פורסם 2014 בספטמבר 1911 שנים אמא שלי רוצה לקנות מחשב All in one בהמלצת חברה שלה.מישהו יודע להגיד אם זה טוב למשהו?בחיים לא שמעתי על הטכנולוגיה הזו בעבר, וזה נשמע לי מסוכן מאד. (משהו מתקלקל או מתיישן וזורקים 3000 שקל לפח)מישהו יודע להגיד יתרונות וחסרונות של זה?
פורסם 2014 בספטמבר 1911 שנים גם laptop זה all in one. הרעיון הוא לחסוך מקום ונותן פתרון סביר עד טוב למשתמש הממוצע.
פורסם 2014 בספטמבר 1911 שנים כן... זה טוב ליצרניות...בנימה רצינית- זה טוב לחסוך מקום וזה ניראה לי היתרון היחיד.
פורסם 2014 בספטמבר 1911 שנים AIO - זה למעשה מחשב+תצוגה ביחידה אחת.היתרון הכי גדול הוא לחסוך במקום כמו שנאמר.יותר אסטתיחסרונות: -יקר יחסית. גם למפרט פשוט. -יכולת שדרוג קטנה מאוד. ואם יש אז לא פשוט כמו בנייח רגיל.-בעיות חום.-קשה יותר לתחזוקהלמעשה היתרונות וחסרונות כמו של מחשב נייד.
פורסם 2014 בספטמבר 1911 שנים אם המחשב לא נייד או לא מיועד לשימוש כנייד, אין מה שיצדיק את החסרונות של AIO. פשוט לא. קנה קופסה רגילה אם חומרה איכותית ומסך חיצוני
פורסם 2014 בספטמבר 2011 שנים AIO זה פתרון נהדר למי שלא צריך חומרה רציניתחלקם אפילו מגיעים עם מסך מגע ושירות עד בית הלקוח במקרה של תקלהבקשר למחיר אני דיי בטוח שאם תרכיב מחשב עם כל היכולות של AIO יצא לך אפילו יותר יקר(כולל הדברים הקטנים קורא כרטיסים, כרטיס רשת אלחוטי, Bluetooth , מקלדת ועכבר אלחוטים , רמקולים, מסך וכו...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.