פורסם 2004 במרץ 1321 שנים לפי מה שאני יודע המכפלה במעבדי אינטל נעולה ולכן אינה ניתן לשנותה אבל ראיתי בכמה תמונות מהתוכנה cpu-z של כמה אנשים בעלי אינטל עם מכפלה פתוחה?האם המכפלה נפתחת אחרי מהירות מעבד מסויים נגיד אחרי ה 3.2 ghz המכפלה נפתחת?האם יש דרך לפתוח את המכפלה?אני מתכוון לקנות intel 3.0 ghz האם המכפלה הגבוה -15 יפריע לי להגיע לבאס רצוי 265 ?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים המכפלה אצל אינטל נעולה ואי אפשר לפתוח אותה, בלי קשר למהירותמעבדים פתוחים הם נדירים ביותר ובדר"כ הם מיוצרים רק בתהליך של מו"פ - קרוב לוודאי שאחד כזה לא יתגלגל לידיים שלךזה תלוי בקירור שלך - ל265 תגיע אולי עם קירור מבוסס גז - לא מתחת לזהאם זה הבס הרצוי כדאי לשקול לקנות מעבד אחד
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר 2.8?אני מתכוון לקנות spark 7?האם לקנות משהו יותר חזק?אני אשתמש ב http://server6.uploadit.org/files/jarofclay762-3714EE_CPU.jpgp4p800 deluxe
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים There's no way you'll manage to run a 3.0C at 265 FSB with a Spark 7+, it doesn't handle extra voltage well.Regardless, there's a good likelihood you'll get a CPU that isn't even capable of running at these speeds regardless of the cooling or that will simply need to much voltage to do so.Overclocking is impossible to plan, you'll have to try and see, some P4 CPUs o/c very poorly.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר אוקי על איזה מעבד אתם ממליצים 2.8? כי פשוט אני קונה זיכרונות 500 mhz ואני רוצה שהם יעבדו ב500 mhz
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.