עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

פורסם

נראה לי מערך sli מיותר.. במיוחד על כרטיס 970.. אלא אם יש לך מסך 4k בגודל 28 אינץ' או שני מסכים. כרטיס אחד מספיק.. וכל שנה יוצא טכנולוגיה שעדיף כרטיס אחד חזק חדש על שניים ישנים.. נראה לי לא תרגיש הבדל

• תגובות 499
  • צפיות 93k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל מקרה לגופו. אני רוצה להריץ PCARS כמו שצריך וזה דורש כח עיבוד מאסיבי. כן, אפילו על 1080 בודד. מבחינתי המהלך הזה הוא נכון, אחרת אני מפסיד (יותר מדי) כסף על ציוד ישן.

פורסם

מזה התוכנה הזאת אחי?

פורסם

גגל Project Cars.

פורסם

בנתיים אני מרוצה הצלחתי לתפוס Gigabyte G1 ועוד נתנו לי 5$ הנחה על זה שאני יוזר חדש .

יש פה מישהו שמבין בנושא 3DTV PLAY של נוידיה. עם AMD היה אפשרות של AMD H3D שבקלות היה אפשר להפעיל דרך POWERDVD סרטים ב 3D. אבל בוינידה להפעיל BLURAY בתוכנה זה קצת בעייתי. ואני לא בטוח בצעדים להפעיל. אני יודע שצריך להתקין את ה 3D nvision drivers.

פורסם

3DTV Play זאת יכולת\תוכנה שאתה מקבל חינם רק במידה ויש לך ערכת 3D Vision, או ליתר דיוק את יחידת ה IR Emitter, או מחשב נבחר ל-bundle של 3DTV Play.

אחרת, אתה צריך לרכוש את התוכנה (בעלות 40$). ניתן להוריד גרסאת נסיון ל-14 יום.

פורסם
3DTV Play זאת יכולת\תוכנה שאתה מקבל חינם רק במידה ויש לך ערכת 3D Vision, או ליתר דיוק את יחידת ה IR Emitter, או מחשב נבחר ל-bundle של 3DTV Play.

אחרת, אתה צריך לרכוש את התוכנה (בעלות 40$). ניתן להוריד גרסאת נסיון ל-14 יום.

אין בעיה, את זה ידעתי, השאלה איך להפעיל את זה ב POWERDVD לסרטים שהם 3D. והבנתי שאפשר גם משחקים.

אני רוצה להשתמש בטלויזיה philips 7007 3D שלי עם נוידיה לראות Bluray 3D ב powerdvd כמו שראיתי עם AMD דרך ה HDMI בקלות. ה PowerDVD נתן לי את האפשרות AMD H3D שהפעיל את הסרט ל 3D. בנוידיה אני רוצה לדעת את ההגדרות לפני שכבר אני אהיה מוכן.

יש לי טלויזיה ומשקפיים שלי, אני לא צריך את ה 3D vision שלהם. הבנתי ש 3DTV Play יכול להפעיל הכל ב 3D. השאלה איזה הגדרה אני אצטרך לבחור ב Nvidia control panel ואיזה MODE ב PowerDVD .

פורסם
גגל Project Cars.

יש מצב בעתיד תזמין אותי לנסיעת מבחן??? :D

פורסם
יש לי טלויזיה ומשקפיים שלי, אני לא צריך את ה 3D vision שלהם. הבנתי ש 3DTV Play יכול להפעיל הכל ב 3D. השאלה איזה הגדרה אני אצטרך לבחור ב Nvidia control panel ואיזה MODE ב PowerDVD .

צריכה להתווסף לך ללוח הבקרה של הדריבר Stereoscopic 3D, שם ניתן להפעיל \ לכבות, להגדיר דברים. נראה לי צריך להתקין את הדריברים של 3DVision שבאים עם הדריבר Geforce. פשוט תתקין הכל, ובנוסף את ה 3DTV Play מהקישורים שהבאתי.

PowerDVD כנראה יאפשר לך לבחור 3D Vision או משהו בסגנון, במידה והפעלת Stereoscopic 3D בדריבר.

פורסם

אוקי אחלה, זה מה שבערך קראתי עכשיו אני יודע את הצעדים. נראה אם יהיה שיפור באיכות כי זה 2 טכנולוגיות שונות, ה HD3D היה אחלה.

אין פה מישהו עם טלויזיה 3D או 3D vision שיכול לעשות בדיקה מהירה לסרט Bluray , מצחיק שמשהו כזה ממש קשה להשיג בדיקה, כאילו אף אחד לא משתמש בזה, אבל זה הדבר הכי מגניב שיש.

פורסם

יש לי ערכת 3D Vision 2 עם מסך תומך. במקרה אין לי סרטי Bluray מקוריים \ מלאים. אבל ראיתי סרטים, שיחקתי משחקים...

פורסם
יש לי ערכת 3D Vision 2 עם מסך תומך. במקרה אין לי סרטי Bluray מקוריים \ מלאים. אבל ראיתי סרטים, שיחקתי משחקים...

שלחתי לך בפרטי

ומה בערך החוות דעת שלך בנוגע ל 3D של נוידיה , ואיזה ציוד יש לך. אני מניח BENQ או ASUS מסך.

המבצעים של BLACK FRIDAY עדיין לא בתוקף ? כי אני רואה שיהיה 20% הנחה על כל הכרטיסים של NVIDIA

http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_426234062_4?ie=UTF8&node=7586091011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=1E3WEA7AA769FS134N14&pf_rd_t=201&pf_rd_p=1968152962&pf_rd_i=B00NJ9BJ8G

באסה, זה יוצא המון, איזה 200 שקל הנחה. או שזה נראה רק ל גירסאות 7xx ..

פורסם

כתוב 20 אחוז הנחה אבל אני לא רואה את זה בשטח

כל סדרת 900 עדיין במחירים שהיו

פורסם
ומה בערך החוות דעת שלך בנוגע ל 3D של נוידיה , ואיזה ציוד יש לך. אני מניח BENQ או ASUS מסך.

המפרט בצד, הרוב רשום שם. סרטי 3D זה סרטים אין מה לפרט. חוות דעת משתנה בהתאם למשחק. יש רשימת דירוג תאימות למשחקים. לפעמים התאימות לא "מעולה" ומבקשים ממך לכבות הגדרה כזאת או אחרת, כי מפתחי משחקים לא תמיד דואגים להסב נתוני עומק לאפקטים מסויימים \ הצללות וכדומה... Helix Mod עושה עבודה מצויינת בתיקוני 3DVision מבוססי שיידרים לרשימת משחקים מכובדת משל עצמו. ישנה גם תאימות משנית ש-Nvidia התחילו לספק למס' משחקים בעיתיים - זה נקרא 3D Compatibility mode, אנשים מתייחסים לזה כאל "2.5D" כאילו לא באמת מתבסס על גיאומטריה תלת מימדית של המשחק אלא אפקט 3D שהלבישו על המשחק (ניתן לכבות את זה עם hotkey, ואני חושב שגם נדרש עבור helix mod)

בכל אופן החוויה שלך תהיה דומה מבחינת תאימות אך שונה מבחינת הטכנולוגיה. ידוע ש 3D Vision 2 עם מסך Lightboost אמור להתעלות על טלויזיה עם משקפיים משלה. למיטב ידיעתי זה מתחיל בתקן HDMI, שבניגוד ל DL-DVI או DP, כבר ברז' 1080p מגביל אותך ל-60hz שזה 30 הרץ \ פריימים לכל עין (או שמורידים ל-720p ואז זה 120hz או 60 לכל עין), ונגמר בטכנולוגיות של nvidia למזעור ghosting שמיושמות במסכים תומכים.

פורסם

אמאזון אמאזון, כאלו בעייתים,,,,, אני ניסיתי להזמין את ה Gigabyte G1 ופתאום אני רואה שהתאריך השתנה ל 1 דצמבר, מסתבר שיש להם תקלה באתר שכל פעם מראה שיש במלאי אבל אין. STRIX יש אבל כשזה באמת מתעדכן.....

קיצור הזמנתי את ה STRIX וזהו, לא מתעסק עם ה GIGABYTE האלו בחיים. לא משנה מה קרה שם, זה העלה לי את העצבים וסתם לחכות 5 ימים נוספים. ( שיעשו יותר כרטיסים פעם הבאה )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים