פורסם 2004 במרץ 1321 שנים היה לי את הוירוס הזה שלא נותן לפתוח את האנטי וירוס וכל זה ומחקתי אותו עידכנתי וירוס עשיתי סריקה עוד פעם והכל טוב ויפה אבל האנטי וירוס עובד רק במצב בטוח! ניסיתי להתקין מחדש גם פנדה אנטי וירוס וגם נורטון... ושתיהם אותה בעיה... אני רק נכנס וזה יוצא לי...גם שאני נכנס לMSCONFIG זה יוצא אחרי כמה זמן.... מה עושים?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים נסה את www.ravantivirus.com/scan/indexie.phpואם זה עדיין לא מוצא תעלה סקרינשוט של סעיף האיתחול ב MSCONFIG (במצב בטוח אם הוא נסגר במצב נורמלי).
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים אני שמתי על SAFE MODE והרמתי בדיקה וזה מחק לי את הווירוס....ניסית כבר אני מניח?
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר נסה את www.ravantivirus.com/scan/indexie.phpואם זה עדיין לא מוצא תעלה סקרינשוט של סעיף האיתחול ב MSCONFIG (במצב בטוח אם הוא נסגר במצב נורמלי).בבקשהעריכה: הצלחתי איכשהו אבל עכשיו הוא לא מוכן לעשות לי AUTO PROTECT
פורסם 2004 במרץ 1321 שנים מחבר טוב לפי מה שאני הבנתי SCVHOST שלי נגוע ב- GAOBOT.GEN והאנטי וירוס לא יכול לתקן את זה הרצתי את המסיר של התולעת הזאת וזה לא עזר... יש למישהו פתרון?????
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים פייי כמה שטויות יש לך בstartup של הmsconfig ... אתה בטוח שהSCVHOST שלך נגוע ב GAOBOT.GEN??? או שזה קובץ שמתחזה לSCVHOST??? כי יש וירוסים שמתחזים לקבצי מערכת
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים הקובצ החוקי הוא svchost ולעולם לא תראה אותו בסטארטאפ.יש שם המון שטויות שהם וירוסים וזה רק חסי מהסטארטאפ לפי פס הגלילה בצד.
פורסם 2004 במרץ 1421 שנים מחבר כל מה שיש למטה ביטלתי אחי.... להוריד את שתי ה- SCVHOST שיש שם? ומה עוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.