עבור לתוכן

היי, אבקש עזרה ל- HTPC עד 3000 סרטים וקצת משחקים

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 2

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. תל אביב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). המחשב מחובר למגבר 7.1 , יש לי כרטיס קול חיצוני של CREATIVE אשר מחובר למגבר ביציאה אופטית ולמחשב ב- USB, היה נחמד עם ה- HTPC היה מוציא סאונד באיכות טובה ללא הכרטיס.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

המחשב נועד לסלון, וצריך להיות אסטטי, הוא יחובר לטלוויזה 42" דרך מגבר 7.1 של אונקיו. אנחנו נשתמש בו בעיקר כטלוויזיה לסרטים וסדרות במחשב, אבל הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק בו פעם ב- מבלי שהמחשב יתקע כל שנייה. בעיקר משחקי תפקידים קלאסים ואסטרטגיה.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שכבר הרבה זמן אין תגובות למפרטי HTPC, יש סיבה מיוחדת? האם הדרישות שלי לא הגיוניות בתקציב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים