עבור לתוכן

שדרוג מוינדוס 7 32 ביט ל64 ביט / וינדוס 8

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

יש לי כרגע וינדוס 7 בגרסת 32 ביט.

אני מעוניין לשדרג ל64 ביט. עד כמה שאני יודע, אם אני נשאר עם וינדוס 7 ופשוט משדרג מ32 ביט ל64 ביט זה עושה התקנה נקייה ובעצם מוחק את מה שיש כרגע על המחשב. יש לי היום 2 כוננים קשיחים, אחד מחולק ל2 מחיצות: מחיצה אחת מיועדת למערכת הפעלה ועוד כל מיני תוכנות בסיסיות, השניה לכל השאר. עם הזמן התווסף כונן נוסף.

במידה ואני משדרג ל64 ביט, מה בעצם נמחק? כל מה שיש בכונן שעליו מותקן מערכת ההפעלה? כל מה שיש במחיצה שבה מותקנת מערכת ההפעלה?

במידה ואני מחליט לבצע שדרוג יותר גדול ומשדרג לוינדוס 8 64 ביט - יש שם אפשרות לבצע שדרוג נקי שלא מוחק שום דבר, או לפחות שומר על מרבית הקבצים?

מבחינת החומרה עצמה המחשב תומך ב64 ביט.

אשמח לעזרה... :)

פורסם

למיטב ידיעתי שדרוג למערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט לא אמור לפגוע לך במחיצות האחרות אם לא בחרת למחוק אותם במהלך ההתקנה של מערכת ההפעלה אלא רק במחיצה שבה מותקנת מערכת ההפעלה.

אם אתה מבצע התקנה נקייה שים לב שאתה מוחק רק את המחיצה של מערכת ההפעלה הקודמת + מחיצת המערכת (זאת של 100MB בערך) ואז יוצר מחיצה חדשה ומתקין בה.

לגבי וינדוס 8 אני לא יודע.

פורסם

כשאתה מתקין חלונות, שום דבר לא נמחק, אלא אם אתה אומר להתקנה למחוק.

בהתקנה חדשה נהוג לרוב לבצע פרמוט (מחיקה מלאה) של מחיצת המערכת, כדי ששאריות של המערכת הישנה לא יציקו ושלא תהיינה התנגשויות אפשריות עם תוכנות שהותקנו קודם. אבל זה לא הכרח.

אין שום סיבה לבקש מחיקה של המחיצות האחרות, אז מה שיש בהן יישאר כפי שהיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים