עבור לתוכן

חוק | הוטו (veto)

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אנו חשים בקהילה שישנה אוירת משחק סרק, לא חשוב, ולא תחרותי.

המון מיקסים מתפוצצים בגלל התקלויות בין שחקנים, בין קבוצות, החלפות מילים לא יפות, וככלל אני מרגיש שהשאיפות שלנו לקידום המשחק התחרותי נעלמות.

בנוסף לבאנים, מעתה, יוכלו אדמינים לפסול (כלומר, להטיל וטו) על שחקן שגם במהלך הWarmup או בטיאס לפני המשחק (וכמובן במהלכו) מפריע או משדר אוירה לא תחרותית.

כלומר, אין יותר "אבל זה היה בוורמאפ" ואין יותר "אבל זה סתם בטיאס". המיקסים שלנו הם משחק תחרותי לכל דבר, לא הבמה לטרולים וצחוקים של אף אחד.

יש לנו צוות מלא אנרגיה, ולצערי גם תסכול, משחקנים שמפריעים בצורה שחוזרת על עצמה למהלך של משחקים.

וטו משמעו ששחקן מושעה ממשחק אחד, או שניים בהתאם לחומרת מעשיו.

וטו חוזר יגרום לבאן.

אני מקווה שזה יקדם אותנו בחזרה אל המשחק התחרותי המדהים שהיה כאן לפני כמה חודשים, ואף מעבר לו.

אני מבקש מכולם לקרוא שוב את החוקים, ולשמור עליהם. זה כל כך חשוב לכל מיקס, ולשמירה על הרצינות.

פורסם

חוק מעולה , אבל יש עוד בעיה שהיא הSURRENDER , קבוצה שמפסידה נגיד בהפרש של 5 במחצית ואז מפסידה פיסטול 80% מהפעמים עושים ישר ויתור על המשחק , וזה ככה בערך עם 35% מהמשחקים , צריך לעשות משהו בשביל להוריד את אחוזי הSURRENDER שקבוצה עושה

פורסם

ישר כח, אפס סובלנות לשחקנים מופרעים :)

פורסם
  • מחבר
חוק מעולה , אבל יש עוד בעיה שהיא הSURRENDER , קבוצה שמפסידה נגיד בהפרש של 5 במחצית ואז מפסידה פיסטול 80% מהפעמים עושים ישר ויתור על המשחק , וזה ככה בערך עם 35% מהמשחקים , צריך לעשות משהו בשביל להוריד את אחוזי הSURRENDER שקבוצה עושה

יש לך הצעות?

פורסם

כן. קבוצה כזאת לא תוכל להשתתף בטורניר הבא.

פורסם
יש לך הצעות?

פשוט תורידו את הSurrender לגמרי זה לא נחוץ בכלל למיקסים ברגיל לבMatchmaking יש את זה כיוון ששחקן עוזב את המשחק ומקבל באן אז הם 4vs5 והסיכויים קלושיים.

במיקסים יש את האדמין שהוא דואג למשחק אין שום סיבה שיעצרו את המשחק באמצע בגלל שמפסידים.

אם שחקן עוזב כי מפסידים הוא מורחק ומביאים סאב אם משהו עושה טרוליים כי מפסידים אז מביאים לו סאב והוא מורחק זה כל מה שצריך.

או שאפשר לעשות טכני בראונדים כמו 10-0, 11-1 ככה זה היה בסורס וכמובן עושים vote אם לעצור או לא לעצור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים