עבור לתוכן

עזרה | אוזניות לגיימינג וסרטים עד 450 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש אוזניות איכותיות OVER-EAR שישרתו אותי למשחקים וסרטים.

שיהיום נוחות לשימוש ממושך. עם מיקרופון איכותי, ומתכווננות כי יש הראש שלי לא קטן :)

1. צריך כבל של 3 מטר לפחות.

*לא אלחוטי, גם אם נכנס לתקציב.

2. אין לי העדפה למשהו מסויים.

3. והאם כדאי חיבור PL או USB?

הבנתי שעם חיבור USB זה יותר איכותי ?

או שזה רק תיאורתי...

4.יש אופציה לשליטה של pause\play על הסרט מהאוזניות?

היו לי פעם thermaltake eSports שהיו סבבה לגמרי, רחבות ונוחות לאוזן עם קשת מרופדת. עד שהחליפו לי באחריות(אחרי כמעט שנה של שימוש) לRAZER electra שלא אהבתי אז מכרתי אותם.

תודה.

פורסם

hyperx cloud - מאמזון - 120 כולל משלוח ומיסים

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי,

אני צריך לראות שם אוזניות מומלצות לפי טווחי מחירים?

כי אני לא מוצא.

או צריך להתייעץ שם? אם כן אז מנהלים, תעבירו בבקשה את הדיון.

Eargasm,

אני מעדיף בארץ. תודה.

פורסם

+1 ל HYPERX, מצויינות למחיר. לקנות מאמזון בטוח לפחות כמו לקנות בארץ (הייתי אומר שבטוח הרבה יותר) במיוחד במקרה הזה ש AMAZON שולחים את המוצר ולא צריך חברות כמו BUY2. כל מי שניסה את האוזניות האלה הופתע לטובה, פחות מפתיע אם בודקים לעומק ומגלים שהאוזניות האלה מבוססות על ה TAKSTAR PRO 80 שזוכות לאהדה רבה ב HEAD-FI (וגם שם חובבי ציוד HIGH END שניסו את האוזניות האלה נדהמו לגלות שהן עולות רק 70$).

לי אישית יש PRO 80, קניתי אותן ב 43$, המחיר הזול זה כי קניתי מוצר BULK בלי אריזה (היו מוגנות במשלוח על ידי שקית בד ופצפצים). סיכון כי שלי ספגו מכות קשות בדרך מסין ברמה שמרגישים פגיעות חיצוניות, רוב הגוף ממתכת אז החלקים החשובים לא נפגעו בכלל, אם זה היה אוזניות מפלסטיק כנראה שהן היו מגיעות מרוסקות.

פורסם
  • מחבר

נשמע מעניין ה HYPERX

חח לא ידעתי שזה של KINGSTON.

הייתי אנטי לקנות מחו"ל בגלל שחשבתי שה HYPERX זה איזה יצרן זעיר עם דגם מוצלח..

אבל אני באמת שוקל לרכוש אותם.

hyperx cloud - מאמזון - 120 כולל משלוח ומיסים

איך חישבת את זה ?

יש אולי עוד הצעות?

פורסם

נראה לי שאתה לא היחיד שפספס את זה שזה מוצר של קינגסטון, בשום מקום על המוצר לא מופיע השם שלהם, רק HyperX. זה נחמד שהם בחרו במיתוג היוקרתי שלהם אבל היה עדיף אם הם היו כותבים Kingston HyperX.

המחיר המדוייק יותר הוא 124$ אם אני זוכר נכון, יש אפשרות גם להמרה לשקלים אבל השער המרה של AMAZON הזוי, עדיף לתת לחברת האשראי להמיר. בכל מקרה כל מה שאתה צריך זה לפתוח חשבון ב AMAZON ולהכניס כתובת בישראל, זה יתן לך מחיר כולל משלוח והערכת מס (במקרה שהמיסוי היה נמוך יותר יחזירו לך את ההפרש ובמקרה שהיה יותר יחייבו אותך בהפרש, בדרך כלל הערכה שלהם גבוהה יותר מהמיסוי בפועל). הדבר היחיד שמציק איתם זה שהם לא עובדים עם PAYPAL או גוגל, חייבים להשתמש בשירות תשלום שלהם (שבשימוש גם ב KICKSTARTER ואתרים אחרים).

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על ה HYPERX אחרי המלצות וביקרות טובות ברשת.

המחיר שאמאזון נתן זה מחיר עד הבית בלי תוספות בהמשך ?

16if891.jpg

פורסם

המחיר הוא עד הבית וכולל גם הערכה למיסים+מע"מ. בקשר למיסים חשוב לזכור שמדובר בהערכה, במקרה שהמיסים בפועל יהיו גבוהים מההערכה AMAZON יגבו ממך את השארית, במקרה שהמיסים נמוכים מההערכה יזכו אותך בהפרש. כמו שאתה רואה במקרה הזה הם מעריכים שמיסים ומע"מ יצאו בערך 63 שקל. לא אמור להיות מס על אוזניות ולכן הערכה שלהם היא רק מע"מ, מחישוב שלי המע"מ אמור לצאת 66.8 שקל, נראה כאילו הם פספסו בדולר (או שזה כתוצאה משערי ההמרה המוזרים שלהם).

עוד משהו שהזכרתי ואני רואה שלא עשית זה לבחור בחיוב בדולרים, AMAZON מבצעים את ההמרה בצורה טיפה לא הוגנת. אתה יכול לראות שכתוב שהם ממירים כל דולר ל 3.9 שקל, כרגע דולר שווה רק 3.686 שקל. ברוב המקרים יהיה לך עדיף שההמרה תבוצע על ידי חברת האשראי, עמלות ההמרה מדולר נמוכות בהרבה (במיוחד בישראקרט). ההבדל לא גדול אבל קיים.

אם תעשה שהחיוב יהיה בדולרים זה יצא לך בין 415 (בלי מע"מ) ל 431 (עם מע"מ) שקל. זה משלוח רגיל אז יכול להיות שהוא לא יעבור בדיקה ולא תחוייב במע"מ.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

הזמנתי. יצא 111$.

עכשיו מחכים :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היום קיבלתי את האוזניות :D

אני יעשה Test Drive היום :)

פורסם

תתחדש, הגיע מהר :P כשאני מזמין בארץ לא מגיעים אלי דברים כל כך מהר...תעדכן אם אתה מרוצה מהן.

תבדוק אם החיוב הסופי היה באמת 111$ ולא החזירו לך חלק/חיבו בעוד.

בקשר לאוזניות עצמן, נראות הרבה יותר טוב מה- PRO 80, השחור מט עם האדום מרשים יותר מהשחור המבריק שיש אצלי...גם ה PADS ניראים הרבה יותר טוב (למרות שיש לי ריפוד של HM5 בדרך מסין). האריזה של קינגסון גם מצויינת, נותנת הרגשה של פרימיום :)

נזכרתי בעוד משהו בקשר לאוזניות האלה, הן מאוד רגישות לרעשים. אם הכרטיס קול המובנה שלך לא מתוכנן טוב אתה תוכל לשמוע צלילים מוזרים כאפשר אתה לא משמיע שום דבר (ברגע שאתה שומע משהו ההבדלים בעוצמה כל כך גדולים שזה לא מורגש). בכל מקרה בלוחות אם החדשים כרטיסי הקול לא אמורים לעשות בעיות כאלה.

פורסם
  • מחבר

תודה.

כן החיוב הוא 111$.

בינתיים עשו עליי רושם טוב.

אני יעדכן בהמשך

פורסם

נו ? איך הן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים