עבור לתוכן

שדרוג/שינוי כרטיס מסך- התייעצות.

Featured Replies

פורסם

היי, אני מעוניינת לשחק בסימס 4, אולם כרטיס המסך שלי אינו עומד בדרישות למשחק.

אני לא מבינה דבר במחשבים ואני לא גיימרית מורעלת, לכן אשמח אם תוכלו להגיד לי מה האופציה הכי זולה שאוכל לבחור בה על מנת לשחק.

סוג הכרטיס שיש לי כרגע:

Card name: Intel® G33/G31 Express Chipset Family

Chip type: Intel® GMA 3100

דרישות המינימום לכרטיס מסך למשחק:

NVIDIA GeForce 6600 or ATI Radeon X1300 or Intel GMA X4500

דרישות מומלצות:

NVIDIA GeForce GTX 650 or better

אני יודעת שיש אופציה של להחליף הכל, ויש אופציה של להוסיף משהו. אני מחפשת לעשות את המינימום האפשרי ואת הזול ביותר.

המון תודה מראש ושנה טובה :-)

פורסם

תראי, כרגע את עם כרטיס המסך שבנוי לתוך לוח האם שלך, הוא ישן וחלש מאוד. סבבה לגמרי בשביל שימוש רגיל, אולי אפילו תופס בשביל סרטי HD אבל לא מתאים למשחקים יותר כבדים מסוליטייר.

דרישות המינימום של המשחק הן כרטיס גרפי (חיצוני, מישהו יצטרך להתקין לך את זה) מאוד פשוט, משהו כמו 200 ש"ח. לא מיועד ספציפית לגיימיניג אבל יעשה את העבודה סבבה.

אם בא לך להוציא טיפה, תוכלי לקנות את הכרטיס עם הדרישות המומלצות אבל זה כבר כרטיס לגיימרים, יש מצב שתזדקקי גם לספק כח חדש כי הם רוצים הרבה חשמל.

לדעתי (האישית מאוד) - אם את לא מתכוונת לשחק בעוד משחקים חוץ מהסימס, קפצי למעבדת המחשבים הקרובה למקום מגורייך, תגידי להם שאת רוצה את הכרטיס הכי סבבה שיש להם ב200 שקל ולכי תעשי חיים.

פורסם
  • מחבר

היי, תודה רבה! האופציה השניה באמת נשמעת מאוד מתאימה לי..

ו... תוכל להגיד לי איזה כרטיס? זה פשוט באמת סינית עבורי, ואני מאוד לא רוצה שיאנסו אותי במעבדת מחשבים עם משהו שאני לא צריכה...

פורסם

אין לי מושג מה יש להם שם במעבדה אבל בעיקרון חפשי:

או NVIDIA GT מסדרות 500 או 600. יראה משהו כמו NVIDIA GT530. הרבה פעמים יש עוד שם לפני NVIDIA כמו Gigabyte, Asus, Palit וכו'. אלה פחות משנים. אגב, הכרטיסים שלהם של הגיימרים נקראים GTX

או AMD מסדרת R5. זו הסדרה החדשה, אם יציעו לך משהו יותר ישן סביר להניח שזה גם בסדר. לא לקחת משהו יותר ישן מסדרה 5000.

תכל'ס, אם יש לך זמן ואת מחפשת מציאות, יש מציאונים ומבצעים באתרים של החנויות הגדולות, תוכלי למצוא שם כרטיס ברמת כניסה לגיימרים בן שלוש+ במחירים כאלה.

שוב בהצלחה.

פורסם

הכל טוב ויפה אבל מה המפרט המלא שלך?

מה התקציב שאת מוכנה להשקיע?

פורסם

לפי לוח האם G31 יש לה מעבד מסדרת פנטיום ליבה כפולה אולי E6300 או E5300 סוקט 775 שזה יגביל אותה בכרטיס מסך חזק, מה הוא בדיוק המעבד שלך?

פורסם

לדעתי לא רואה טעם לנסות "לשדרג" את המערכת הזו ... אפשר להגיד שעבר זמנה

בעיקרון לא רשמת לנו איזה ספק כוח יש ברשותך (כתוב עליו פיזית)

פורסם

אויש נו. הנה זה מתחיל.

בואו נבנה מפרט משתלם ב3,000 שקלים לבחורה שרוצה לשחק Sims. ואת המחשב הנוכחי נזרוק לפח. :rolleyes:

כל כרטיס בסיסי מסדרת nVidia 500/600 או המקבילה של AMD יספק די והותר, וגם כרטיסים בסיסיים יותר, או יד-2 שאפשר למצוא ב200 שקלים יתנו מענה מספק.

וברמות הכרטיסים האלה זה גם לא כזה משנה איזה ספק יש לה.

פורסם

2gb ram לא יספיקו למשחק...גם אם זה מה שמופיע בדרישות המינימום...

פורסם

יספיק, יספיק.

ואם לא יספיק היא תוכל לקנות עוד RAM או להשתמש בכרטיס החדש (והזול) שלה במחשב חדש ונוצץ.

אל תשכח שבייחוד במשחקים האלו יש המון שחקני קז'ואל שרק רוצים שהמשחק ירוץ.

אם הם רוצים שהמשחק ירוץ אחלה הם כבר כנראה גיימרים :-)

פורסם
אויש נו. הנה זה מתחיל.

בואו נבנה מפרט משתלם ב3,000 שקלים לבחורה שרוצה לשחק Sims. ואת המחשב הנוכחי נזרוק לפח. :rolleyes:

כל כרטיס בסיסי מסדרת nVidia 500/600 או המקבילה של AMD יספק די והותר, וגם כרטיסים בסיסיים יותר, או יד-2 שאפשר למצוא ב200 שקלים יתנו מענה מספק.

וברמות הכרטיסים האלה זה גם לא כזה משנה איזה ספק יש לה.

לא אמרתי מפרט ב 3K תסתכל שוב ... אמרתי שלדעתי לא מומלץ ושווה להשקיע כסף במערכת כזו ...

אין בעיה עם כרטיסים בסיסיים אבל עדיין צריך לדעת איזה ספק יש לה (אל תשכח המערכת לפחות בת 4-5 שנים אם לא יותר)

יספיק, יספיק.

ואם לא יספיק היא תוכל לקנות עוד RAM או להשתמש בכרטיס החדש (והזול) שלה במחשב חדש ונוצץ.

אל תשכח שבייחוד במשחקים האלו יש המון שחקני קז'ואל שרק רוצים שהמשחק ירוץ.

אם הם רוצים שהמשחק ירוץ אחלה הם כבר כנראה גיימרים :-)

לדעתי זאת חשיבה לא נכונה ... הכרטיס ה"חדש" והזול שלה ישתווה למאיץ גרפי שקיים במעבדים כמו I3 וכ'ו אז הכרטיס סתם יבוזבז (כנ"ל הראמ)

מערכת מבוססת i3+4GB אני מאמין אפשר לבנות בתקציב של 1200-1500 ש"ח

פורסם

אז אתה מציע לה עכשיו להשקיע 1500 שקל במחשב חדש בשביל 500 שקל גג (כרטיס + זכרון), ואולי פחות? ולזרוק מחשב עובד לפח, כי הוא מיושן? וזה נראה לך כמו עצה טובה? אני חייב לחלוק עליך. :)

פורסם

אנשים אתם עושים יותר מידי סיפור מכלום.

פותחת הדיון, תחפשי לך איזה 4870-5770 באיזה 150 שקל וסעי ברכה.

במקרה הכי גרוע, תוסיפי לך 2 ג'יגה זיכרון, ובאחריות סגרת את הסיפור.

פורסם
לדעתי זאת חשיבה לא נכונה ... הכרטיס ה"חדש" והזול שלה ישתווה למאיץ גרפי שקיים במעבדים כמו I3 וכ'ו אז הכרטיס סתם יבוזבז (כנ"ל הראמ)

מערכת מבוססת i3+4GB אני מאמין אפשר לבנות בתקציב של 1200-1500 ש"ח

בגדול אני מסכים אבל יש גם שורה תחתונה והיא לא תמיד עלות מול תועלת.

הרבה מאוד אנשים יעדיפו להוציא 500 שקל בשביל שהמחשב יעבוד לעוד שנתיים ולא 1,500 כדי שיעבוד לעוד חמש שנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים