עבור לתוכן

פינג גבוה לאירופה בשעות העומס - הוט

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחובר להוט (תשתית + ספק) במהירות 100 מגה.

ברוב שעות היום יש לי פינג מעולה והכל עובד כמו שצריך, אך בשעות העומס (18:00-00:00) הפינג מזנק מ75 לאזור 180. מדובר בשרת אירופאי (נמצא בגרמניה עד כמה שאני יודע).

אציין כי במשך שנים הייתי לקוח מרוצה של בזק בינלאומי ועברתי להוט מתוך אילוצים. כרגע אני שוקל לחזור חזרה לבזק בינלאומי, אבל עם התשתית הנוכחית שיש לי, של הוט.

השאלה שלי היא האם הבעיה טמונה בתשתית או בספק?

אם אני עובר לבזק בינלאומי והפינגים הגבוהים נשארים - לא עשיתי כלום.

תודה

פורסם
אך בשעות העומס (18:00-00:00) הפינג מזנק מ75 לאזור 180. מדובר בשרת אירופאי

זה צפוי, שעות העומס כאן דיי זהות לשעות העומס בחו"ל, לכן יש צפי סביר שזמן תגובה יעלה.

האם הבעיה טמונה בתשתית או בספק? אם אני עובר לבזק בינלאומי והפינגים הגבוהים נשארים - לא עשיתי כלום. תודה

תצטרך לבדוק את זה, או לבקש ממישהו (עם תשתית הוט+ספקית בזב"ל ותשתית בזק וספקית בזב"ל) להשוואות עמך. לדעתי הבעיה היא עם הספקית, אבל אני לא בטוח ב-100% שבזב"ל יהיו מסוגלים לפתור לך את הבעיה.

פורסם

הוא אומר שהוא נמצא בספק הוטנט וכשהוא עובר לספק בזק בינלאומי הפינגים הגבוהים ללא שינוי.

מצד שני, קישוריות לחו"ל זה נטו ספק.

מה ערך הפינג בארץ באותן שעות?

אין הגדרה לפינג גבוה, 180 לפי ההגדרה שלך זה גבוה, יכול להיות שמבחינת הוט זה בגדר התקין.

אם הפינג בארץ תקין, תתקשר להוטנט ולפני שאתה מציג את התקלה, תברר מה הם מגדירים כפינג תקין.

אם הפינג בארץ גם גבוה, תתקשר להוט ותעשה את אותו הדבר.

אני מקבל דרך תשתית בזק פינג לוואלה בין 8 ל-10 מילישניות.

פורסם
  • מחבר

החלטתי לתת צ'אנס ועברתי לבזק בינלאומי (התשתית נשארה של הוט).

יכול להעיד שהפינג ירד כמעט בחצי בהשוואה למה שהיה לי בהוטנט. הפינג הגבוה ביותר שהיה לי היה בסביבות 100 (במקום סביבות 180 עם הוטנט).

שמח שעשיתי את ההחלטה הזו.

תודה רבה לכם על העזרה.

פורסם

פי 2 פינג זה נשמע קצת מופרך, אני בהוטנט ו"סובל" מפינגים מעולים.

פורסם
  • מחבר

זה לא פי 2, זה קצת פחות. רוב הזמן בשעות הלחץ, הפינג היה "יציב" על 172. ביום שבת, לפני יומיים, הוא כבר הגיע ל180. פה כבר נשבר לי ופתחתי את הנושא.

אני יכול לומר שזה נבדק בסרבר EUW בLeague of legends + שרת טימספיק באירופה. ההשוואה נעשתה במשך כמה שבועות מול חברים בספקים אחרים.

בכל מקרה, אני לא מנסה לשכנע אף אחד. שכל אחד יעשה את השיקולים שלו. אם אתה מרוצה מהפינג שלך, אין סיבה להחליף ספק..

פורסם

מעניין מאוד.

נדמה לי שעד היום הדעה הרווחת בפורום הייתה שאין הבדל מבחינת ביצועים בין בזק בינ"ל והוט נט. אני עצמי עברתי להוט נט בגלל שקיבלתי אותם בחינם (דרך הוט מובייל), אבל לאחרונה לא יצא לי לשחק במשחקי רשת רבים...

הנתון של ירידת הפינג לכמעט חצי חשוב מאוד לכל מי שמשחק משחקי רשת בשרתים בחו"ל, ומתלבט בין בזק בינ"ל (שתמיד נחשבו לעדיפים עבור גיימרים) לבין הוט נט או ספקי אינטרנט אחרים.

פורסם

אם אתה ב-EUW אז הבעיה היתה בשרתים שלהם כבר זמן מה. אני מציע שתנסה לבדוק ב-EUNE אם הפינג רגיל או גם כן גבוה בצורה חריגה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים