פורסם 2014 בספטמבר 2811 שנים יש לחבר'ה של קומבופיקס גם תוכנה של רוגלות וכאלה. אמורה להיות "חזקה"http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים ניסית להיכנס לאפשרויות של הדפדפן ולנטרל את מה שכתבתי לך לנטרל או שהפסקת אחרי הסריקות?
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים מחבר ניסית להיכנס לאפשרויות של הדפדפן ולנטרל את מה שכתבתי לך לנטרל או שהפסקת אחרי הסריקות?כן אבל זה לא עזר.
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים מחבר את מה ניטרלת?את כל ההרחבות. זה לא עזר חשבתי לעשות את זה להיכנס להתחל ואז להיכנס למחשב ולעתיק את הכתובת למעלה ולעשות PORT ואז להיכנס לאקספלורר ולעשות איפוס נתוני יצרן האם כדאי לי לעשות את זה?
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים אחי, אני לא מצליח להבין, צר לי.אולי מישהו אחר יוכל לעוץ פה עצה מתוחכמת.בהצלחה.
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים מחבר אחי, אני לא מצליח להבין, צר לי.אולי מישהו אחר יוכל לעוץ פה עצה מתוחכמת.בהצלחה.מה אתה לא מבין?אז מה אני יעשה איך אני יפתור את הבעיה?
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים אני לא מזלזל לרגע אבל אתה משתמש בביטויים לא מובנים.גם אם אני מנסה להבין את "...חשבתי לעשות את זה להיכנס להתחל ואז להיכנס למחשב ולעתיק את הכתובת למעלה ולעשות PORT..."נגיד שאתה מתכוון להיכנס לתפריט ההתחל ואז ללחוץ על הלחצן של "המחשב שלי", מה זאת אומרת להעתיק את הכתובת למעלה? איזה כתובת? מה זה למעלה? ומה זה PORT? פורט זה או נמל או העברה של משחק בין קונסולות ופי.סי. אני בטוח שיש עוד משמעויות למילה הזו אבל אף אחת מהן לא מתאימה למה שאתה מנסה לומר.קיצור, אני לא מצליח להבין אותך.אולי מישהו אחר יבין ויוכל לתת לך עצה נפלאה בחצי שניה. נערך 2014 בספטמבר 2911 שנים על-ידי RobotCop
פורסם 2014 בספטמבר 2911 שנים תגבה את כל החומר שלך אם צריך, ותפרמטיקח לך פחות זמן ומאמץ מלנסות תיקונים שלא בטוח ישאירו מערכת נקיה לחלוטין
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים מחבר תגבה את כל החומר שלך אם צריך, ותפרמטיקח לך פחות זמן ומאמץ מלנסות תיקונים שלא בטוח ישאירו מערכת נקיה לחלוטיןלפרמט זה הדבר האחרון שאני יעשה
פורסם 2014 באוקטובר 111 שנים גם אני הייתי מפרמט במקום לבזבז שעות בחיפושים באינטרנט/פורומים וניסוי של פתרונות שונים ומשונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.