עבור לתוכן

המלצה על מטען לסוללות רגילות

Featured Replies

פורסם

שלום.

כמו בכותרת, אני מחפש המלצה למטען תואם AA/AAA - כלומר הסוללות שמפעילות את שלל סוגי הציוד ההיקפי.

עשיתי חיפוש ולא ראיתי משהו קונקרטי. יש איזה מוצר מנצח? בעבר ראיתי בפורומים כאן המלצות לחברה בשם LaCrosse, אם איני טועה.

תודה וגמר חתימה טובה.

פורסם

אם רק NiMH - אז בהחלט ה LaCross על שלל דגמיו.

אבל אם אתה רוצה *גם* טעינה של סוללות LiION באותו מטען - OPUS BT-C3100

http://www.ebay.com.au/itm/BT-C3100-Li-ion-18650-Battery-Analyzer-Tester-Refresh-Charger-V2-1-VS-BM200-/231164866267

(הקישור רק להצגת המכשיר, אין לי כל מידע על הספק הספציפי עצמו).

פורסם
  • מחבר

סלח לי על הבורות, אבל איני יודע מה ההבדלים בין NiMH ו- Li-ion ואיך מזהים את זה.

איני יודע גם לאיזה סוג משתייכות הסוללות שאצטרך לטעון. אני כן יודע שאטען בעיקר (אבל לא רק!) סוללות של ציוד היקפי (גם ציוד היקפי של אפל) - עכברים, מקלדות...

פורסם

סוללות רגילות AA/AAA במתח 1.5V הן Alkaline. לא מיועדות לטעינה, אם כי יש מטענים שיכולים לעבוד גם איתן - עד גבול מסויים

סוללות נטענות AA/AAA במתח 1.2V הן NiMH. נטענות בכל מטען AA/AAA NiMH פשוט. מתאימות לאותם דברים כמו 1.5V

סוללות נטענות AA/AAA במתח 3.7V הן Li Ion. נדירות, נמצאות בשימוש רק בכמה דברים מיוחדים שצריכים סוללות כאלה - לא בלוחות מקשים / עכברים. מחייבות מטען מיוחד

פורסם
  • מחבר

אז בעקרון, בשביל ציוד היקפי ודברים כאלה - ללכת על ה- LaCross?

פורסם

הטענת סוללות "רגילות" היא בזבוז זמן וכסף.

תשכח מזה.

יש לרכוש סוללות נטענות ומנסיוני גם חבל על הכסף. זה לא מצדיק את ההשקעה הם מתות לרוב צעירות מדי

פורסם

סוללות נטענות NiMH 1.2V

מטען - לא קריטי איזה, בדרך כלל מטענים ישנים ואיטיים יותר שומרים על אורך חיי הסוללות בצורה טובה יותר

פורסם

תשתמש בסוללות אלקליין לפי הצורך ולפי הסוג.

לדוגמא, אנרג'ייזר Industrial הכי מתאימות לשימוש איטי וארוך טווח כגון שעונים, עכברים ועוד, הם לא מתאימים לדברים שדורשים כוח חזק בבת אחת (אנרג'ייזר מקס זה כמו אינדסטריאל אבל רמה פחות וגם הם יותר זולות.)

בקיצור, יש סוגי סוללות (ביקרות יותר)

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון להשתמש בסוללות נטענות. אני מניח שלרוב זה יהיה NiMH.

פורסם

דיי תמיד NiMH. במתח הזה יש רק NiMH ו NiCd, כש NiCd פחות טובות בהרבה מאפיינים כמו קיבול, אורך חיים, לא ידידותיות לסביבה וכו'

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע היכן להשיג LaCross בארץ? חיפושיי לא העלו דבר...

ואם אין בארץ, מה האלטרנטיבה הכי טובה?

תודה

פורסם

למה לא לקנות סט של ENELOOP ומטען?

פורסם
  • מחבר

מדוע זה יותר טוב מ- LaCross וכו'?

פורסם

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-charger&keyword=eneloop

זה לא יקר, ומחזיק שנים.

הסוללות האלה שומרות על המטען שלהם במשך חודשים רבים. וללא שימוש אפילו שנים.

אז הן טובות גם למכשירים עם צריכה נמוכה כמו שלטים, וגם למכשירים עם צריכה גבוהה כמו פלאשים של מצלמות.

אני לא יודע למה אין להם שיווק חזק בארץ כמו שיש לסוללות GP (שהן זבל אורגני בהשוואה לסניו/פנסוניק), אבל הן ממש טובות.

זה עולה אולי פי 4 מסוללות רגילות, אבל שימושי פי 100.

פורסם

מחזק על ה eneloop

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים