פורסם 2014 בדצמבר 2910 שנים תאמין לי מיום ליום אני שונא את EA יותר ויותר .כל פעם באג אחר כל פעם שטות אחרת...
פורסם 2014 בדצמבר 3010 שנים טוב אני וDarq שחקנו .לצערינו הספיקו לנו משחק וחצי שבאחד נצחתי 2-1 ובשני הכנסתי 3 במחצית ואז נתקע לבחור המשחק ו"החרזנו" שנצחתי אז הכל טוב.
פורסם 2015 בינואר 110 שנים laviiאני רוצה לעשות איתך כבר את המשחק שלנו.. אתה לא עונה באוריגין כמה פעמים כבר .. איפה אתה חח ?
פורסם 2015 בינואר 310 שנים אהלן חברים, אני גם משחק כבר דיי הרבה שנים ולא ידעתי שיש פה קהילה קטנה שפעילה, מוזמנים להוסיף- Yahaviko טורניר הבא אני בפנים אגב אם תרצו להקים קבוצת pro club אפשר להריץ את זה יש פה הרבה שחקנים
פורסם 2015 בינואר 310 שנים אהלן oreocookieh ברוך הבא לקהילה הקטנה שלנו ! אתה בול הבחור שהינו צריכים בשביל לצרך גם את MUSHONJ ככה שטורניר הבא יהיה אפילו יותר גדול!
פורסם 2015 בינואר 410 שנים אוקיי אני ו-Laviii עשינו את המשחק שלנו ..היו שני משחקים, בראשון הוא הכניס לי שני גולים ממש יפים ואז השוואתי והתוצאה נגמרה 2-2, ואין הארכות כי זה ברשת .. אז החלטנו לעשות עוד משחק, ובמשחק הזה ניצחתי 4-1 .כולם שיחקו במחזור השני ?
פורסם 2015 בינואר 610 שנים יצא 5-2 לטובתי (או 5-3, לא זוכר בדיוק). עשינו רק משחק אחד, השאלה אם צריך עוד אחד.. פשוט זה גם היה בלחץ (טלפונים והכל באמצע המשחק חחח)
פורסם 2015 בינואר 610 שנים חברים יקרים,אלו תוצאות המחזור השני סימנתי את המנצחים בבולד:מחזור שני קבוצות 5 כוכבים בלבד1. Kingyes VS AVIVGREEN2. Darq VS Musburger3. Laviii VS OhayoNBכמובן הטבלה:League Table:1. OhayiNB 62. AVIVGREEN 33. Laviii 34. Kingyes 35. MusBurger 36. Darq 0ואלו משחקי המחזור הבא:מחזור שלישי קבוצות 4.5 כוכבים בלבד.1. Kingyes VS Musburger2. Darq VS Laviii3. AVIVGREEN VS OhayoNBבהצלחה חברים!
פורסם 2015 בינואר 610 שנים laviii איזה כיף היה לפגוש אותך ספונטאנית בדיויז'נס אתמול חחח Kingyes אני היום/מחר בערב פנוי אז תקבע איתי שאתה יכול.
פורסם 2015 בינואר 610 שנים Musburger היה אחלה הפתעה!היום התוצאה ביני לבין DARQ הסתיימה 2-1 לטובתו.היה משחק מעולה DARQ שחקן מצויין מצפה למשחקים הבאים!בהצלחה חברים
פורסם 2015 בינואר 710 שנים מחבר תודה ל laviii על אחלה משחק מותח וקיצבי.בכל מקרה אני אני חושב שממחזור הבא כבר אחרי שכולנו שיחקנו עם כולם.צריך לעשות משחקים יחידים, זה הרבה יותר מותח ומלהיב מלעשות 3 משחקים למשל. כמו בליגה אמיתית.באים למשחק מנצחים או מפסידים אין הזדמנות שניה. אני מאמין שגם אם יש תיקו צריך לקבל נקודה אחת. אבל אם הרוב רוצים אפשר משחק שני במקרה של תיקו.שלג נעים ובהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.