עבור לתוכן

קניית R9 290 בגמרניה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע הקרוב אני טס לגרמניה וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש כרטיס מסך חדש

הדגם שכרגע אני מעוניין בו הוא הR9 290 באחד מהדגמים עם הקירור המתקדם יותר.

רציתי לברר לגבי הייבוא של הכרטיס לארץ, הבנתי שיש החזר מס כאשר קונים מוצר באירופה בתקופת חופשה, האם בהתחשב בהחזר מס יהיה משתלם יותר להביא את הכרטיס מחו"ל?

והאם יש מס מסוים בכניסה לארץ במידה ואני מביא איתי מוצר כזה?

פורסם

שלום.

אני לא חושב שיש קשר לעונה או תקופה באירופה לגבי החזר מס זה הכל תלוי אם החנות החליטה שהיא עושה את זה...

לאחרונה אני בודק את ההבלים בין המכירים ואני לא רואה כזה הבדל משמעותי... יכול להיות שאם באמת יש החזר מס תזכה להנחה יפה..

לגבי חזרה ארצה הכל תלוי אם אנשי המכס תופסים אותך בכניסה שלך לישראל אלא אם כן החלטת שאתה רוצה להצהיר על טובין ואז כן תצטרך לשלם...

פורסם

רק כדי שתדע שיצאה סדרת הכרטיסים החדשה של NVIDIA כך שה-290 הפך לא רלוונטי, אם תוכל לשים שם את ידך על כרטיס כמו ה-GTX970 שחזק יותר מ-R9 290 בכ-10% ועולה מעט יותר אז הרווחת:

http://tpucdn.com/reviews/ASUS/GTX_970_STRIX_OC/images/perfrel_1920.gif

פורסם
  • מחבר
רק כדי שתדע שיצאה סדרת הכרטיסים החדשה של NVIDIA כך שה-290 הפך לא רלוונטי, אם תוכל לשים שם את ידך על כרטיס כמו ה-GTX970 שחזק יותר מ-R9 290 בכ-10% ועולה מעט יותר אז הרווחת:

http://tpucdn.com/reviews/ASUS/GTX_970_STRIX_OC/images/perfrel_1920.gif

בדיוק קראתי על הרכטיסים החדשים, ממה שהבנתי המחיר של GTX970 מתחיל ב329$ / 270€

אז נשנה את השאלה לגברי הGTX970, הבדל המחיר יהיה שווה את הקניה?

פורסם

הקישור עבד לפני כמה דקות. ככל הנראה עורכים בפלונטר עדכונים.

פורסם

צונזר על ידי ההנהלה

פורסם

יריב, כמה פעמים יאלצו להסביר לך שאתה לא יכול לעשות קידום בוטה של החנות שלך בזמן שבעלי עסקים אחרים נזהרים שלא לקבל הרחקות?

פורסם

סליחה :-(

פורסם
  • מחבר

עשיתי חשבון זריז והבנתי שאפילו אם אני מצהיר על זה הכרטיס במכס, הדגם של G1 המומהר יצא במחיר סביר של אזור ה1500

מה שיצא אפילו משתלם יותר אם לא אצטרך לשלם עליו מס קניה

תודה על העזרה!

פורסם

אשמח לראות איפה בדקת מחירים, באיזה חנויות/אתרים בגרמניה...תודה

פורסם

לגבי המס בגרמניה, מגיע לך זיכוי מס של 19% שבפועל לאחר עמלות פח למינהם יורד ל10%.

תברר בחנות שממנה אתה קונה שהיא אכן מאפשרת את זה, כל חנות רצינית ולא דוכן בשוק אמור לעבוד עם Global Blue.

אתה אמור לקבל טופס עם הקבלה במעמד הקנייה.

בשדה התעופה לך לעמדה של Global Blue ותמסור את הכל שם, לוקח כמה שבועות ותקבל זיכוי לאשראי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים