עבור לתוכן

מה עדיף: כמות זכרון או איכות? (בכ-1400~ ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות זכרונות (PC4000(500HZ.

המחשב שלי הוא (P4 2.8 800Hz HT, Abit AI7, Geforce FX 5900XT(Gigabyte.

והדרישה שלי מהזכרונות היא: אמינות יציבות וOC.

אני עובד עם ווינדוס XP וווינדוס 2000.

השאלה היא, האם עדיף לקנות זכרון איכותי יותר עם תזמונים טובים וכ"ו.. בכמות של 2x256MB, או שאולי עדיף זכרון "פשוט" ;) אבל בכמות יותר גדולה של 2x512MB?

כמו כן אבקש המלצות ליצרנים של זכרונות - למרות שהבנתי פחות או יותר מהפורום שOCZ הם ממש טובים.

תודה :)

• תגובות 33
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף 2X512 מבחינת ביצועים נטו, אבל אם כל מה שמעניין אותך זה כמה מה"ז אתה יכול להגיע באוברקלוק אז עדיף משהו מהיר יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב, לפי מספר התגובות (תודה amiram ;) ), אני מבין שכולם מסכימים עם amiram .

בכל אופן, לגבי הבקשה השניה, מישהו יכול להמליץ לי על יצרנית זכרונות טובה כמו שאמרתי-אמינות יציבות וOC?

ואולי אפילו להיות יותר ספציפי ולהמליץ על PC4000 2x512 בכ-1400 ש"ח?

בתודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתקן את הלינק בבקשה?

פורסם

זה לא אשמתו זה פשוט שאי אפשר באתר הזה לתת לינק לאתר של הדובים זה ימחק אוטומטית

(סיכסוך ארוך ואני בכוונה לא אומר את השם המפורש של החנות)

פורסם
  • מחבר

אהה!

הבנתי ;)

תודה.

פורסם

I'm deleting all of the irrelevant posts to the thread.

Regardless, for 1400 nis you can get 512x2 of OCZ PC4000 Performance series, they overclock very nicely and they are the cheapest 512x2 kit.

Another option is ADATA PC4000 they only come in 256 mb modules so you'll have to get 4 modules which leaves no room for expansion (I'm also assuming you're using a common P4 Dual channel board, some Gigabyte boards come with 6 DIMMs). The ADATA are better when it comes to timings but I don't know how well will they work when using 4 modules.

פורסם

באמת שאני לא מודע לסיכסוכים פנימיים אבל ההמלצה על מושקין עומדת בעיניה מקווה שתהנה זיכרונות מצויינים

פורסם

Kingston היא היצרנית האמינה בעולם לזיכרונות

פורסם

איזה אמינה? היו לי כמה kingston שנדפקו וללא קשר לאוברקלוק כי לא עשיתי בזמנו

אני ממליץ על הזכרונות:

http://www.pch.co.il/docs/pd1351908643.htm

קצת חורג מהמחיר אין להם תתזמונים הכי נמוכים שיש אבל הם מצויינים באוברקלוקינג

סתכל פה ביקורת על לוח ABIT AI7 שהשתמשו באותו זכרון:

http://www.digital-daily.com/motherboard/abit-ai7/index05.htm

פורסם

בונה רואים שאתה לא יודע. רק בגלל שנפקו לך זיכרונות של KINGSTON זה לא אומר שהם לא אמינים. לי נדפק ספק של ANTEC

והרד דיסק של WD, זה אומר שאלה חברות לא טובות??? ואני יגיד לך עוד פעם. הזיכרונות של OCZ גם מעולים לOC וגם זה גיגה ראם

ואני מנסה להסביר לך שגיגה ראם הייה תמיד יותר טוב מחצי גיגה. ועוד הOCZ זכרונות מעולים. אולי אפילו יותר מהקרוסייר כי הם DDR 500

וזה כמובן הרבה יותר טוב לOC

פורסם

I worked with almsot every PC4000 module available (there's a roundup coming up soon) and here are my general conclusions:

Kingston were horrible, bad overclocking, bad timings, bad compatibility, I have nothing positive to say about them, it was a big surprise since the PC3500 HyperX is very good.

OCZ are very nice, great value, great overclocking, very durable to high voltages.

Mushkin PC4000 did the best timings but for some reason I had problems overclocking them with Dual Channel only got to 514 mhz while they did 534 at SC, this might be a compatibility issue to my motherboard, I don't have another mobo to test on.

פורסם

בונה רואים שאתה לא יודע. רק בגלל שנפקו לך זיכרונות של KINGSTON זה לא אומר שהם לא אמינים. לי נדפק ספק של ANTEC

והרד דיסק של WD, זה אומר שאלה חברות לא טובות??? ואני יגיד לך עוד פעם. הזיכרונות של OCZ גם מעולים לOC וגם זה גיגה ראם

ואני מנסה להסביר לך שגיגה ראם הייה תמיד יותר טוב מחצי גיגה. ועוד הOCZ זכרונות מעולים. אולי אפילו יותר מהקרוסייר כי הם DDR 500

וזה כמובן הרבה יותר טוב לOC

על איזה זכרונות ocz בדיוק אתה מדבר?

ושמתי גיגה ראם בדוק תקישור לפני שאתה מניח שזה 512

וסתכל מעל ההודעה הזאת אני לא היחיד שאומר ש kingston גרועים

בקשר לאמינות wd הקישור הזה ממש יזעזע את עולמך:

http://websupport.wdc.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32&whichpage=7

פורסם

I worked with almsot every PC4000 module available (there's a roundup coming up soon) and here are my general conclusions:

Kingston were horrible, bad overclocking, bad timings, bad compatibility, I have nothing positive to say about them, it was a big surprise since the PC3500 HyperX is very good.

OCZ are very nice, great value, great overclocking, very durable to high voltages.

Mushkin PC4000 did the best timings but for some reason I had problems overclocking them with Dual Channel only got to 514 mhz while they did 534 at SC, this might be a compatibility issue to my motherboard, I don't have another mobo to test on.

Well, its kinda the other way from posts I got at the planetamd64.com forum.

They said, that the OCZ 3200 OCs realy badly, and it wont get over the 207 MHZ.

Now im thinking about the twinmos, the ones with the long chip name, TMD-50B or something like that.

How are they?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים