עבור לתוכן

שאלה לגבי אחריות מעבד אינט ל מארה"ב

Featured Replies

פורסם

מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזו, או אולי צרכנות. אם לא מתאים אשמח אם אחד המנהלים יעביר.

רציתי לדעת אם אני רוכש מעבד i7-4790K מארה"ב, האם בארץ יש לי אחריות עליו?

האם בכלל יש אחריות עליו? כלומר האם לשלוח אותו לארה"ב לאינטל או שאני חייב לשלוח למוכר שממנו רכשתי את המעבד?

ובנוסף, האם אפשר בכל זאת לעשות ביטוח OC למעבד?

ממה שמצאתי אצל אינטל, אפשר לבדוק לגבי אחריות רק בהקלדת מספר זיהוי של המעבד שרשום עליו, אבל אם הקופסה סגורה

אין לי אפשרות לדעת האם יש עליו ביטוח או לא.

תודה מראש! :xyxthumbs:

פורסם

כנראה שתצטרך לשלוח אותו. מה שכן, הסיכוי שהמעבד יתקלקל אפסי. לא הייתי דואג מענייני אחריות.

פורסם

כל עוד זה מעבד BOX, יש לך אחריות. זה יופיע בהקלדה של המספרים באתר האחריות של אינטל.

אפשר לעשות ביטוח OC לכל מעבד BOX כמדומני.

פורסם
  • מחבר

חשוב לי לעשות ביטוח OC כי מעולם לא עשיתי כזה (כמובן שאם אעשה,זה יהיה בזהירות ולפי מדריכים ואלמד הכל לפני כן). אבל רוצה להיות בטוח ומוגן מהבחינה הזו.

וכן זה מעבד BOX כמובן. לא TRAY שלהם אין אחריות מלבד מי שמכר לך אותו לפי המידע שהם מספקים.

פורסם

החשש היחידי הוא שהמעבד פגום מראש. משהו מאוד נדיר.

עוד יותר נדיר זה שהוא תקין, אך יתקלקל היי פעם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למעבדי BOX יש אחריות בינלאומית של אינטל.

נניח שהלך המעבד , אתה שולח מייל לתמיכה של אינטל והם יארגנו איסוף על חשבונם של המעבד ע"י DHL ותוך שבוע בערך תקבל מעבד חדש לבית.

פורסם

מעבד Tray לא כולל את האחריות הזו?

פורסם

^ לא, רק אחריות של החנות.

פורסם

ומה ההבדל? הזמן?

פורסם

לפעמים זמן האחריות, אבל בעיקרון נותן האחריות, אינטל לאומת החנות ממנה רכשת את המעבד.

נערך על-ידי OR2OOO

פורסם

דווקא זה היה נכון יותר לC2D , כיום המעבדים רגישים בהרבה, יותר מידי מתח לבקר זיכרון והמעבד מת מהר מאוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים