עבור לתוכן

חשג לריפבריש (מחודש)/

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי היום SSD intel 530 120GB חדש מivory ואני התחלתי לחשוד עכשיו שקיבלתי מהם ריפבריש

קודם כל הSSD הגיע בקופסאת OEM כמו בסירטון הבא

(לא היה לי כוח לצלם סורי)

שכבר לא ממש בא לי בטוב כי אני מפסיד ככה גם כבל SATA וגם מתאם 2.5-3.5

הדבר השני שהתחיל לעלות לי חשד זה הSSD עצמו שיש עליו סימנים לא יפים של שיפשופים

dmjjz2dzdjmq.jpg

אני יודע שהאיכות לא משהו בכלל וזה גם דרך הניילון אז אני מצטער אבל בסך הכל מה שאתם אמורים לראות זה השיפשופים האלא בצד התחתון של הSSD משהו שאני לא רגיל לראות במוצר חדש אין שום סיבה שמוצר שיצא חדש מהמפעל לא יגיע ברמת גימור מושלמת בתח לא של חברה ידועה כמו INTEL

פורסם

1. אם המוצר פורסם באייבורי בתור OEM אין לך מה לדרוש.

2. אתה מתכוון לסימנים השחורים ליד החיבור של הכונן? (קצת קשה לראות את זה בתמונה שצילמת)

יכול להיות שזה סימנים מהשקית עצמה, אבל יכול להיות שהם יגידו לך שזה קצת נשרט במשלוח או משהו (בתור התחמקות כמובן).

בכל מקרה אין לך מה להפסיד, דבר איתם אולי תיפול על מישהו נחמד והוא יחליף לך.

פורסם

אין לאינטל תוכנה כמו של סמסונג שיכולה להגיד לך כמה מידע נכתב על הכונן עד היום?

פורסם

א. אני דוגל באין ארוחות חינם ובד״כ כשמחיר זול יותר (אין לי מושג לגבי הרכישה / חנות הזו) אז לפעמים יוצא OEM, לפעמים יוצא יבוא מקבילי וכו׳...

ב. תריץ תוכנת SMART ותסתכל על המונים של כמה פעמים הדיסק הופעל ו/או כמה זמן הוא היה בשימוש.

ג. תבדוק את תאריך היצור שלו אם רשום איפשהו.

פורסם

לפי דעתי עדיך שתדבר איתם קודם לפני שאתה פותח את השקית ולפני שעברו 14 יום מהרכישה.

אל תתן להם שום סיבה להתחמק מהאחריות (בהנחה שזה באמת דיסק משומש).

אל תשכח שאם הוא באמת REFURBISHED אז זה לא בא מאייבורי... ז'תומרת, אייבורי לא עושה את תהליך "המחזור" עצמו. ואם הם כן היו עושים אז היית רואה שהמדבקות לא של אינטל, הקופסה לא של אינטל, וכו'...

פורסם

הדיון הזה הזכיר לי את הקניה הקבוצתית שהיתה לכונני SSD של אינטל(אאל"ט דגם 330 או משהו).

כמה וכמה אנשים התלוננו שהמעטפת המתכתית מחוספסת ושחוקה.

כמה מהם חשבו בהתחלה שמדובר בכוננים משומשים.

בסוף הסתבר שכל הכוננים נראו אותו דבר.

יכול להיות שזה גם המקרה כאן?

גם אם קיבלת REFURBISHED, זאת לא הטרגדיה כאן.

הטרגדיה האמיתית היא שקנית 120GB של אינטל בכמה עשרות שקלים פחות ממה שעולה 256GB!!!!!!!!!! של CRUCIAL MX100.

שהוא מהיר וטוב מכל בחינה!

שתהיה לי בריא.

למה אתה מגיע לפורום רק אחרי שאתה קונה?

פורסם

לא יודע אם זה משומש או לא אבל גם באמזון (קצת יותר אמין מאייבורי) מוכרים שני דגמים, KIT ו DRIVE ONLY. ההפרש ביניהם עומד על כ15 דולר בערך, אותו המוצר רק שבקיט כמו שציינת מקבלים כבלים ועוד כמה שטויות. אז המוצר עצמו בגרסא ללא אביזרים קיים, לא יודע אם הוא משומש או לא אבל ככל הנראה זה לא נראה ככה.

אולי יש לאינטל מספר טלפון שתוכל לברר דרכו באמצעות איזה מספר סידורי שמוטמע על האריזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים