עבור לתוכן

מעוניין בנייד Toshiba Satellite Z30-A-1E8 שהומלץ פה בפורום ברכישה בארה"ב.

Featured Replies

פורסם

התקציב עד 1000$.

אודה אם מישהו יכול למצוא קישור לקניית המחשב שהומלץ פה בפורום: Toshiba Satellite Z30-A-1E8

כרגע אני לא מוצא אותו לא באמאזון ולא באתר של טושיבה האמריקאי.

פורסם

Z30-A זה הדגם הכללי שאתה צריך לחפש, שאר האותיות שבאות אח"כ זה תת-דגם עם מפרטים שונים ומשונים.

1000$ זה קצת גבולי, אנסה למצוא מפרט ראוי בדגם הזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

מסך מגע לא מעניין אותי.

חשוב שיהיה קל ועם חיי בטריה ארוכים.

מערכת הפעלה וינדוס 7 או 8 לא משנה.

בדקתי ברבע שעה האחרונה שוב ושוב ואני רואה שהדגם שהומלץ על ידך לא קיים בארה"ב.[כולי תקווה שכן תמצא את הדגם הזה]

קיים רק דגם דומה: http://www.toshiba.com/us/computers/laptops/portege/Z30/Z30-AST3NX1

אני רואה שהמפרט די זהה רק שיש 2 דברים שונים.הזכרון בדגם של ארה"ב הוא 128GB לעומת 256GB בדגם שהמלצת.וכן יתרון למסך איכותי בדגם שהמלצת.חוץ מזה יש עוד הבדלים מהותיים?

פורסם

מפרט כזה יעלה לך 1400$

http://www.toshiba.com/us/computers/laptops/portege/Z30/Z30-ASMBN22

בעמוד: תשדרג מעבד ל-I5, מסך ל-FHD, זיכרון פנימי ל-8GB (סטיק יחיד, כך שבעתיד תוכל לשדרג עוד), כונן SSD 256GB.

למרבה ההפתעה - המחיר שהמחשב נמכר בארץ 4,990 ש"ח, אטרקטיבי יותר וכן כולל אחריות מלאה על המחשב לשנתיים ומקלדת עם אותיות בעברית (המקלדת מוארת וגם האותיות בעברית)

לרכוש את המחשב באילת יהיה ממש ממש ממש משתלם. 4,230 ש"ח

פורסם
  • מחבר

יש צורך מיוחד לשדרג למסך FHD? המחשב ישמש נטו לסטודנט.עבודות וורד אינטרנט ודברים פשוטים.הוא לא בשביל משחקים.

השאלה האם המסך הרגיל שלו הוא בסדר או שהוא לא מספק את הסחורה?

פורסם

הרגיל מסך גרוע

ה-FHD זה עם פאנל IPS איכותי, משמעותי מאד !!

פורסם
  • מחבר

זה עדיין יקר לי.

בעקרון התכנון היה לקנות מחשב עד 800 דולר אבל העליתי את התקציב ל-1000$.

הדרישות כמו שציינתי:

מסך 13 אינץ

חיי סוללה טובים

משקל נמוך

מעבד I5

לא חשוב לי מסך מגע.

אם יש עוד אלטרנטיבה מבית היוצר של דל או לנובו או אסוס אשמח לשמוע.אני מתכוון לקנות את המחשב בארה"ב.

פורסם

תרכוש בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים