עבור לתוכן

GefilteFish [A] The Maelstrom - הגילדה הישראלית המצליחה ביותר מגייסת

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני דורון, הגילד מאסטר של הגילדה הישראלית הוותיקה והמצליחה ביותר GefilteFish במשחק world of warcraft.

אני שמח לבשר כי למרות ניסיונות פילוג, הגילדה הנהדרת שלנו לא הולכת לשום מקום וכמו תמיד תמשיך להוות בית חם לכל ישראלי באשר הוא.

מה אנו מציעים לכם בגפילטעפיש אתם שואלים? להלן חלק מהדברים שאנו מציעים:

1. בסיס איתן לקהילה הישראלית במשחק, לרשותנו עומד פורום באתר הגמדיה ובפורום שלל פעילויות, מדריכים ודיונים כלליים אשר יעזרו לכם לחוות את המשחק בצורה נהדרת.

2. פעילויות לחברי הגילדה - בגפילטעפיש אנו מאמינים כי הגילדה היא של כולם ולא רק של מעטי מעט אשר עשו רייד כזה או אחר ועל כן, בכל שבוע תתקיים תחרות נושאת פרסים עבור כל חברי הגילדה, חלק מהתחרויות כבר פורסמו באתר הגמדיה כגון התחרות הבאה.

3. טים ספיק - לגילדה יש שרת טים ספיק משלה אליו מוזמנים כל חברי הגילדה והקהילה הישראלית.

4. שרת הגילדה במשחק - הגילדה ממוקמת בשרת THE MAELSTROM בצד של האלאיינס, מדובר בשרת עם אוכלוסיה רבה אך הוא אינו מפוצץ באנשים יתר על המידה מה שיכול לחסוך לנו בזמני המתנה למשחק ומצד שני לעזור לנו כי יהיו הרבה אנשים ופעילויות בשרת עם כלכלה בריאה ותחרות.

כפי שאמרתי, כל ישראלי באשר הוא מוזמן לבוא ולקחת חלק בגילדה הישראלית הוותיקה והמצליחה ביותר במשחק, לעוד פרטים והצטרפות ניתן להכנס לקישור הבא.

בהצלחה לכולם!

פורסם

lel

פורסם
  • מחבר

לכל אחד דעה משלו, אם אתה חושב שכולם רוצים לשחק הורד כי הם יותר מגניבים לדעתי אתה די טועה, ישנם הרבה ישראלים שמשחקים אלייאנס ונהנים מכך.

כמו כן, אינני מכיר את תרבות הדיון באתר זה עדיין אך אותי חינכו שלא יפה לפתוח פוסט או תגובה במילים כגון "בולשיט" או שאר מיני הצהרות פוגעניות ועל כן

אבקש להמנע מלכתוב מילים כאלו בעתיד, ניתן לכתוב לדוגמא "שטויות" במקום "בולשיט", זה נשמע פחות פוגעני.

פורסם
לכל אחד דעה משלו, אם אתה חושב שכולם רוצים לשחק הורד כי הם יותר מגניבים לדעתי אתה די טועה, ישנם הרבה ישראלים שמשחקים אלייאנס ונהנים מכך.

כמו כן, אינני מכיר את תרבות הדיון באתר זה עדיין אך אותי חינכו שלא יפה לפתוח פוסט או תגובה במילים כגון "בולשיט" או שאר מיני הצהרות פוגעניות ועל כן

אבקש להמנע מלכתוב מילים כאלו בעתיד, ניתן לכתוב לדוגמא "שטויות" במקום "בולשיט", זה נשמע פחות פוגעני.

מיאו

פורסם
  • מחבר

אחלה שפה יש לך שם, אתה מנשק את אמא שלך עם הפה הזה?

בכל מקרה אם אין לך משהו חכם להוסיף אנא המנע מלהגיב לדיון בבקשה.

פורסם

קיבל הרחקה לשבוע.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, שמח לראות שיש כאן אנשים עם הגיון בריא ששומרים על תרבות הדיון באתר.

פורסם
קיבל הרחקה לשבוע.

רק שבוע? תן לו באן לצמיתות לפרחח הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים