פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים היי, אני ארצה בעתיד הקרוב להזמין את המשחק מחו"ל (עותק בקופסה ) עם מחיר של 300 ש"ח החנויות בארץ יכולות לשמור את העותקים אצלם. בינתיים הכי זול שמצאתי כולל משלוח זה מאמזון בריטניה יוצא משהו בסביבות ה235 ש"ח יש הצעות נוספות ? תודה מראש.
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים כשאתה קונה תבדוק שזה לא ריגון לוק=REGION LOCK וכעיקרון ברוסיה זה הכי זול
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר אי אפשר להסביר את זה בצורה רציונלית זה פשוט יותר כיף . אני קונה את המשחק לPC ממתי יש נעילת אזורים בPC?
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים התחלתי לכתוב תגובה מפורטת על ה region lock, אבל טאפאטוק בשלו ומחק לי את כל מה שרשמתי...אבל כן יש region lock במחשב, יותר נעילת קנייה מארצות מסויימות מאשר נעילה ממשית (לדוגמה אי אפשר לקנות בחנות סטים של מהארץ, אבל בחנות של ארצות הברית אפשר. אם תקנה מהחנות בארצות הברית בשר כלשהי תוכל לשחק בו גם מהארץ), ויש גרסאות מותאמות לאזורים ספציפיים לדוגמה אם תקנה משחק מרוסיה הוא יהיה ברוסית, או מגרמניה ככל הנראה זה יהיה גרסה מצונזרת. כמעט תמיד גם לא ניתן לקנות את הגרסאות האלה מארצות אחרות אלא רק מאיפה שהן מופצות.שים לב לזה כשאתה קונה את המשחק. נערך 2014 בספטמבר 3011 שנים על-ידי IlanF
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר כנראה שאקנה מארה"ב או בריטניה ככה שהוא בוודאות יהיה באנגלית אני מבין שאין הצעות למקום זול לקנות ממנו
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים כל משחק שקניתי מאמזון בריטניה עבד לי בלי בעיות.ואני לא חושב שיש מקום זול יותר משמעותית מאמזון. זה המחיר הסטנדרטי למשחק (60 דולר / 40 לישט)
פורסם 2014 באוקטובר 211 שנים לא יודע איפה ראית 69 דולר..יש להם את הגרסה האירופאית, ארה"ב ואסיה (אנגלית) ב55 60 ו45דולר..אני באמת לא יודע מבחינת תאימות אבל שווה לבדוק את זה כי אני לא רואה סיבה לא להזמין את הגרסה הכי זולה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.