לחכות ולראות עם מתפלים בתקלות השונות כי כמו שEA אוהבים את הלקוחות שלהם הם שמים זין ענקי ולא מתקנים שום דבר , דבר שני לראות אם הגיימפלי מתאים לכם לפני שאתם קונים תמשחק .

פורסם

על איזה באגים אתה מדבר? המשחק עובד בצורה מושלמת.. ואין לי מחשב מי שישמע.. המשחק עובד נהדר (וגם האונליין.. למרות שאני משחק עם WIFI!!). וגם הגיימפליי מדהים מאוד.. רק צריך להתרגל.

אני מאוד ממליץ על רכישה של המשחק הזה ללא ספק.

פורסם
על איזה באגים אתה מדבר? המשחק עובד בצורה מושלמת.. ואין לי מחשב מי שישמע.. המשחק עובד נהדר (וגם האונליין.. למרות שאני משחק עם WIFI!!). וגם הגיימפליי מדהים מאוד.. רק צריך להתרגל.

אני מאוד ממליץ על רכישה של המשחק הזה ללא ספק.

תוסיף אותי באוריג'ין- Yahaviko

(וכל מי שמשחק במחשב ורוצה מוזמן גם..)

פורסם

מחפש פרטנר איכותי ל- CO OP ב- FIFA 16. :aktion031:

תוסיפו shaulbd :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים