עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

פורסם

Hebron KY

Package arrived at a carrier facility - November 7, 2014 5:24:21 PM

מעצבן כבר מהשביעי לחודש אין שינוי סטטוס

יושבים לי על החבילה באיזה חור בקנטקי ...חברון קנטקי

• תגובות 499
  • צפיות 93k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו מה זה המכס המעפן הזה, לא מעבירים את זה.....

יש עכשיו במלאי ASUS STRIX סוף סוף הזמנתי !

איזה אמאזון מוזר, אם אני עושה ריפרש כל שנייה זה מציג לי יש 2 במלאי ואז אחרי ריפראש יש 5 ועוד בדרך.

זהו קנו את כולם חחחחחחח פחות מ 10 דקות

חזר שוב למלאי

פורסם

חברים שאלה לגבי gigabyte 970 g1

כשקונים מחנות בארץ, דרך יבואן רשמי והכל.. כמה זמן אחריות יש בדרך כלל?

ראיתי כמה מבחנים של הכרטיס על משחקים, כולם על אולטרה, אבל הורידו פילטרים.. במקום txaa לfxaa כרטיס חדש כזה לא יכול להתמודד עם פילטר txaa ולתת fps גבוה? במשחקים חדשים כמו call of duty החדש, assassin's creed unity, dragon age, הכרטיס הזה יכול לתת fps גבוה על אולטרה ופילטר txaa? רוצה לדעת למה לצפות.. תודה

פורסם
חברים שאלה לגבי gigabyte 970 g1

כשקונים מחנות בארץ, דרך יבואן רשמי והכל.. כמה זמן אחריות יש בדרך כלל?

ראיתי כמה מבחנים של הכרטיס על משחקים, כולם על אולטרה, אבל הורידו פילטרים.. במקום txaa לfxaa כרטיס חדש כזה לא יכול להתמודד עם פילטר txaa ולתת fps גבוה? במשחקים חדשים כמו call of duty החדש, assassin's creed unity, dragon age, הכרטיס הזה יכול לתת fps גבוה על אולטרה ופילטר txaa? רוצה לדעת למה לצפות.. תודה

אני מאמין שבגלל שזה TXAA זה משהו שמתבצע בהתאם לדרייבר שמותקן לך, ולכן צריך לחכות אולי לדרייבר שמשפר את הביצועים במשחק כי הוא מאוד חדש וגם אולי יהיה פאץ למשחק שמשפר. אל תסתכל רק על הפילטר, בסופו של דבר אפשר גם להשתמש ב DSR , אולי יהיה אותו הדבר אבל ביצועים יהיו.

בכל מקרה מי שרוצה כרטיס 970 הכי מהר Strix עדיין במלאי, כרגע הוא היחיד מהשלושה שאפשר להזמין.

פורסם

TXAA ספציפית חייב תמיכה מצד המשחק. assasin's creed unity תומך. call of duty החדש כרגע לא (ghosts הקודם תמך). לא סגור לגבי dragon age.

הסיבה שאתה לא רואה הרבה מבחני ביצועים עם TXAA גם כשהמשחק תומך היא שזה עובד רק עבור כרטיסי nvidia, ומטבע הדברים לא ניתן להשוות ביצועים מול כרטיסי amd במצב זה.

TXAA אמור לפגוע בביצועים פחות או יותר במידה של MSAA, בעוד איכות החלקת השינונים גבוהה בהרבה (אם כי מתקבלת תמונה "רכה" או פחות חדה. לא כולם מתחברים לזה בטענה שנפגמת איכות הטקסטורות)

פורסם

אני לא מבין את אמזון. יצרתי איתם קשר לגבי הקוד שלא הגיע ועכשיו הם החליטו שלא מגיע לי. לאחר התכתבות ארוכה הם מעדיפים שאבטל את ההזמנה ואזמין שוב ואז יתנו לי את הקוד. באמת שאני לא מצליח להבין את ההגיון שבזה.

פורסם

ביטלתי והזמנתי שוב. עכשיו צריך לחכות שוב למשלוח.

פורסם
TXAA אמור לפגוע בביצועים פחות או יותר במידה של MSAA, בעוד איכות החלקת השינונים גבוהה בהרבה (אם כי מתקבלת תמונה "רכה" או פחות חדה. לא כולם מתחברים לזה בטענה שנפגמת איכות הטקסטורות)

אכן, זה בפירוש נראה.. מחורבן (אנדרסטייטמנט) וגורם לך להאמין שמשקפיים עשויים להיות החברים החדשים שלך. FXAA ו TXAA הן לא יותר מסתם מרטשות אלימות. MFAA איז דה שיט.

פורסם
ביטלתי והזמנתי שוב. עכשיו צריך לחכות שוב למשלוח.

מה לגבי הכרטיס שכבר נמצא בישראל במכס?

לא יעלה לך כסף לשלוח אותו אלייהם בחזרה? ואיך זה מתבצע

פורסם

ביררתי מולם. פשוט צריך לסרב לקחת את החבילה והם מחזירים. בכל מקרה אמזון הציעו לי לשלוח בעצמי אם צריך והם ישלמו גם את עלויות המשלוח. ההתנהלות שלהם פשוט הזויה בקטע הזה.

פורסם
אכן, זה בפירוש נראה.. מחורבן (אנדרסטייטמנט) וגורם לך להאמין שמשקפיים עשויים להיות החברים החדשים שלך. FXAA ו TXAA הן לא יותר מסתם מרטשות אלימות. MFAA איז דה שיט.

MFAA אמור לספק לכל היותר איכות של MSAA, כאשר היתרון יבוא לידי ביטוי בביצועים בלבד. הבעיה היא שהאיכות של MSAA לא מושלמת וזה ברור יותר בתנועה מאשר בתמונות סטילס. TXAA עושה עבודה טובה בהרבה בהקשר זה.

FXAA ו-TXAA לא באותה ליגה בכלל (זה ששניהם מטשטשים מעט לא אומר שהם דומים). מי שרגיש יותר לחדות טקסטורות עלול לשים אותם באותה קטגוריה ולהעדיף SMAA ו-MSAA בהתאמה,

אבל מי שרגיש ל-jaggies / pixel crawl / shimmering, הסיבה עבורה בכלל משתמשים ב-AA, מיד מבין ש-TXAA אוכל הכל בלי מלח מבחינת יחס איכות AA \ ביצועים. יש אומנם עוד שיטות, ובכלל אפשר לשלב שיטות שונות, אבל לא אכנס לשם עכשיו...

פורסם

אני מודה שאני קצת מבולבל מכל סוגי ה-AA... אז אשאל מכיוון הדרישות שלי:

הדבר שהכי מפריע לי אלה ריצודים שיש לפעמים על קצוות של אובייקטים. זה הרבה יותר מציק לי בעין מאשר אלכסון לא חלק לגמרי, שפחות אכפת לי להתפשר עליו. מצד שני, טקסטורות חדות חשובות לי, לא הייתי רוצה מריחה וטשטוש שלהן. כי אחרת מה הטעם לשחק על אולטרה אם אין חדות...?

אלו פילטרים אני צריך להדליק ואלו לכבות, בהתאם לנ"ל?

פורסם

אני חושב שהריצודים שאתה מדבר עליהם הם בעצם אלכסונים לא חלקים לגמרי..

ולפי מה שהבנתי אם יש במשחק אפשרות ל TXAA והכרטיס שלך עומד בזה אז מה טוב, מתחת לזה אפשר ללכת על MSAA אח"כ SMAA ובסוף FXAA. רק חשוב לזכור שלא בכל משחק יש אפשרות לבחור מבין כל אלה יש כאלה שיש בהם רק שתי אפשרויות ויש כאלה שיש בהם את כולן.

אם טעיתי או הטעיתי אז סינדרום יתקן אותי וגם אני אשמח ללמוד.

פורסם

נכנס GIGABYTE G1 למלאי, חחח איזה מעצבנים, שאלתי , התעקשתי לדעת מתי הכרטיס הזה יגיע ולא ידעו לענות או תשובות, ולא עבר יום אחד והגיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים