עבור לתוכן

GTX 980 - לא המילה האחרונה של אנוידיה השנה?

Featured Replies

פורסם

GTX 980 החדש הינו הכרטיס המוקדם של ארכיטקטורת מקסוול. האם עוד לפני מזעור תהליך הייצור לאנוידיה יש עוד קלף בשרוול?

לכתבה: http://hwzone.co.il/gtx-980-%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%93%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/

פורסם

עוד כרטיס מסך שאני רק יכולה לפנטז עליו, הא, אורי?

בכל מקרה לאחרונה פיתחתי חיבה לכרטיסי מסך של אנוידיה ואני כבר מתה להחליף את שלי. כרטיס מסך מפלצתי כרגע יהיה בבזבוז למערכת שלי שכבר מתיישנת, אבל נראה. אולי יום יבוא ואהיה בעלים גאים של כרטיס מסך עוצמתי. (כן.. כמו שהשגתי 6850 רק אחרי שהוא הפך לבינוני-נמוך.)

פורסם

הילה אל תרגישי לבד... אבל הדבר הזה לא יהיה שווה בעליל מבחינת מחיר.

וגם שהוא יהיה יותר זול יהיו כרטיסים יותר חזקים אז תחשבי שאת רוצה אותם... אין לזה סוף.

עד עכשיו אני לא מבין למה נוידיה שיחררו מותג נפרד בשם טיטאן?

בהתחלה חשבתי שזה אמור להיות איזשהו מותג אולטרה ביצועיסט שמיועד לגיימרים כבדים ומה שבאמת אמור היה להבדיל בין נוידיה לAMD מבחינת ביצועים. אבל אחרי זמן מאוד קצר גם AMD הוציאו כרטיס שווה ערך לטיטאן ואפילו נווידיה עצמה הוציאה כרטיסים מסדרה ג'יפורס בעלי יותר כח עיבוד מהטיטאן.

אז מה התפספס לי פה? למה הוציאו את הטיטאן הזה? סתם נסיון שיווקי "להשמע" בומבסטי?

פורסם
אז מה התפספס לי פה? למה הוציאו את הטיטאן הזה? סתם נסיון שיווקי "להשמע" בומבסטי?

הטיטאן כלל נפח זכרון כפול (6GB) עם הגנת ECC, ביצועי double precision גבוהים (או לא מסורסים אם תרצה), ועוד כמה פיצ'רים\תמיכה למפתחים.

אני לא חושב שזה רעיון רע בכלל, לפחות עבור אלו שצריכים את כח החישוב לעבודה, שאולי גם מעוניינים לשחק על אותו המחשב, או לפתח משחקים, לצורך העניין מול 3 מסכים :)

ואולי רק לצורכי עבודה חישובית הזקוקה ליתרונות הטיטאן, ועם זאת אינה בהכרח נשענת על סרטיפיקציות, רמת יציבות עליונה, דרישות תוכנה ותמיכת דריברים של כרטיסים הממותגים לשוק המיקצועי (Quadro / Tesla).

אלו עולים הון, על אחת כמה וכמה אם ברמת ביצועים מקבילה לזאת של הטיטאן.

התייחסתי לשימושים שיכולים להיות הגיוניים כלכלית, אבל תהיה בטוח ישנם גיימרים נטו שרוצים את הכי טוב שיש ברגע נתון, ויכולים להרשות לעצמם, כל פעם מחדש. בסה"כ ישנם תחביבים יקרים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים