עבור לתוכן

מחשב נייד לסטודנטית, סביב 4000-5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

:) אני מתחילה ללמוד השנה ומחפשת מחשב נייד-

מטרות המחשב? לימודים (גם לקחת את המחשב איתי ללימודים וגם לבית), סרטים, קצת משחקים, דברים בסיסיים..

* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?

13'-14'

* רזולוציית המסך?

אין לי מושג..

* משקל רצוי?

לא יותר מ1.7 ק"ג

* האם נדרש זמן סוללה ארוך?

עדיף.. או לפחות לא קצר במיוחד

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?

עדיפות לSSD 256GB

* כונן אופטי?

לא צריך

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?

האם כדאי?

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?

לא חושבת..

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?

כן

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

לא

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם-

מחפשת מחשב טוב ומחברה אמינה

אחרי שכבר נסגרתי על הDELL VOSTRO 5470 הבנתי שיש לו כנראה בעיות עם הWIFI וזה די פסל אותו- אם אתם יודעים אחרת אשמח לדעת.

הומלץ לי לקנות את היוגה פרו 2, הוא קצת יותר יקר ממה שהתכוונתי ואני חושבת שבעיקר משלמים על הגימקים שמיותרים בעיני.. אחרי שיטוט פה באתר ראיתי כל מיני המלצות על הטושיבה

Satellite Z30-A והוא באמת נראלי מתאים (לדוגמה- http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=25894&zap=1 )

אשמח לדעות נוספות על המחשב (כולל אם יש בעיות מוכרות או חסרונות) והצעות נוספות.. תודה רבה ושנה טובה!

:)

פורסם

התת-דגם גרסה שבחרת של ה-Z30 לא טובה !

זה מה שאת צריכה: http://ksp.co.il/?uin=24388

פורסם
  • מחבר
התת-דגם גרסה שבחרת של ה-Z30 לא טובה !

זה מה שאת צריכה: http://ksp.co.il/?uin=24388

ההבדל הוא ברזולוציה בלבד נכון? וחוץ מזה- האם מדובר בנייד טוב? יש טובים ממנו במחירים הללו? היוגה לא עדיף? (יקר ב500 שח בערך)

פורסם

לא רק ברזולוציה, אלא באיכות התצוגה בצורה משמעותית.

גרסת ה-FHD מגיעה עם פאנל IPS שיאפשר זויות צפיה רחבות יותר וצבעים מדוייקים יותר. אין מה להשוות בכלל.

פורסם

ללנובו יש כמה חסרונות- מסך מבריק (פחות נוח לשימוש בתנאי תאורה כמו כיתות), מסך ברזולוציה גבוהה מאוד שלא מתאים לחלק מהתוכנות, איכות בנייה פחות טובה מהטושיבה ומשקל קצת יותר גדול.

השאלה אם אתה רוצה מסך מגע, אם כן- אז הלנובו. אם לא, אז לדעתי מיותר ועדיף את הטושיבה.

פורסם

בין השאר הלנובו מגיע מראש עם אחריות לשנה, בעוד הטושיבה מגיע עם שנתיים ובתוספת תשלום קטנה ניתן להרחיב אחריות ל-3 ואפילו 4 שנים במחיר הנחה כפי שרשום באתר של KSP.

פורסם
  • מחבר
ללנובו יש כמה חסרונות- מסך מבריק (פחות נוח לשימוש בתנאי תאורה כמו כיתות), מסך ברזולוציה גבוהה מאוד שלא מתאים לחלק מהתוכנות, איכות בנייה פחות טובה מהטושיבה ומשקל קצת יותר גדול.

השאלה אם אתה רוצה מסך מגע, אם כן- אז הלנובו. אם לא, אז לדעתי מיותר ועדיף את הטושיבה.

מסך מגע לא במיוחד חשוב לי.. הדבר היחיד שמדאיד אותי ביחד לטושיבה הוא שחוץ מפה לא ראיתי ממש המלצות וחוות דעת עליו (ובנוסף הבנתי ששירות לקוחות של טושיבה לא מצטיין), ובחירה בו היא קצת לירות בערפל..

פורסם

יש תלונות על כל חברה, אסוס, דל (היתה כתבה שבוע שעבר) - אין שירות מושלם, אף פעם. לא בחברה סלולרית ולא על כלום. זה מה יש.

המחשב טוב ואיכותי, זה שהרבה בארץ או בפורומים אחרים כלשהם לא מכירים לא כל כך מעניין. אני מביט על סקירות וביקורות רבות בחו"ל וחוות דעת בפורומים בחו"ל מאנשים שיש להם את הנייד הזה. והוא יותר טוב מהלנובו לדעתי, בעיקר בזכות החיבורים הרבים שלו (3 יציאות USB, יציאת VGA ו-HDMI בלי שום מתאמים) כמו כן, יש לו 2 תאי זיכרון פנימי RAM כך שניתן בעתיד לשדרג את הזיכרון הפנימי אפילו ל-16GB.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם! כנראה באמת אלך על הטושיבה. שאלה אחרונה- האחריות היא לשנתיים ומציעים לי לי אחריות ל3 שנים בתוספת 300 שח ול4 שנים בתוספת 400 שח. האם כדאי?

פורסם

את לא חייבת להרחיב אחריות במעמד הקנייה, את יכולה בשנתיים הראשונות להחליט אם שווה לך. (עד שנתיים, כל עוד מחשב נמצא תחת אחריות, ניתן להרחיבה בתוספת תשלום).

הרחבת האחריות היא:

199 ש"ח ל-3 שנים

299 ש"ח ל-4 שנים

נראה לי שקצת התבלבלת במחירים....

פורסם
תודה רבה לכם! כנראה באמת אלך על הטושיבה. שאלה אחרונה- האחריות היא לשנתיים ומציעים לי לי אחריות ל3 שנים בתוספת 300 שח ול4 שנים בתוספת 400 שח. האם כדאי?

אני חושב שעשית את הבחירה הנכונה.

תעדכני אחרי הקנייה. יש פה לא מעט גולשים שישמחו לקבל עוד חוות דעת על המחשב הזה.

פורסם
  • מחבר
אני חושב שעשית את הבחירה הנכונה.

תעדכני אחרי הקנייה. יש פה לא מעט גולשים שישמחו לקבל עוד חוות דעת על המחשב הזה.

תודה:) קניתי. אחרי שיגיע אעדכן פה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים