עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד גג 3000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד כמה שיותר זול אבל אמין ורובסטי!!!

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) הרבה קריאה + עריכת וידאו (סרטי וידאו). אין משחקים בכלל!!!

* גודל המסך? 14 אינץ ומעלה

האם חשוב מסך מבריק או מאט? מה שיותר יפה.

* רזולוציית המסך? FHD

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין

* משקל רצוי? לא משנה

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות את הסטנדרטיות

* Bluetooth? לא משנה

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'גיה.אם SSD נכנס בתקציב אז כן.

* כונן אופטי? DVD? כן

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה.

מבחינת שימוש - אני לא מאילו שנזהרים על המחשב שלהם, אני קצת רשלן (ויש ילדים קטנים בבית), בטח יצא לנייד הזה להחליק מהספה לשטיח...

אחריות 3 שנים חייב (בעדיפות בבית הלקוח בעדיפות לאחריות יבואן)

ניסיתי לכוון,

הכי הייתי רוצה שתי המלצות, אחת למאפיינים שכתבתי והשנייה לאותם מאפיינים רק בלי הדגש על איכות התמונה (FHD) עריכת וידאו וכל זה, כלומר נייד לשימוש משרדי וזהו.

תודה

עוז

פורסם

איכות תמונה ו-FHD לא תקבל ממילא ב-3,000 ש"ח, כי אין דבר כזה בתקציב הזה.

כמו כן, שים לב שלעריכת וידאו, תלוי בתוכנה בה אתה משתמש אז לפעמים כן יש דרישה לשיפור הביצועים של הפעולות בעזרת כרטיס מסך לא מובנה שיהיה במחשב.

פורסם

למלא את כל הדרישות שלך בתקציב הזה, זה לא אפשרי.

אתה צריך להתפשר על רז' המסך או על משך האחריות. אני ממליץ לרדת מהרז'. למסכים קטנים זה ממש לא קריטי.

פורסם
  • מחבר

קבלתי את הערה, אם אני משנה את רזולוציית המסך ל HD אז אפשר למצוא משהו בתקציב?

פורסם
  • מחבר

נראה טוב, יש לי 3 שאלות

1) למה לא 14 אינץ? (האם יש סיבה מיוחדת מעבר לגודל?)

2) האם יש אפשרות להחליף/לשדרג כרטיס מסך בעתיד?

3) האם מדובר בסדרה רובסטית/עמידה יותר (באופן יחסי)?

תודה,

עוז

פורסם

- אין סיבה מיוחדת, פשוט המחשב מסדרה סמי-עסקי, כך שהוא קצת יותר "עמיד" ביחס לסדרות צרכניות בסיסיות, כמו כן המסך הוא מסך מט (ללא השתקפויות) והמעבד חזק ושילוב עם SSD תקבל ביצועים טובים מאד.

- לא.

- ראה א'.

עם אילו תוכנות אתה עורך?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג, אני לומד השנה קולנוע, בימוי והפקה (שנה אחת), כיתת אומן. אני מעריך שאצטרך לערוך סרטים.

בכל אופן, המחשב א מיועד לכך, יש מחשבים יעודיים לכך איפה שאני לומד ויש לי PC חזק בבית שכבר תכננתי כשקניתי אותו לשדרג לו את הכרטיס מסך.

שנה טובה ותודה.

פורסם
  • מחבר

מתנצל על הניג'וס, כמה אני צריך להוסיף מעבר ל 3000 בשביל לעשות קפיצת מדרגה מהיבט של גרפיקה ואיכות תמונה?. בהנחה שאני נשאר עם אותם דגשים: מחשב עמיד, לצורכי מסמכים, גלישה וצפייה בסרטים, אחריות ל 3 שנים ומסך 15 אינץ (משקל וסוללה לא קריטי). תוספת של 600 שקל תספיק?

פורסם

600 יהיה מספיק ללא שדרוג ל-3 שנות אחריות (לנובו פלקס 2 15" - מסך מגע מבריק). 900 שקל יספיק עם הרחבת אחריות).

פורסם

זה הדגם המדובר:

http://ksp.co.il/?list_compare=.23588..23798.

(הבדל בצבע לבן/שחור)

מסך עם פאנל IPS מותאם לגרפיקה מבחינת צבעים וזויות צפייה, כמו כן מכיל כרטיס מסך טוב שיועיל בתוכנות עריכת וידאו שונות (לדוגמא Adobe Premiere שיתכן ותעבוד איתה)

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הדרישה לנייד יחסית עמיד בהשוואה לניידים רגילים (חצי עסקי או משהו כזה...)?

פורסם

מה אתה כבר הולך להעביר אותו שאתה צריך כזאת עמידות?

פורסם

ילדים :biggrimjackbox:

פורסם
  • מחבר

לא יותר מידי רק שלא יהיה מה הניידים העדינים או שאיכות ההרכבה שלהם נמוכה. לא צריך נייד משוריין, רמה אחת מעל לניידים בסיסיים, על המחשב הקודם שהמליצו לי בפיד ציינו באיזה ביקורת שקראתי שהוא יחסית עמיד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים