עבור לתוכן

זכרונות DDR4 מומלצים ?

Featured Replies

פורסם

המלאים מאוד קטנים אז קשה למצוא , העדפתי להזמין מחו"ל אבל גם שם המלאים קטנים עד לא קיימים ( משלוחים של חודש עד חודשיים המתנה באמאזון )

זכרונות 4X4GB עדיפות לצבע שחור , מהירות 2666 ומעלה מתח 1.2 ( מעדיף לא לקחת זכרונות 1.35 )

הלוח נקנה : הייתי באילת ופתאום הופיע ביום שישי הASUS X99 DELUXE הזה ...... אוף , זהו , לפחות מצאתי את המחשב שלי לשנים הבאות ( הX58 והCORE I7 920 החזיקו 4 שנים )

המעבד הגיע מאמאזון : 5930K

המארז נקנה וכבר אצלי : SILVERSTONE RV04 , ימוקם רדיאטור 2X180 בקדמת המארז .

רק זכרונות .... יש למישהו רעיונות ? הDOMINATOR יקרים מדי .

תודה מראש לעוזרים

נערך על-ידי Works4me

פורסם
  • מחבר

יש , אבל 2133MHZ ...

פורסם

כן אך יש להם זיכרונות במלאי, זה כבר התחלה טובה.

תרים טלפון לפלונטר תבדוק מולם

פורסם
  • מחבר

נבדוק ....זה תמיד המקום הראשון שאני בודק

פורסם

עד כמה שהבנתי אין הבדל גדול במהירות מעל 2133

פורסם

לי יש את ה g.skill 2400 וזה עובד מצויין. (גם עם מעבד ולוח כמו שלך)

לא רואה סיבה לשפוך כלכך הרבה (יותר) כסף על מהיריות גבוהות יותר. במיוחד שזה דור ראשון של הDDR4 ובטוח יצאו דגמים טובים ו\או זולים יותר בעתיד.

מה גם שמלאי זה ממש בעיה.. אני הייתי הולך על מה שזמין. (וזה מה שעשיתי... נגמרו הזכרונות השחורים אז קניתי כחולים :( )

פורסם

אני לא מדבר על כך ש4GB לסטיק זה ממש קצת.

פורסם

אם כי לרוב המשתמשים, ואפילו רוב הגיימרים והגרפיקאים, לא צריכים יותר מ16GB. ואם יש ארבעה סלוטים מה הבעיה?

פורסם

@yosi b

בלוח X99 Deluxe של Asus (קישור) יש 8 חריצי הרחבה לזיכרון ולא 4 והוא תומך בעד 64GB זיכרון מסוג DDR4, כך שגם אם הוא יקנה 4 מודולים של 4GB כל אחד, הוא עדיין יוכל בעתיד להוסיף עוד זיכרון עד 64GB (בהנחה שהלוח תומך במודולים של 16GB, שלושה מודולים כאלו יוסיפו עוד 48GB ובסה"כ - 64GB).

נערך על-ידי smalul

פורסם

התמיכה הרשמית היא עד 128GB אגב, לכל הלוחות שכוללים 8 ממשקים.

מקלות של 16GB יושקו סביב תחילת שנה.

פורסם
  • מחבר
לי יש את ה g.skill 2400 וזה עובד מצויין. (גם עם מעבד ולוח כמו שלך) לא רואה סיבה לשפוך כלכך הרבה (יותר) כסף על מהיריות גבוהות יותר. במיוחד שזה דור ראשון של הDDR4 ובטוח יצאו דגמים טובים ו\או זולים יותר בעתיד. מה גם שמלאי זה ממש בעיה.. אני הייתי הולך על מה שזמין. (וזה מה שעשיתי... נגמרו הזכרונות השחורים אז קניתי כחולים :( )
תודה , שמעתי בעצתך וגם היו G.SKILL 2400 שחורים בזיגזג ( הייתי באיזור בכל מקרה אז קניתי כבר )

אני פותח יומן פרוייקט ....

פורסם

@djelectric

באתר של Asus כתוב במפורש:

8xDIMM, Max. 64GB, DDR4 3200(O.C.)/3000(O.C.)/2800(O.C.)/2666(O.C.)/2400(O.C.)/2133 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory

יותר מזה - באתר של אינטל עבור המעבד 5930K (קישור) כתוב:

Max Memory Size (dependent on memory type) 64 GB

אבל סביר להניח שזה יתוקן בעתיד כאשר ישוחררו מודולי זיכרון בנפח 16GB.

נערך על-ידי smalul

פורסם

הכל הולך להשתנות כשיושקו מקלות 16 גיגה. מה שאני אומר לך זה מידע פנימי :).

כשאני רושם משהו כזה, זה רק כשיש בידי מידע ממקור אמין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים