עבור לתוכן

קירור למעבד i7 4790K

Featured Replies

פורסם

מה קורה אנשים :)

רציתי לדעת שאם אני יקנה את המעבד i7 4790K הקירור שיש לי בבית arctic cooling freezer xtreme יתאים לו או שהוא לא מספיק חזק?

• תגובות 33
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה לא רוצה לעשות אוברקלוק זה יספיק.

אם אתה מתכנן לעשות אוברקלוק (ואני מתאר לעצמי שכן כי אתה שואל על מעבד מסדרה K) זה לא יספיק כמעט לכלום.

פורסם
  • מחבר

לא יספיק בכלל?

אם כן אני בהמשך הזמן יקנה לו קירור כמו שצריך

פורסם

אני לא יודע אם לא יספיק בכלל, אולי יש לך צ'יפ מדהים שיכול לרוץ מהר על מתח נמוך (=מעט חום) אבל זה נגד הסטטיסטיקה.

נסה לשחק קצת אבל בעיקרון על מעבד כזה לא שמים קירור פשוט.

פורסם
  • מחבר

רשום באתר של החברה שהוא יכל להחזיק עד 160W זה אמיתי ?

אם בכל זאת לא כדאי אני אשמח אם תמליץ לי על אחד טוב ומשתלם.

נערך על-ידי YARONGT

פורסם

אין לי מושג אם זה אמיתי, סיכוי טוב שעם עיוות אחד או שניים זה יכול להיחשב אמיתי.

בנוגע להמלצות, או קירור אוויר טוב (גדול ועם מאוורר אחד לפחות) או קירור מים.

לדעתי כדאי שתקרא קצת על המעבד החדש שלך, תראה קצת יוטיובים על אוברקלוק ואז תיגש לבחור קירור.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי אני רואה שהוא חזק במיוחד וטוב במיוחד לאוברקלוקינג ועוד ראיתי שבאוברקלוק ובמאמץ הוא עובר את ה160 וואט ברוב המקרים

טוב אני יקנה קירור כמו שיש לך במפרט שלך הוא מאד טוב או scythe mugen 3

ועוד משו אני צריך לוח אם משתלם ועם אפשרות לאוברקלוק בשביל המעבד הזה אשמח אם תוכל להמליץ לי על אחד טוב

תודה עד עכשיו :)

פורסם

1. למה שלא תבדוק איך הקירור שלך מתפקד עם המעבד לפני שאתה רץ לקנות חדש? מקסימום תראה שהוא לא מספיק חזק, ואז תחליף אותו.

2. מה הדרישות שלך מהלוח מלבד יכולת המהרה? מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

אין בעיה אני יכל לחכות עם הקירור.

חשוב לי המהרה וחיבורים עדיף שיהיה עם Firewire אבל לא נחוץ בכלל גם usb3/3.1 אם יצא כבר אבל לא נחוץ 3.1

שיהיה לוח טוב ומשתלם בכללי עם אפשרות אוברקלוק טובות

המחיר פחות משנה כרגע כי אני מחפש משהו משתלם וטוב, הבעיה היא לא התשלום.

משהו כזה יהיה טוב?

http://www.tms.co.il/product/14213

פורסם

1. היום ניתן לבצע המהרה עם כמעט כל לוח המבוסס על ערכות השבבים מסדרה 8 או 9 של אינטל (דבר הנובע משחרור ה Pentium G3258), אבל באופן "רשמי" המהרה אפשרית רק בלוחות בעלי ערכת השבבים Z87 ו Z97. לצורך המהרה כבדה או בינונית רצוי לוח עם כמה שיותר שלבי ייצוב מתח וכמובן ביוס מתאים. אם אתה מעוניין לחסוך, יש לוחות כמו ה Fatal1ty B85 Killer של ASRock (קישור) שהם גם יחסית זולים וגם בנויים להמהרה.

2. לא ראיתי לוחות מודרניים עם חיבור (Firewire (IEEE 1394. יכול להיות שיש כאלו, צריך פשוט לחפש. בכל מקרה, אם אתה צריך חיבור כזה אתה תמיד יכול לקנות כרטיס הרחבה מתאים.

3. אני לא חושב שקיימים כרגע לוחות עם חיבורי USB 3.1.

4. הלוח שבחרת, ה Z97-G55 SLI של MSI (קישור) נראה לוח טוב - הוא בעל 8 שלבי ייצוב מתח (כך זה נראה לי לפחות), הוא תומך במערך של 2 כרטיסי מסך של NVIDIA (מערך SLI) ו-3 כרטיסי מסך של AMD (מערך CrossFire), יש לו 6 חיבורי SATA3, חיבור M.2 אחד, 6 חיבורי USB 3.0 בפאנל האחורי ואפשרות לחבר עוד 4 (בד"כ למארז) ובסה"כ הוא נראה לוח דיי טוב. עד כמה הוא טוב להמהרה - אני לא יודע - צריך לחפש ביקורות לגביו, אבל בד"כ ההמהרה כיום יותר תלויה באיכות הליבה במעבד. אני חושב שלהמהרה בינונית ושימושים רגילים לוח כזה יתאים לך, אבל...

5. בלי לדעת טווח לתקציב, את רמת ההמהרה הנדרשת ואיזה תכונות בדיוק אתה צריך קצת קשה להתאים לך לוח, שכן יש לוחות שעולים יותר מ-1000 ש"ח.

נערך על-ידי smalul

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד שאפשר להשקיע עוד קצת מה

Fatal1ty B85 Killer משהו בסביבות ה600+

עוד שאלה מה יותר טוב להמהרה של MSI או ASROCK מבין אלה שדיברנו עלייהם?

נערך על-ידי YARONGT

פורסם

בטווח של 500-600 ש"ח יש 6 לוחות בעלי ערכת השבבים Z97 באתר של TMS (לא בדקתי חנויות אחרות, אז תהיה מודע לכך שאולי יש עוד לוחות מתאימים):

MSI Z97 GUARD-PRO G, שעולה 527 ש"ח.

MSI Z97 U3 PLUS, שעולה 544 ש"ח.

Gigabyte GA-Z97M-D3H, שעולה 560 ש"ח.

Gigabyte GA-Z97-HD3, שעולה 565 ש"ח.

MSI Z97-G55 SLI, שעולה 566 ש"ח.

Gigabyte GA-Z97-D3H, שעולה 588 ש"ח.

הכנתי לך טבלה המשווה בין התכונות של הלוחות - ראה קובץ מצורף.

באופן כללי, אני חושב שה MSI Z97-G55 SLI הוא הלוח המשתלם מבינהם - גם 6 חיבורי USB 3.0 בפאנל האחורי, גם תמיכה ב SLI וגם 8 שלבים לייצוב מתח (לפי מה שאני רואה).

בקשר לאיזה לוח הכי טוב להמהרה - אני לא יודע. צריך לחפש ביקורות באינטרנט. נסה גם לבדוק בפורום אוברקלוקינג. אי אפשר לומר שחברה מסויימת טובה יותר בהמהרה מאחרת - צריך לבדוק כל לוח באופן ספציפי.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההשקעה גבר! אלוף

חשבתי על שתי מפרטים אולי אתה יכל לומר לי מה היית בוחר ומה היית משנה בקצרה ?

אלה מחירי TMS

לוח אם :

-MSI Z97S SLI PLUS LGA1150 689 / MSI Z97-G55 SLI LGA1150 -566

מעבד :

-Intel i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB -1682

זכרונות :

-DDR3 8G 1866 Kingston HyperX Fury CL10 -471

SSD :

-Samsung SSD 840 EVO 250GB -676

מארז :

-Fractal Design Define R4 - White -587

מחיר סופי :4105

לוח אם :

-MSI Z97-G55 SLI LGA1150 -566

מעבד :

-Core i5 4690K 3.5ghz -1175

זכרונות :

-DDR3 8G 1866 Kingston HyperX Fury CL10 -471

SSD :

-Samsung SSD 840 EVO 250GB -676

מארז :

-Fractal Design Define R4 - White -587

מחיר סופי :3475

פורסם

אפשר לבצע OC מתון גם בלוחות מבוססי H97 (למשל GA-H97-D3H)

לעניין הקירור - ה 4790k עלול להתחמם לטמפרטורות גבוהות, גם אם ההספק שהוא צורך איננו גבוה.

השאלה האם נחוץ בכלל OC למעבד הזה? 4.2 בטורבו על כל הליבות, 4.4 בטורבו בעומס על ליבה אחת..

פורסם
  • מחבר

אני יעדיף לשלם עוד כמה שקלים בשביל

MSI Z97-G55 SLI שעולה 566 לא כן?

אני פשוט צריך החלטה סופית של לוח אם כי זה דבר שאני בודק כמה ימים אני כבר רוצה לקנות את המחשב בלי דאגות.

לא אמרתי שנחוץ לו OC הוא מספיק חזק גם ככה,פשוט אני רוצה שיהיה לי לעתיד.

נערך על-ידי YARONGT

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים