עבור לתוכן

קצת סליבים לספק

Featured Replies

פורסם

איפה שאני עובד יש מלא סלייבים כאלה

אף פעם לא הבנתי למה מזמינים כאלה במיוחד מחו"ל כשיש פה כאלה בארץ (חוץ מהUV)

ואריק מאיפה השגתה את הרשת?

• תגובות 83
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה אפשר לקנות סליבים בארץ? ???

חוץ מזה שלדעתי שכשקונים סליבים, קונים את זה בעיקר ליופי...בגלל זה סליבים צבעוניים יהיו יפים יותר מסתם שחורים.

פורסם

דווקא הסליבים שאריק שם יותק יפים לדעתי מהסליבים הצבעוניים! הולי או אריק אתם מוכנים לגלות לנו מאיפה משיגים

סליבים בארץ ?!

פורסם

זוהרים ב-UV אני מניח שאין

יש שחורים או אפורים פשוטים כאלה.

בחיפה ברחוב העצמאות (בחיפה) יש חנות בשם טל מיר קלטרוניקה, אין להם כזה דבר במלאי אבל יש להם אפשרות להזמין גלילים של 25 מטר ב-200 שקל. לא הזמנתי משם אבל אמרו לי שם שאין שום בעיה להזמין אבל חייבים לקחת את כל ה-25 מטר.

פורסם

אתה מכיר אולי חנות באזור תל אביב והמרכז?

פורסם

חיפשתי באינטרנט ומצאתי כמה חנויות אפשריות שיכול להיות שם סליבים....

הכי מומלצת זה

"א.אבן אלקטרוניקה" בשד' הר ציון 22.....שם אמור להיות סליבים....אבל אני לא בטוח.

פורסם

עידו, תגיד ש"ד הר ציון 22 זה בתל-אביב?

Mafisto, איפה אתה עובד סתם שנדע האילו סוגי חנויות\ מפעלים או מה שזה לא יהיה, אמור להיות סליבים ?!

פורסם

כן. קצת יקרנים אבל יש להם מבחר גדול של רכיבים.

פורסם

יש לי בעיה קטנה אם הספק והסליבים שלי. אם מישה וראה ANTEC TRUE POWER 430 תראו שהוא מסודר מבפנים ככה

שכל הכבלים השחורים בקבוצה וכל האדומים וכו... ובגלל זה מעוד קשה על כמעט בילתי אפשרי להכניס את הסליבים עד הסוף.

אם מישהו יכול לעזור לי ברעיון איך להכניס את הסליבים עד הסוף אז ממש תודה רבה כי עכשיו הספק שלי ממש בבלגן

אז תודה מראש

אור

פורסם

יש לי על בורג אחד מדבקה שאם היא נקרעת הולכת האחריות....

יש למישהו דרך לעקוף?

פורסם

כן. קצת יקרנים אבל יש להם מבחר גדול של רכיבים.

רגע, זה אומר שיש להם סליבים?

פורסם

לא חייבים לדחוף את הסליבים לתוך הגוף של הספק, אפשר שהסליבים יגיעו קרוב לספק ולשים היטשרינק בדיוק כמו בצד של הקונקטור.

פורסם

רגע' date=' זה אומר שיש להם סליבים?

[/quote']

אני יודע שאמור להיות להם....

פורסם

לא חייבים לדחוף את הסליבים לתוך הגוף של הספק, אפשר שהסליבים יגיעו קרוב לספק ולשים היטשרינק בדיוק כמו בצד של הקונקטור.

אני רוצה שהסליבים יכנסו עד הסוף. אני יצלם תמונה היום של הספק שלי שתראו איך הוא נראה שאולי תוכלו לעזור לי אם זה

פורסם

למה עד הסוף? אף אחד לא מסתכל לשם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים