פורסם 2004 במרץ 1321 שנים אחי מכובד ביותר!זה סליבים רגילים או UV או משהו?אם אתה שואל אותי תחליף מולקסים וכאלה הכוונה לפלסטיקים באיזה משהו צבעוני וזה יהיה ממש ממש יפה
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים " השגתי קצת סביבים ובידוד מתקווץ "בהחלט יפה יותראבל לא הבנתי, מה זה השגתי.... מאיפה?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים סחטיין, כל הכבוד קבל ח"ח.רציתי לדעת אם הוצאתה את הקונקטורים לפני ששמתה ת הסליבים?.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים נראה הרבה יותר טוב ממקודם וגם אני צריך לעשות באמת זה לא רק נראה יותר טוב זה יותר מקל על העבודה עם החוטים.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים נראה ממש מעולה מה זה השחורים האלה שסוגרים בקצוות את הסליבים? וגם הם לא בורחים וזזים או שהם נשארים שם קבוע בלי לזוז?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים נראה ממש מעולה מה זה השחורים האלה שסוגרים בקצוות את הסליבים? וגם הם לא בורחים וזזים או שהם נשארים שם קבוע בלי לזוז? הדברים השחורים האלה, הם היטשרינק זה מין גומי מתכווץ בחום.
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים אצלי שירוולתי הכל וסגרתי עם אזיקונים זוהרים.היה קשה להכניס את ההיטשרינק האלה? ובאיזה שיטה אתה הכנסת את הסליבים וההיטשרינק?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר אכן הוצאתי את ה"קונקטורים" כדי שהסליבים יעברו.והשחורים זה היטשרינק וזה לא זז אבל גם לא מחזיק כל כך חזק.ואני מניח שבחנויות אלקטרוניקה אפשר להשיק סליבים גם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.