עבור לתוכן

Geforce GTX 900 - אנוידיה טורפת את הקלפים

Featured Replies

פורסם

תגיד את זה לgtx 780 gaming של חבר שלי שפשוט נשרפו לו כמה מוספטים (הכל בסטוק עם ספק סיסוניק איכותי) לאחר 3 חודשים

• תגובות 499
  • צפיות 93k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או שתקבל משקולת נייר כבר במשלוח(DOA).

עדיין, קנית 970 במחיר שאפשר לקנות בארץ.

נו שיהיה, תתחדש.

פורסם

X7-007,

ה-strix עולה באמזון 440 דולר (1677) ש"ח, כולל מסים ומשלוח. איך הגעת ל-1777?

פורסם

הוא עולה 350$ ישירות מאמזון לא תמיד יש.

תרשום בגוגל nowinstock

פורסם

נכון, וה-350$ הופכים ל-440$ עם מסים ומשלוח לישראל.

אז לא ברור לי למה הבחור שילם 1777. גם אם אין כרגע במלאי, מחכים כמה שעות וזה מתחדש.

פורסם

לא לשכוח את המשחק החינם בערך של 60 דולר 230 שקל

בארץ לא רלוונטי

פורסם

קודם אתה שוכח המרה של דולר לשקל, זה עולה כסף, אמאזון לוקחים על זה כסף, זה הרי המרה, תמיד מפסידים על זה.

דבר שני אין ASUS SITRIX בישראל, ואם יש זה עולה 2058 שקל,, נו. כמובן שיש 970 בישראל אבל לא ה ASUS אלא EVGA או כרטיסים עם בעיות COIL וכל מיני צרות אחרות.

והגי'בייט G1 עולה סתם 440$ מחיר נטו לא כולל מיסים או משלוח. לא שווה להשקיע, אני כולה מקבל 400 ש"ח על הכרטיס הזה ומתכנן לקנות 380X כשייצא, זה יהיה פי 5x יותר טוב.

פורסם
קודם אתה שוכח המרה של דולר לשקל, זה עולה כסף, אמאזון לוקחים על זה כסף, זה הרי המרה, תמיד מפסידים על זה.

דבר שני אין ASUS SITRIX בישראל, ואם יש זה עולה 2058 שקל,, נו. כמובן שיש 970 בישראל אבל לא ה ASUS אלא EVGA או כרטיסים עם בעיות COIL וכל מיני צרות אחרות.

והגי'בייט G1 עולה סתם 440$ מחיר נטו לא כולל מיסים או משלוח. לא שווה להשקיע, אני כולה מקבל 400 ש"ח על הכרטיס הזה ומתכנן לקנות 380X כשייצא, זה יהיה פי 5x יותר טוב.

כנראה שאף אחד לא מסתכל על הפורומים של העוף(:rolleyes:)-טופיק.

תבטלו את ההמרה של אמאזון כי העמלות שם הרבה יותר גבוהות מה3.5 אחוז של חברות האשראי!

http://hwzone.co.il/community/showthread.php?t=526437

פורסם
כנראה שאף אחד לא מסתכל על הפורומים של העוף(:rolleyes:)-טופיק.

תבטלו את ההמרה של אמאזון כי העמלות שם הרבה יותר גבוהות מה3.5 אחוז של חברות האשראי!

http://hwzone.co.il/community/showthread.php?t=526437

אז לבטל ולהזמין מחדש ?

ביטלתי יצא 1667 אחלה , תודה.

ידעתי שיש עם זה משהו כי אצלי הויזה עושה המרה נמוכה בכל מקרה. אבל אמאזון זה משהו דפוק.

האם זה ככה בכל אתר קניות ?

פורסם
אז לבטל ולהזמין מחדש ?

כן,ואם יש אמריקן אקספרס או כרטיס נטען של הדולר,יותר טוב להזמין איתם,כי אז העמלות אפסיות או כמעט אפסיות.

פורסם
כן,ואם יש אמריקן אקספרס או כרטיס נטען של הדולר,יותר טוב להזמין איתם,כי אז העמלות אפסיות או כמעט אפסיות.

איך זה נקרא ומאיפה אפשר להשיג, אני בבנק יהב.

אני מניח שהתכוונת ב "דואר"

פורסם

תבקש שינפיקו לך אמריקן אקספרס :)

פורסם
איך זה נקרא ומאיפה אפשר להשיג, אני בבנק יהב.

אני מניח שהתכוונת ב "דואר"

כן,מסתבר שהפלאפון שלי לא מכיר את הדואר,אבל מכיר טוב מאוד את הדולר.

אתה פשוט הולך לשם למבקש שינפיקו לך כרטיס,ואתה טוען אותו שם בכמה שאתה צריך,ההמרה ננעשית במקום והיתרה בכרטיס מופיעה בדולרים.

בטעינה הראשונה אין עמלות אבל הכרטיס עצמו עולה כסף,לא זוכר בדיוק כמה.

פורסם

יו האמזון האלו, המשלוח זה עד ה 25 לנובמבר, יהיה כדאי להזמין את זה מ EBAY באותו סכום 1654 כולל משלוח ?

פורסם

אתה לא תקבל את המשחק אם תקנה דרך אדם פרטי באיביי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים