עבור לתוכן

מה עדיף: כמות זכרון או איכות? (בכ-1400~ ש"ח)

Featured Replies

פורסם

I worked with almsot every PC4000 module available (there's a roundup coming up soon) and here are my general conclusions:

Kingston were horrible, bad overclocking, bad timings, bad compatibility, I have nothing positive to say about them, it was a big surprise since the PC3500 HyperX is very good.

OCZ are very nice, great value, great overclocking, very durable to high voltages.

Mushkin PC4000 did the best timings but for some reason I had problems overclocking them with Dual Channel only got to 514 mhz while they did 534 at SC, this might be a compatibility issue to my motherboard, I don't have another mobo to test on.

הפתעה לא נעימה, בסך הכל קינגסטון הוא מפעל ענק שמייצר זכרונות אמינים וכנראה לא הצליח להם ב 4000

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

prexus : not all memory's are intended for overclocking

that ocz memory you said didnt work beyond 207mhz was probably a standard memory

that was not intended for overclocking

פורסם

I was talking only about PC4000 in my post, I haven't used PC3200 by any of these brands, it's also irrelevant to this thread.

פורסם
  • מחבר

לגבי מי שהמליצו לי על מושקין:

ממש קשה למצוא מישהו שמחזיק אותם, אצל PCH אין PC4000 ואצל הדובים לדוגמא דווקא ג'יגה עולה קרוב ל2000 ש"ח!!!

לגבי מה שron26 הציע לי(http://www.pch.co.il/docs/pd1351908643.htm):

אני רוצה לקנות PC4000, לא 3200!

אני ממש מבולבל ???

פורסם

מה שיעלה לך עכשיו בזול יעלה לך אח"כ ביוקר המלצנו לך על מושקין כי הם זיכרונות איכותיים אבל זה לא תורה

יש מסביב גם קורסייר ו ocz מעולים המלצנו לך על הכי טובים ההבדלים בין סוגי הזיכרונות במהירויות האלה זניחים

לדעתי תלך על ה 4000 הכי זולים מה שתמצא חוץ מזה יש עוד חנויות כמו זיגזג או ksp וקח בחשבון שלא תקבל ישר

אלא תצטרך להמתין עד שהספק ייבא אותם מקווה שעזרתי....

פורסם
  • מחבר

אהה!

עכשיו הבנתי.

מכיון שהמחשב שלי עובר לפעמים את החצי ג'יגה בPeak, אני חושב שאני אוותר על חצי ג'יגה איכותיים יותר.

תודה לכל העוזרים ;D

פורסם

אמרת שיש לך AI7, זה אומר שיש לך 4 סלוטים. אם לא מפריע לך לגמור את כל הסלוטים ושלא תיהיה לך אפשרות לשדרג את הזיכרון בעתיד (בלי להחליף מודולים), יש לך את הA-DATA PC4000 בKSP ב320 שקל למודול של 256 (כלומר 256X4 עולה 1280). אבל כדאי שתחפש ברשת ביקורות קודם כל על איך הם עובדים בDUAL וברביעיות...

009.jpg

אם לא, יש לכך, כמו שכבר אמרו כאן, את הOCZ P4000 512X2

פורסם

אל תמליץ לו על זיכרונות ג'נריים זכרונות בלי אבא ואמא

פורסם

A-DATA הם זיכרונות מעולים!!

כמו שבייטר אמר הם קיימים לפני שאפילו הייתה קורסאיר וכל החברות האלו...

אני מזמין שני סטיקים של 256 אני מקווה שאני לא יתאכזב מהם כי אני גם מזמין מעבד 2600+ פתוח :)

אז אני מקווה שאם הלוח שיש לי עכשיו אם הזיכרון הזה ואם המעבד שאני מזמין אני יוכל להגיע לאחלה תוצאות ;)

פורסם

a-data הם גבוליים לזכרונות ג'נריים עובדה שלא מוכרים אותם כימעט באף אחת מהחנויות הנחשבות בארץ אני לא מתווכח אם אתה קונה

אני ישמח לדעת יציבות תחת oc אולי אני אלמד משהוא חדש ::)

פורסם

אני תמיד יעדיף איכות על גבי כמות. אולי מבחינת הביצועים אני טועה, אבל תחשוב על זה, לכמות אתה תמיד יכול להוסיף, ואיכות אתה אף פעם לא יכול לשנות :]

פורסם

בהחלט עדיף איכות!!!

פורסם

למה לך לקנות 500 מגהרץ?

אם הרוחב פס הוא 800?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים