פורסם 2014 בספטמבר 3010 שנים היי אנשים , (עודכן ) אני יעשה את זה את זה קצר וקולע ( עונה על שאלון חוקי הפורום בפומרט אחר ) המחשב הנייד במחיר 4000 השימוש הינו לאינטרנט \ סרטים-סדרות , שימוש יומי ושכל חבר שלכם ישמח לקבל חובה מסך 14/15 זכרון 8GB HDMI מעבד אינטל דור 4 ומעלה ( Haswell ) לא רוצה ללא SSD HYBRID ללא מסך מגע עדיפות ל USB3 SSD? בחלום הלילה אני מניח בתצקיב הזה קליל ולא כבד , שיהיה אפשר לקחת לחו"ל או לצימר בצפון בכיף ולא להתעצבן הערות מה שלא רשום , כנראה לא קריטי, מערכת הפעלה עדיפות ל 7 או להתקנה בצעמי עם זה מוזיל את העלות ( עודכן ) אשמח להצעות הערות והארות , תודה מראש נערך 2014 באוקטובר 210 שנים על-ידי Rin
פורסם 2014 בספטמבר 3010 שנים אפשר לשאול מה זה מסך כסוף?כמו כן, מה הבעיה עם KSP או אייבורי? הם רק מוכרים לך, לא נותנים את השרות. את השרות תקבל ממעבדות מורשות של היצרן. כדאי ומומלץ לרכוש היכן שזול..
פורסם 2014 באוקטובר 110 שנים מחבר הכוונה לצבע , המאחורה שיהיה כסוף,אני מוכן לקנות מKSPאני פשוט לא סומך עלIVORY
פורסם 2014 באוקטובר 110 שנים מחבר מסך 15 , מערכת הפעלה עדיפות ל-7 , אבל הדגמים היום באים BUILT INעם 8 לא?אם אפשר בלי מערכת הפעלה ולהתקין בעצמי זה גם אופציה ( וגם מוזיל )
פורסם 2014 באוקטובר 110 שנים לא מצאתי אף מחשב שהייתי ממליץ עליו שעונה על הדרישה של מסך כסוף.... ממליץ מאוד להתגמש על הדרישה הזו.
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים מחבר איך Toshiba Satellite Z30-A-1E8 http://ksp.co.il/?select=.161..466.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24388&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0אני יודע שזה מחיר באילת , השאלה האם יש פה CATCH ?זה נראה אחלה חומרה ביחס למחיר
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים מחבר אח שלו נמצא במלאי http://ksp.co.il/?uin=23706ההבדל ביניהם זה רזולוציה , ובכל זאת אתה לא ענית על השאלה וגם לא הבאת אף הצעה.. מה תפקידך באתר הזה?אשמח למשהו רציני בבקשהתודה
פורסם 2014 באוקטובר 210 שנים תפקידי זה שאני לא עובד בשביל אף אחד פה.ואני לא "אח שלו" ולא "אח שלך" ולא "אחינו".ההבדל הוא "לא רק ברזולוציה" - אלא באיכות התצוגה בצורה משמעותית ביותר.
פורסם 2014 באוקטובר 510 שנים מחבר הכוונה הייתה שאתה "עוקץ" במקום לעזורהקפצה - עבר לדף 2 , אשמח לאיזשזהי העצה ממשהותודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.