עבור לתוכן

מחפש מפצל HDMI שתומך בעומק צבע של 32 ביט

Featured Replies

פורסם

אני קונה PS4 לבן בקרוב בנוסף למחשב, החלטתי שזו השקעה משתלמת ובא לי לשחק את האקסלוסיביים, ובמיוחד פשוט נשבר לי לחכות לGTA V למחשב וכל עניין הדחייה הנוספת הזה עצבן אותי.

המסך שלי הוא samsung sm s22b300 - די ישן אבל פאנל מצויין ואני לא רואה שום צורך להחליף אותו בקרוב.

ראיתי שכל מפצלי הHDMI תומכים ב12 ביט לערוץ בלבד... כמובן שזה לא יעבוד עם המחשב וגם לא עם הPS... למחשב יש 32 ולPS אני מניח שגם.

האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד שתומך 32 ביט במחיר נורמאלי?

(במסך אין HDMI אבל יש DVI שזה אותו דבר בדיוק, ויש לי מתאם לHDMI.)

המון תודה!

פורסם

תחבר את הסוני למסך לראות שהוא עובד בכלל.

בנוסף אתה צריך לחבר את הסאונד בנפרד כי אני מניח שלמסך אין רמקולים וגם אם יש זה לא ממש מוצלח.

לא שווה לקנות איזה טלוויזית 32 אינץ ולהנות ממנו כמו שצריך?

פורסם

בנוסף - התבלבלת. במחשב שלך אין 32ביט לערוץ, אלא 32ביט באופן כללי - כלומר פחות מ12ביט לערוץ.

פורסם
  • מחבר
תחבר את הסוני למסך לראות שהוא עובד בכלל. בנוסף אתה צריך לחבר את הסאונד בנפרד כי אני מניח שלמסך אין רמקולים וגם אם יש זה לא ממש מוצלח. לא שווה לקנות איזה טלוויזית 32 אינץ ולהנות ממנו כמו שצריך?
עוד לא קניתי, אני כנראה אקנה באוקטובר. חנוק כרגע מבחינת הוצאות. למה שהוא לא יעבוד? אני לא מתכוון להשתמש ברמקולים, אני headphones guy... מחבר אוזניות לשלט... ובחדר אני משחק קרוב למסך, נוח לי הגודל הנוכחי. מידי פעם אחבר לLED בסלון.
בנוסף - התבלבלת. במחשב שלך אין 32ביט לערוץ, אלא 32ביט באופן כללי - כלומר פחות מ12ביט לערוץ.
מה? תאמת שאני לא מבין בזה, שיערתי שערוץ = חיבור אחד למפצל, סך הכל יש לו 3 חיבורים לכן 12 ועוד 12 ועוד 12 = 32~ אז אתה אומר שבכל חיבור יש 3 ערוצים? לכן הכל בסדר ואין שום בעייה לקנות מפצל כזה הכי פושט שיש? המון תודה ל2כם
פורסם

פגשתי מספיק מסכי מחשב שהסוני לא תמך בהם, ממליץ לך לבדוק לפני שאתה קונה מפצל.

פורסם
  • מחבר

נשמע לי חרטא, מסך 1080P עם חיבור HDMI - שום סיבה שלא יעבוד.

בקיצור אני קונה את המפצל הכי פשוט שיש או מאיביי או BUYINCOINS - עולה איזה 15 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים